Dahaka 1 851 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Jest ok, stary dobry SnK. Btw sezon będzie miał tylko 12 odcinków, niby szkoda, ale przynajmniej na nastepny nie bedziemy musieli znowu czekac 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Jak zamierzają spożytkować te 12 odcinków na takie pierdy jak w 2 odc., to nie wiem czy chociaż musną tematy, które sugerują w końcówce openingu i pokazują wprost przez cały ending. To co sprawie, że SnK tak dobrze się ogląda, to przede wszystkim setting, jak do tej pory prowadzenie fabuły oraz sceny akcji nie stroniące od gore. Na pewno najmocniejszą stroną tej serii nie są postaci i relacje między nimi. To są klasyczne do bólu, shonenowe, przesadnie rozemocjonowane postaci, kierujące się prostymi motywacjami, stanowiącymi na ogół podbudowę pod jakieś banalne morały. Czy w związku z tym backstory Sashy mogło być jakoś szczególnie ciekawe? No nie za bardzo. A zasadnicza fabuła nie ruszyła się przez ten odcinek o milimetr. No, może właśnie o milimetr licząc ostatnie 10 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Pan Tokar mówi jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 No jak manga zamula to jak anime ma nie zamulac? Cos sie tam w ogole ciekawego dzieje w komiksie po wydarzeniach z sezonu 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Nie kumam szału na te serie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Poprzednie odcinki lekko zamulały, ale najnowszy nadrobił wszystko z nawiązką Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 W sumie konkluzja nadrobiła, bo odcinek sam w sobie słaby, a to przypominanie sobie detali dotyczących walki z Annie to wręcz beka wnusiu. Nie mogę patrzeć na Armina, niech coś go wreszcie zaj/ebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Lekko to mało powiedziane. Cały sezon bardzo słaby. Tak na prawdę ostatnie minuty najnowszego epa sprawiły, że ciśnienie lekko podskoczyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Nie mogę patrzeć na Armina, niech coś go wreszcie zaj/ebie. Spoiler z mangi Zayebią go ale przeżyje bo zmienią go w tytana xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 lekko podskoczylo? mnie wyje.balo z kapci na sam sufit - ost, animacja, budowanie napięcia - shonenowa perfekcja.nie wiem, mnie tam sezon się podoba, nawet odcinek z Sashą bardzo dobrze mi się oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ile ten sezon ma mieć odcinków? Muł jak ja pier/dole, ze 3 epy się do czegoś nadawały, a reszta to shonenowa stuleja w najgorszym możliwym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 12, żałosna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Odkladam na dysku i obejrze ciurkiem. Ale widze, ze cos sie musialo ostro w drugim sezonie zje.bac bo ruch w temacie jak ja pier.dole xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 manga jest z(pipi)ana i przeciagana na sile, to i z anime pewnie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Odkladam na dysku i obejrze ciurkiem. Ale widze, ze cos sie musialo ostro w drugim sezonie zje.bac bo ruch w temacie jak ja pier.dole xD Poziom fabularny i techniczny imo ten sam, ale po prostu bardzo mało się dzieje i czuć przeciąganie. W jednym z odcinków trzy postacie siedzą na drzewie i gadają przez 20 minut. Jeśli oglądasz anime dla akcji i epickości, to niewiele jej w tym sezonie. btw wyszedł ost z 2 sezonu https://www.youtube.com/watch?v=g_VSP7_CNoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Przegadane to anime fhui, szkoda czasu. Egzaltacja over 9t Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Żeby jeszcze jakieś sensowne te rozmowy był. Tu jest cały czas 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) Dzisiaj poszedł ostatni odcinek. 3 sezon potwierdzony na przyszły rok, podobno pełniutkie 25 epów. Edytowane 17 Czerwca 2017 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ostatni odcinek bardzo dobry(fajny reveal), ale cały sezon mocno średni. Mam nadzieję, że następny dopierdoli do pieca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 W następnym arcu podobno zero tytanów i dużo polityki. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Musiałeś to napisać xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Przeczytałem całą mangę i bez kitu, już mi się nie chce czekać na serial, bo w tym tempie co wychodzi anime, to prędzej wyjdzie half life 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ja przeczytalem wszystkie spoilery i juz wiem skad sa tytani i jak sie sprawy maja. Nie dziwi mnie to. Jak pisalem kiedys - stary schemat, zero zaskoczenia. Jedyny fajny twist jakiego sie doszukalem to ten zwiazany z tytanem, ktory zjadl Erenowi stara. No moze tez to co musial zrobic mlody zeby posiasc moc zmiany. Tak czy inaczej, drugi sezon poszedl w dwoch sesjach. Spodziewalem sie wiekszych dluzyzn i ogolnie wiekszej ilosc pier.dolenia, ale bylo znosnie. Nawet pomimo faktu, ze walki praktycznie tutaj nie ma. Momentow tez bylo mniej. Najbardziej zapamietalem te z Mikasa, moim zdanie ciekawie nakreslona postac, zwlaszcza jak ktos atakuje Erena. Sasha <3, szkoda ze tak malo. Livaia brak ;(. Niemniej nie zaluje i czekam na reszte epizodow juz na lajcie. Ogolnie jak ktos przebrnal przez S01 to obejrzec S02 mozna. I tak sto razy bardziej urozmaicony niz ta spier.dolina z lysym ku.tasem w pelerynie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 3 sezon na 100% w 2018 roku. Przynajmniej nie będziemy musieli czekać 4 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 w lipcu konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi