Skocz do zawartości

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebisty odcineczek. Connie, Mikasa, nawet ten rudy ćwok Floch, nawet Levi by się nie powstydził niektórych akcji :obama: Ten kto tu pisał, że do końca już będą smuty ten musiał być na srogich grzybach. 

To teraz ostatni odcinek i czekamy 2 lata na kinówkę :dynia:

Opublikowano

No w porówaniu do poprzednich odcinków rzeczywiście można było się obudzić na tym odcinku no ale już bez przesady, odbijali tylko yebany port walcząc z jakimiś randomami, fajnie wyglądało ale emocji zero  teraz c0rwa będzie zelda wind waker w ostatnim odcinku i pół kinówki :pawel:

Opublikowano

Widzę, że w polskich kinach będzie leciał Jujutsu Kaisen 0. To znaczy, że jest jakaś szansa na to, że kinówkę Tytanów też będziemy mogli obejrzeć na wielkim ekranie :banderas:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh nie mam siły na tych chinoli, urwali mi w momencie który chciałem najbardziej zobaczyć jak został zanimowany xD Za rok już na pewno się uda zrobić finał finałowego finału!

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Ehh nie mam siły na tych chinoli, urwali mi w momencie który chciałem najbardziej zobaczyć jak został zanimowany xD Za rok już na pewno się uda zrobić finał finałowego finału!

Przecież ten ostatni odcinek to jakiś żart , dwa razy odpalałem bo myślałem że jakiś musiałem ominąć bo przez pierwsze minuty nie miałem pojęcia o co tutaj chodzi. Szkoda bo jednak ostatnie minuty już robiły efekt wow i chętnie bym już to zobaczył , boje się jedynie że historia zakończy się "dobrze" mimo że obecne nastawienie głównym postaci jest idiotyczne bo sami skazują swoich bliskich na zagłade i trzymam mocno strone Erena.

Opublikowano

Odcineczek był spoko, fajnie że w końcu łaskawie pokazali jak doszło do tego że Eren się zbuntował, bo od początku czwartego sezonu chodziło mi to po głowie. Ciśnięcie beki z karłowatości Leviego też genialne, nie sądziłem że uda im się jeszcze tak rozładować klimat (nawet jeżeli tylko na chwilę). No i końcówka z tymi 

Spoiler

pływającymi Tytanami rozpierdalającymi całą flotę i najazd na ryj Erena :obama:

Niemniej dupa niesamowita, że ucięli w takim momencie i że znowu trzeba będzie czekać cały rok (jak nie dłużej), żeby zobaczyć zakończenie. Niech przynajmniej zrobią jakąś boską animację, to będę miał mniejszego focha. 

Opublikowano
W dniu 4.04.2022 o 21:39, Pupcio napisał:

Te 

Ukryj zawartość

pływające tytany

akurat beka w chuy xD nie chciałem tego zobaczyć 

A ja myslalem, ze szły po dnie

Opublikowano

No, to zaczalem ogladac te 5 ostatnich epow co mi zostalo i byl ten co Conie pojechal z mlodym do wioski. I tak mi nie pasowalo, wiedzac juz jak powstaja tytani, skad wzial sie tam ten jeden. Wiec wszedlem na wiki tego tytana a tam w 3 pierwszych zdaniach zapoilowana koncowka mangi xDDDD

Czyli na koncu

Spoiler

pozbywaja sie w jakis sposob tej mocy tytanow w kazdym Erednienczyku? To jest final czy jest cos wiecej?

Opublikowano

Na szczescie do tego czasu zapomne :cool:

Juz teraz po miesiacu nie kojarzylem kilku postaci. Dobrze ze co 10min opowiadaja co tam sie dzialo bo ciezko by bylo xD.

Opublikowano

Takie głupoty mają 10 finałowych sezonów A potężny berserk dalej bez godnej adaptacji :nosacz2: ten świat to jednak okrutne i niesprawiedliwe miejsce!

• 4 miesiące temu...