Josh 4 412 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) Chyba, że zmienią zakończenie Btw, może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Spoiler Armin rzuca się na tytany ze scyzorykami zamiast po prostu zamienić się w Kolosa i ich rozdeptać jak muchy? Tak właśnie zajarzyłem, że on ani razu nie skorzystał ze swojej mocy Edytowane 13 Lutego 2022 przez Josh Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 962 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 7 godzin temu, Josh napisał: Chyba, że zmienią zakończenie Btw, może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Pokaż ukrytą zawartość Armin rzuca się na tytany ze scyzorykami zamiast po prostu zamienić się w Kolosa i ich rozdeptać jak muchy? Tak właśnie zajarzyłem, że on ani razu nie skorzystał ze swojej mocy Spoiler Bo jego przemiana wywołuje wybuch który by zmiótł wszystko w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Dokładnie przecież było to pokazane nawet na przykładzie w poprzednim sezonie czemu to byłby zły pomysł gdyby się odpalił xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 412 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 A to nie mógłby oddalić się kawałek (zwłaszcza że murów i tak już nie ma) i dopiero wtedy się aktywować i pomóc ziomkom dobić pozostałe tytany? Mógł to namet zrobić zaraz po ucieczce z celi, żeby wesprzeć Erena. Przecież to nie jest siła wybuchu równa atomówce, bez przesady. Trochę głupota, że mając takiego asa w rękawie kolo z tego nie korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 No w sumie patrząc na tego grzyba atomowego z poprzedniego sezonu to chyba jest znaczy chyba był, już nie pamiętam no i jeśli dobrze pamiętam to w tego bydlaka można się przemienić tylko na chwilę więc od pierwszego do ostatniego odcinka ta postać jest bezużytecznym śmieciem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Nie potrafi go kontrolować tak jak Bertholdt, więc nie chciał ryzykować rozyebania koleszków czy cywili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Bo Armin to pizda, a pomyśleć, że tytana pierwotnie miała dostać najlepsza postać w bajce Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Levi? Mikasa? Sasha? Rainer? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Jest tylko jeden bohater tej bajki M O N K E 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 412 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Dalej nie pasuje mi ta teoria o atomowej przemianie w Kolosa. Berthold na murze zamienił się w taki sposób, że jakoś nic wokół nie zniszczył. Z tego co rozumiem, to żeby doszło do wybuchu użytkownik Kolosa musi zamienić się będąc w powietrzu, a eksplozja następuje dopiero w momencie uderzenia o ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 962 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 10 minut temu, Josh napisał: Dalej nie pasuje mi ta teoria o atomowej przemianie w Kolosa. Berthold na murze zamienił się w taki sposób, że jakoś nic wokół nie zniszczył. Z tego co rozumiem, to żeby doszło do wybuchu użytkownik Kolosa musi zamienić się będąc w powietrzu, a eksplozja następuje dopiero w momencie uderzenia o ziemię. No chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 412 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Czyli mamy tu jakąś niekonsekwencję ze strony autora mangi Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Chłopie nie szukaj logiki w chińskich bajkach, bo fajni rozkminiają niektóre rzeczy bardziej niż autorzy tych kocopołów, którzy wyznają zasadę king crimson. Cytując klasyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 412 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Coś w tym jest. Po prostu byłem ciekaw czy to faktycznie dziury w fabule czy ja czegoś nie zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Przede wszystkim przemiana w Colossus'a nie oznacza od razu wybuchu małej atomówki, bo posiadacz tego tytana może to kontrolować. Bertolt był do niego