Opublikowano 28 marca 20214 l Part 2 został zapowiedziany, a tymczasem aktualnie wychodzący sezon wpadł na pierwszej miejsce na malu zrzucając FMA:B z tronu
Opublikowano 28 marca 20214 l Ehh gdybym wiedział że tak to zrobią to nawet bym nie zaczynał tego sezonu
Opublikowano 28 marca 20214 l Skończyli ten sezon w momencie jak każdy inny odcinek. Jak zaczynałem oglądać to z myślą że to ostatni sezon i już nie będę musiał znowu czekać ileś miesięcy/lat na nowy sezon jak małpiszon
Opublikowano 28 marca 20214 l Yep. Znaczy oni to chyba nazywają 2 połową finałowego sezonu xD ja na twoim miejscu bym czekał na całość bo teraz przerwali w połowie akcji A nie jak wcześniej gdzie po prostu koniec sezonu=koniec jakiegoś arcu
Opublikowano 28 marca 20214 l Sezon 4 jest podzielony na dwie części. Jakkolwiek to brzmi, taką poyebaną modę mają chińczyki w ostatnich latach przy popularnych tytułach.
Opublikowano 29 marca 20214 l A ktoś przybliży na którym mniej wiecej zeszycie mangi sie koczy pierwsza cześć sezonu?
Opublikowano 29 marca 20214 l 26 minut temu, Dud.ek napisał: A ktoś przybliży na którym mniej wiecej zeszycie mangi sie koczy pierwsza cześć sezonu? 116 chapter.
Opublikowano 29 marca 20214 l Przeglądnąłem na szybko i pokrywa sie z serialem także jebać ich z czekaniem do przyszłego roku.
Opublikowano 15 kwietnia 20213 l Nie jestem na bieżąco z anime, ale na fanpage'ach nieziemski shitstorm na zakończenie mangii. Podobno zakończenie całej historii nie trzyma się kupy kompletnie i generalnie jest bardzo słabe.
Opublikowano 15 kwietnia 20213 l No generalnie to największy ból dupy mają psychofani i weeb-gówniary z kolorowymi włosami co mają plakat gigachada Erena z długimi włosami, wiszący nad łóżkiem xd Osobiście uważam, że ostatni arc był słaby, dlatego ostatni chaper mnie jakoś nie przejął. Nie jest do bólu generyczny jak to zwykle bywa w szonenach, więc to już jakiś plus.
Opublikowano 15 maja 20213 l Pierwsze kilka epów i ostatnie 2 owszem, w środku sporo zamuły i chaotycznego przewijania mangi.
Opublikowano 23 grudnia 20213 l 32 minuty temu, Mejm napisał: Rok temu tez byl ostatni bo to jest ten sam sezon, tylko part 2
Opublikowano 23 grudnia 20213 l No ale tak tego na poczatku nie podawali xD Mial byc ostatni a przy polowie "e wiecie co, to bedzie part 2, nara". Sajonara xD
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Nie chcę przynosić złych nowin, ale podobno part 2 ma mieć 12 odcinków, a materiału z mangi to 22 chaptery. Więc całkiem możliwe, że dostaniemy part 3 albo film
Opublikowano 23 grudnia 20213 l I tak to zakończenie jest chuya warte xD jedy jak pomyślę że to był taki kozag w pierwszym sezonie to aż sie smutno robi co to się porobiło
Opublikowano 23 grudnia 20213 l 10 minut temu, Shen napisał: A to film nie był juz potwierdzony? Po part 2? Na ten moment żadnych wieści, ale jak już to pewnie zapowiedzą go w dzień po ostatnim odcinku.