Opublikowano 26 stycznia 201510 l Roku temu zobaczyłem pierwszy sezon, OST słucham do tej pory. Jestem laikiem jeśli chodzi o anime (DBZ, Death Note), polecacie coś na podobnym poziomie co SnK? Głównie mam na myśli dojrzałą treść i potężną muzykę.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l dojrzałą treść Cholera, sam z anime oglądałem tylko Shingeki no Kyojin, ale przypuszczam, że ta chińska bajka nie jest w horyzoncie wszystkich anime w grupie tych z "dojrzałą treścią". Są tam elementy, które podchodzą pod problemy klasowe czy społeczne, ale niestety są tylko tłem dla akcji.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Kara no Kyoukai jeśli chodzi o akcję i dojrzałą fabułę. No i soundtrack urywa dupę nie porównywalnie lepiej niż w SnK.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Zaden soundtrack z anime nie urywa dupy lepiej niz SnK Nie mówię, że ten w SnK nie jest świetny, ale jeśli ta kobitka http://myanimelist.net/people/5077/Yuki_Kajiura pracuję nad ostem to znaczy, że pozamiata Edytowane 27 stycznia 201510 l przez Dr1zzt
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Poplecilbym ci Claymore, ale z powodu malego obcowania z animie koncowki moglbys psychicznie nie wytrzymac
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Już fullmetal jest bardziej dojrzały niż tytany już dr. slump jest bardziej dojrzały niż tytany, bleach, fullmetal i naruto do kupy wzięte
Opublikowano 30 stycznia 201510 l No robi sie z tytanow jakis ambitny tytul a to kolejny tasiemiec gdzie sieka sie potwory.
Opublikowano 5 lutego 201510 l Roku temu zobaczyłem pierwszy sezon, OST słucham do tej pory. Jestem laikiem jeśli chodzi o anime (DBZ, Death Note), polecacie coś na podobnym poziomie co SnK? Głównie mam na myśli dojrzałą treść i potężną muzykę. 3 kinówki berserka są spoko. Średniowiecze + obleśne potwory + cycki + gwałty + tona krwi.
Opublikowano 20 marca 201510 l http://kotaku.com/our-first-look-at-the-attack-on-titan-movie-in-action-1692283239# Niezle to wyglada
Opublikowano 20 marca 201510 l fakt, nadspodziewanie dobrze. to mają być dwa filmy kinowe w jedno czy tam dwutygodniowym odstępie?
Opublikowano 6 maja 20159 l Jak tam manga? Pamiętam, że jak czytałem to coraz mniej mi się podobało i w pewnym momencie przestałem. Jakoś sensownie się to rozwija?
Opublikowano 12 maja 20159 l Na gre sie slinie od kilku miesiecy. Nie wiem dlaczego wnioskujesz ze to crap skoro nawet w to nie grałes. Edytowane 12 maja 20159 l przez Velius
Opublikowano 13 maja 20159 l No właśnie gameplaye mnie bardzo się podobają. Nie rozumiem skąd ta opinia że crap?
Opublikowano 14 maja 20159 l No bida panie, monotonny gameplay, sterylna grafika. Oceny tez niskie zbiera.
Opublikowano 15 maja 20159 l Przypadkiem znalazlem cos takiego: https://www.youtube.com/watch?v=dPucEHlI2vY Wyszla jakas OVA? "Narodziny Liwaja"? O co kaman? Dobre, warto?
Opublikowano 15 maja 20159 l Czytalem dzis jakis wy(pipi)anie dlugi wywiad z autorem, od samego początku wie jak skończy się manga, tylko sukces go zaskoczył i jeszcze nie wie jak do tego zakonczenia doprowadzi. Cos tam jeszcze (pipi)il, ze teraz sie bedzie bardziej skupial na ludziach i spiskach? Nie czytałem mangi chyba z rok, to nie wiem jak to teraz wyglada.