trenowany, więc przyjmijmy, że wychodzi mu to łatwiej niż przegrywowi Arminowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 12 hours ago, Soban said: Erwin taichou najlepszy, na zawsze w sercu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Dla mnie chyba jedna z najgorszych postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Ostatni odcinek rzeczywiście miał coś z pierwszego sezonu, szkoda że minus jakiekolwiek zagrożenie ze strony tytanów. Wszyscy w trybie nieśmiertelności No i stanowczo za dużo W dniu 27.01.2022 o 19:19, Soban napisał: chlip chlip wojna zła Z tym kolosalnym Armina to rzeczywiście kiepsko poprowadzony wątek. Od momentu akcji w porcie jakby nie było tematu poza randomową sceną spermienia do zamrożonej Anki. Teraz nagle arminek przejmuje się potencjalnym ludobójstwem na masową skalę, ale chyba już zapomniał, że sam takiego dokonał Nie wiem czy mi tego bardzo brakowało, ale w przypadku takiego pizdeusza to aż się prosiło o jakąś traumę z tym związaną, a tu heja było minęło, kolosalny tytan? Nie znam, nie słyszałem. Największa beka, że nagle przypomnieli sobie o Spoiler Starej koniego Szkoda, że wcześniej Bertholda nie porwał w tym szczytnym celu Końcówka to przykład nieudolnej ekspozycji. Jakim cudem detektyw Armin Spoiler nagle połączył skruszenie murów i opadnięcie pancerza Reinera, żeby mu wyszło, że Ankę na pewno też rozmroziło, to tylko scenarzysta wie. Swoją drogą to cofnięcie utwardzenia WSZYSTKIEGO na wyspie w ogóle nie pachnie wymyślaniem rzeczy na poczekaniu, byle tylko popchnąć akcję do przodu. Czy w momencie uruchomienia rumblingu opadły też wszystkie erekcje na wyspie? To by się chyba przyczyniło do tego planu zablokowania rozmnażania erdian. Tak w ogóle 3 epy do końca, a tu Spoiler Hanji płynie bystrym strumykiem z niby trupem Leviego pod pachą, Ania wyjęta z zamrażarki, Connie będzie karmił starą z procy. No przecież to wygląda jakby ze 3 sezony jeszcze miały być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Będzie tylko 9 epów? xD no to jednak będzie ten film Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Czy ja wiem, zbyt wiele to tam się nie działo pod koniec, mogą się zmiescic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Cały czas mówi się o 12 epach, ale mimo to moim zdaniem to i tak za mało by się zmieścić z całością Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 412 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 To aż tyle jeszcze tego materiału zostało? Czuję w kościach kinówkę jak nic, może marzy im się pobicie rekordu filmowego Demon Slayera. Spoiler nagle połączył skruszenie murów i opadnięcie pancerza Reinera, żeby mu wyszło, że Ankę na pewno też rozmroziło, to tylko scenarzysta wie Spoiler To akurat według mnie miało sens, w końcu struktura murów, pancerz Reinera, umiejętność Erena i ta kryształowa otoczka wokół Annie to jedno i to samo zjawisko. Nie tak ciężko było połączyć kropki. W ogóle to się cieszę, że w końcu ktoś sobie przypomniał o blondynie, bo już się bałem, że to jakiś olany wątek. Lekki ból dupy mam co najwyżej o to, że Spoiler tak chamsko usunięto z gry Leviego. Liczyłem, że w finale jeszcze pozamiata, ale teraz jak jest w tym stanie, to już chyba nie będzie okazji by coś powalczył (zwłaszcza, że stracił dłoń?). Z drugiej strony gość w zasadzie cały trzeci sezon był głównym bohaterem w miejsce Erena, więc widocznie mangaka uznał, że wystarczy tego dobrego i da teraz zabłysnąć innym postaciom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 15 chapterów materiału z czego jeden chapter pominęli, pewnie by nie zwalniać z akcją i wrzucą go gdzieś pod koniec, bo jest dość ważny dla fabuły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Tak było. Kurde tak mi się dobrze oglądało te 6 epów że aż nabrałem ochotę na rewatch tylko że dla mnie poza pierwszym sezonem i akcją z odbijaniem tego miasta gdzie mieszkał eren to mega zamulacz jest xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi