Skocz do zawartości

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

za dużo mam porozpoczynanych animców, a mangi żadnej aktualnie nie czytam więc poczytam sobie mangę. może jak skończę psycho passa, mirai nikki albo bakumana.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

za dużo mam porozpoczynanych animców, a mangi żadnej aktualnie nie czytam więc poczytam sobie mangę. może jak skończę psycho passa, mirai nikki albo bakumana.

Oglądaj anime a nie pier.dol, będziesz dostawał orgazm przy każdym openingu.

Opublikowano

mangę skończyłem chyba jakoś gdzieś chyba jak trafili do centrum handlowego. anime nie pamiętam na czym się kończy ale wiem, że jest OVA w którym dziewczyny grajo w siatkówkę na plaży <3.

Opublikowano

Raczej nie tak jak każdy, by chciał. Kiedyś czytałem, że wszystko zależało od sprzedaży bodajże 30 chaptera na rynku USA. Poza tym autor rysunków jest podobno skupiony na swoim tytule, który nadal wychodzi i ma się dobrze. Szkoda.

Opublikowano (edytowane)

Tam nie sluchaj cynikow, bo (pipi)a. Manga moze i ma nierowna kreske, ale da sie czytac, a zwlaszcza polecam jak nie mozesz wyczekac drugiego sezonu anime. Za to w mandze juz dobre 2 epickie akcje sie dzialy, teraz co prawda sprawy polityczne i inne intrygi, ale zjadalne.

edit: autor mial zaplanowany ending, ale przez popularnosc serii, zostalo zdecydowane ze historia zostanie przedluzona. Troche szkoda.

edit2: co wy (pipi)a wiecie o openingach

https://www.youtube.com/watch?v=SmroZqXImbo

Edytowane przez Pikol
Opublikowano

ale ja mówię o tokyo ghoul a nie attack on titan. tytanów widziałem dawno już. a, no i openingi są przeceniane. daleko im do najlepszego openingu ewer:

Nie wiem, Attack on titan to jedyne anime jakie oglądałem.

Opublikowano

Kazda akcja Livaja sprawia ze wszystko tryka. Przed ogladaniem anime widzialem posty na forumkach "Levi fan club" "levi is great" pomyslalem sobie co za lamki. Ale nie da sie nie lubic tej postaci chyba, kozak kozakow.