Opublikowano 22 stycznia 201411 l Odpowiedz na pytanie brzmi Liczba ludzi którzy potrafią się zmienić w Tytany zdecydowanie wzrasta.
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Ale glowny bohater ma pewna zdolnosc dzieki ktorej i tak jest najlepszy.
Opublikowano 26 stycznia 201411 l Odpowiedz na pytanie brzmi Liczba ludzi którzy potrafią się zmienić w Tytany zdecydowanie wzrasta. Uuuu, to nawet nie bede marnowal czasu, dzieki za odpowiedz.
Opublikowano 27 marca 201411 l Czy w anime/mandze bardziej rozwija sie watek walki normalnej czy brna jeszcze dalej w mumbo jumbo gdzie glowny bohater zmienia sie w tytana i w zasadzie reszta jest niepotrzebna ? Bachor uzyskał kolejną dopałkę - teraz może sterować tytanami Czy tylko mnie wpienia Mikasa z jej ciągłym "Eren"? To już przekroczyło granicę żenady, aka Orihime.
Opublikowano 28 marca 201411 l Trzeba by sprawdzic ile chapterow pierwszy sezon zawieral. Jest mozliwosc ze odejda od fabuly mangi i pojda wlasnym torem, zrobiono tak z fullmetal alchemist i wyszlo (pipi)owo.
Opublikowano 28 marca 201411 l Raczej dopiero za rok bym się spodziewał kolejnego sezonu. Od fabuły jakby mieli odejść, to by to już zrobili w 1 sezonie, a fakt, że 2 jeszcze nie am tylko potwierdza, że czekają na mangę.
Opublikowano 14 maja 201410 l Nie no nie wytrzymam na kolejny sezon anime chyba, czytam teraz mange, i zblizam sie do momentu gdzie anime sie skoczylo, i jestem pod wrazeniem, prawda, art style potrafi byc nierowny, a postacie czasem smiesznie nieproporcjonalne, ale ogolne jest dosyc inny od typowego japonskiego stylu. I nie wiem, moze za pierwszym razem nie zwrocilem na to uwagi, ale dostrzegam wieksza glebie niektorych postaci, a i humor jest calkiem wyborny (po obejzeniu anime cos mi sie ubzduralo ze albo go w ogole nie ma, albo jest po prostu marny.) I jest dylemat, czytac mange, czy czekac na anime, i dawke ogromnej epickosci. Bo nie powiem, te uniwersum mnie ogromnie zaintrygowalo, i jestem poprostu mega ciekawy jak sie wydazenia potocza.
Opublikowano 21 maja 201410 l No pierwszy odcinek fajny. Dawno nie oglądałem anime. Potem jest lepiej?
Opublikowano 22 maja 201410 l Moim zdaniem im dalej, tym gorzej, fabuła siada. Wypowiedz autora na temat przedluzenia mangi bo odniosla sukces tez nie nastraja pozytywnie. Jednak sadzac po popularnosci jestem w mniejszosci.
Opublikowano 22 maja 201410 l Znowu się wciągnąłem . Obiecałem sobie by nie oglądać anime ale to miało tylko 25 odcinków więc spróbowałem. I tak jak zacząłem oglądać wczoraj około 22 to skończyłem około 3 rano. Obejrzałem pierwsze 14 odcinków i jak na razie jest świetnie ale samo anime w sobie wydaje mi się jakieś strasznie dołujące . Wyjaśniają w anime o tych tytanach czy trzeba czekać do kolejnych sezonów? Bo nie chcę czekać jak w przypadku gry o tron .
Opublikowano 23 maja 201410 l No pierwszy odcinek fajny. Dawno nie oglądałem anime. Potem jest lepiej? Pierwszy odcinek miazga, pozniej rownia pochyla az do ok. 11-12 a od 13 ponowny skok formy z zayebista akcja w 22 i dosyc rowna koncowka az do 25.
Opublikowano 24 maja 201410 l Wiadomo czy u nas będzie dostępna i kiedy wersja blu ray? Pewnie te anime w full hd powoduje jeszcze większy opad szczeny.
Opublikowano 24 maja 201410 l Wątpie, mało anime się u nas wydaje. Wersja hd jest dostępna w wielu sklepach internetowych if you know what i mean
Opublikowano 25 maja 201410 l Dobra panowie teraz na poważnie.Skończyłem całość i szukam czegoś o podobnym charakterze . Czy jakiś znawca anime rzuci jakieś dobre? Myślałem o FMA , dodam że naruto znudził mnie po 100 odcinkach i w porównaniu do attack on titan był strasznie płytki.
Opublikowano 25 maja 201410 l Aktualny ongoing Knights of Sidonia zdaje się mieć podobny koncept, ale w klimatach s-f z mechami. Ludzkość atakowana przez ogromne tajemnicze flako-ośmiornice zwane Gauna od kilkuset lat sp*erdala z układu słonecznego ogromnym statkiem kosmicznym. Całość jest w CGI, ale da się przyzwyczaić, nawet ciekawe, choć na razie dupska nie urywa. No i nie ucieka od uśmiercania bohaterów.