sprite 1 783 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Co było fajnego w 2 sezonie, oprócz ostatniego epa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 23 minuty temu, sprite napisał: Co było fajnego w 2 sezonie, oprócz ostatniego epa? Podpinam sie pod pytanie aczkolwiek nie pamietam co sie dzialo w ostatnim epie xD. Z pierwszego sezonu niektore epy maglowalem po kilka razy, OST znam na pamiec ale drugi sezon to dla mnie Fajny byl tylko moment z Rainerem na murze. Cala reszta zaczynajac od fabuly, openingu i muzyki ssie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 4 minuty temu, Mejm napisał: Podpinam sie pod pytanie aczkolwiek nie pamietam co sie dzialo w ostatnim epie xD. To ja też poproszę przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) 44 minuty temu, Mejm napisał: Podpinam sie pod pytanie aczkolwiek nie pamietam co sie dzialo w ostatnim epie xD. 39 minut temu, Frantik napisał: To ja też poproszę przypomnienie Ta scena Edytowane 8 Maja 2019 przez sprite 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 bez kitu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Przecież reveal rainera i bertholda to jedna z najlepszych scen w historii tego anime 2 sezon >>>>>>>>>>>> 3 (czy tam pierwsza połowa 3, zależy jak kto patrzy) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 No ta scena bylo miodzio, ale to nie od razu caly sezon 2. Rozumiem ze w drugiej czesci sezonu 3 w koncu dotra do piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Ty mejm jesteś na bieżąco? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Nie, ja czekam az S03 part 2 dojdzie do konca i obejrze hurtem. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 (edytowane) No w 2 sezonie był jeszcze rozwiązany wątek Ymir z tą pamiętną sceną, sztos: Edytowane 9 Maja 2019 przez froncz piotrewski Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 15 godzin temu, Mejm napisał: Rozumiem ze w drugiej czesci sezonu 3 w koncu dotra do piwnicy? Pewnie na koniec sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 To CGI w najnowszym epie... boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Ale te backstory Marco to BDB odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 mega przyjemnie się ogląda ten sezon, aż szkoda że będzie tak mało odcinków Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 10 minut temu, Pupcio napisał: mega przyjemnie się ogląda ten sezon, aż szkoda że będzie tak mało odcinków W dniu 29.08.2018 o 21:34, sprite napisał: No ten sezon będzie miał 24 epy 24 malo? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Pupcio chyba nie wie, że to jest 2 połowa sezonu, a nie nowy sezon xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) wie wie ale i tak licze to jako osobny sezon xD No i 2 połowa ma tylko 10epów więc 3s ma 22 epy a nie 24 Edytowane 13 Maja 2019 przez Pupcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Dobrze, ze online juz sa wtopione napisy bo by biedny do teraz szukal do S04E01. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Kolejny świetny odcinek. Dzieci z ADHD pewnie płaczą, że za mało chlastania tytanów, ale IMO sama retrospekcja z Marco oraz dialog Armina z Bertholdem miały w sobie więcej emocji niż cały ostatni odcinek Gry o Tron. Nie czytam mangi, więc dla mnie póki co motyw unicestwienia ludzkości za murem jest kompletnie niejasny, ale cholernie mi się podoba zachowanie czarnych charakterów - widać że nie chcą zabijać ludzi, targają nimi dylematy moralne, jednak nie mają innego wyjścia i koniec końców muszą ubrudzić sobie ręce. No i jak to jest "zagrane" (zbliżenie na twarz Annie), jak to jest udźwiękowione Poezja, nigdy jeszcze z taką niecierpliwością nie czekałem na kolejny odcinek serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 8 minut temu, Josh napisał: więc dla mnie póki co motyw unicestwienia ludzkości za murem jest kompletnie niejasny Poczekaj na piwnice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Czyli pewnie finał sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 3 epy weszły i jest dobrze Z mangą na bieżąco jestem to i zaskoczenia nie ma, ale przy part 1 to jednak trochę się nudziłem przy oglądaniu. W każdym razie teraz już z górki i będzie grubo Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 No fajne te nowe odcinki. Co prawda w drugim podczas walki tytanów Erena i Reinera sporo klatek animacji poszło gdzieś na spacer i trochę śmieszna była ta rozkmina Erwina o pogromie młodych niedoświadczonych rekrutów, w sytuacji gdy nie pokazali, żeby ktokolwiek zginął. Ostatnia scena trzeciego też chyba dedykowana wyjątkowo mało domyślnym, którzy nie wyłapali, że ten gość który siedział z nimi na murze to małpolud. No ale tak poza tym to sztos. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 CO ZA ODCINEK. 10/10. Cały ep na jednym wdechu i na krawędzi fotela. Ostatnie kilka minut i war speech Erwina to ciary na całym ciele. Jakość jak za najlepszych epizodów w 1 sezonie. Szczena po prostu na podłodze. Jutro powtórka RAGE, MY SOLDIERS! SCREAM, MY SOLDIERS! FIGHT, MY SOLDIERS! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Pogrom na żołnierzach będących w pierwszej linii. Monolog Erwina, który jest niczym innym jak pożegnaniem. Odpowiedź Leviego i prośba, żeby Erwin oddał swoje życie. Ostatnia scena, kiedy wszyscy ruszają na pewną śmierć, a chwilę później są masakrowani przez kamienie. Nie będę kłamał - ten odcinek to jedna z najlepszych rzeczy jakie widziałem w serialach. Dialogi są po prostu mistrzowskie, muzyka perfekcyjnie współgra z tym co się dzieje na ekranie, a człowiek tylko siedzi z koparą na podłodze, bijących serduchem i w napięciu czeka co się zaraz wydarzy. Niewiele serii dostarcza aż takich emocji. I niby to tylko "głupia bajeczka", ale jak widziałem w akcji tego zapłakanego rudzielca, który miał atak paniki na widok martwych towarzyszy, a później z przerażeniem w oczach galopował w kierunku Bestii wiedząc, że zaraz umrze, to autentycznie miałem wrażenie, że patrzę na człowieka z krwi i kości. To samo czułem, kiedy Erwin ze smutkiem mówił o swoich marzeniach, które nigdy się nie spełnią i które nie mają już znaczenia. Tak wiarygodnie pokazane są tu postacie i między innymi dzięki temu tak dobrze i w takim napięciu się to ogląda. Masterpiece. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi