Skocz do zawartości

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Featured Replies

Opublikowano

No jestem ciekawy jak tam wam siądzie zakończenie :nosacz3:

• Odpowiedzi 809
  • Wyświetleń 164,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Żeby jeszcze jakieś sensowne te rozmowy był. Tu jest cały czas  

• Jak ktoś jeszcze nie wie, to od jakiegoś czasu jest już OST do ściągnięcia. Epickość po maxie, polecam. http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=447841

• nie rób tego. manga to gó.wno obe.srane jakich mało.

Opublikowano

Już nie pamiętam, ale czy w czajnabajce było wyjaśnione czemu tytany zwyklaki pożerają ludzi? No nie chodzi chyba o zaspokajanie głodu, bo raz że na paradis mają sporo fauny, którą mogłyby by wpierdalać, a dwa że z tego co kojarzę one chyba w ogóle nie potrzebują pożywienia. Przecież Ymir pod postacią tytana przeleżała w piachu parę lat zanim młodociani warriorsi rozbili obóz niedaleko niej. 

Opublikowano

Bylo.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Odswiezylem sezony 1 i 2, wjechały jak masełko, teraz pierwszy raz jade 3 i jakies smutne pierdolenie i pałacowe intrygi. :sapek:  Po tym co Pupcio pisał, to juz tak pewnie do konca bedzie.

Opublikowano

Spoiler z 3 sezonu

Idz pan w chuj, że

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 29.01.2022 o 10:33, Pupcio napisał(a):

No jestem ciekawy jak tam wam siądzie zakończenie :nosacz3:

No i koniec. Ogólnie to po drugim sezonie moje zainteresowanie serią spadło prawie do zera, ale jak zacząłem to trzeba było skończyć. Dla mnie najmocniejszym punktem AoT była napierdalanka i ta niewiadoma, kim są tytany i czego chcą. Jak już to wyjaśnili to czar prysł. Końcówka chyba nie jest zła, jak komuś podobał się sezon 3 i 4, to i finał też mu podejdzie.

Trochę tam odleciał autor  z paroma patentami jak

Pokaż ukrytą zawartość

Jak zaczynałem pierwszy sezon, to nigdy bym nie obstawiał, że to pojdzie w takim kierunku.

Pokaż ukrytą zawartość

Takie mocne 7 na 10 moge dać za całość, za pierwszą połowe 9 na 10.

Opublikowano

Ale ty mowisz ze skonczyles mange bo anime to tam koniec kwietnia dopiero sie konczy?

Opublikowano

Ta, nie mam cierpliwosci do tych 15 minutowych odcinkow raz na tydzien, chociaż jedną akcje na pewno bede chciał zobaczyc w ruchu

Opublikowano
  W dniu 3.02.2022 o 20:59, Mejm napisał(a):

Ale ty mowisz ze skonczyles mange bo anime to tam koniec kwietnia dopiero sie konczy?

podobno to nie koniec i historie maja domykac w kinowce

Opublikowano

Niech spier.dalaja.

Opublikowano

Jeśli chodzi o dojenie marek to japońce są w tym niedoścignieni :) a manga się skończyła czy też zaraz wylecą z kolejną częścią z dziećmi głównej ekipy tak jak to zrobili w naruto? :pawel:

Opublikowano

Shen pisal pare postow wyzej ze manga schluss.

Opublikowano

Aa, oke. Bo na stronce gdzie czytałem dalej ma status ongoing więc myślałem że może coś jeszcze szykuje chinol

Opublikowano
  W dniu 5.02.2022 o 17:59, Pupcio napisał(a):

Jeśli chodzi o dojenie marek to japońce są w tym niedoścignieni :) a manga się skończyła czy też zaraz wylecą z kolejną częścią z dziećmi głównej ekipy tak jak to zrobili w naruto? :pawel:

Pytałes jak sie podobalo zakonczenie, to myslalem, ze skonczyles xd

Opublikowano

No właśnie to ongoing mnie zmyliło xD

Opublikowano

Po tym jak

Pokaż ukrytą zawartość

Chociaz kto wie, kasy zabraknie, to moze wroci xd

Opublikowano
  W dniu 5.02.2022 o 17:59, Pupcio napisał(a):

Myślę, że jednak Marvela i DC nic nie przeskoczy.

Opublikowano

Oj dawno tak dobrego epa nie było :obama: 

Opublikowano

Nowy odcineczek, aż mi się łezka w oku zakręciła, bo czułem się jakbym znowu oglądał pierwszy sezon :frog:

Opublikowano

Kruci trochę hajpujecie żeby już odpalić :pechowiec: ile jeszcze do końca?

Opublikowano

Dobra odpalam żeby pisać z forumowiczami co tydzień o chińskiej bajce!

Opublikowano

Z tego co widze to zostaly 3 epy, ostatni 28 lutego. Chyba przespalem bo cos mi sie wydawalo, ze oni to skoncza w kwietniu. 

Opublikowano

1 odcinek bardzo luks. Ładny, dużo akcji no fajnie 

Opublikowano

No to przecież luźno to powinni skończyć, tam nie ma tyle materiału żeby robić jeszcze film