Pupcio 18 645 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Niech te gnojki lepiej berserka wrzucą c0rwa człowiek zaśpi to nie kupi zaległych tomików przez nastęne pół roku Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 18 listopada 2022 Opublikowano 18 listopada 2022 Obejrzałem ostatnio "final season", a tu okazało się, że jeszcze będzie więcej. Kurde ~10 lat od pierwszego odcinka starość. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 Zgadnijcie kto postanowił podzielić na 2 części ostatni sezon drugiej części ostatniego sezonu Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 Co oni chinskie dzieci chca uczyc ulamkow? To jak teraz wygladaja daty emisji? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 Pierwsza połowa zaczyna się w 4 marca, druga pod koniec roku pewnie. 1 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 20 stycznia 2023 Opublikowano 20 stycznia 2023 Mimo wszystko chyba lepiej tak, niż domykanie historii jakimiś kinówkami, które też pewnie by lepili z 8 lat. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 Bardzo fajnie oglądało się gniecionych ludzi teraz jeszcze rok czekania na finał finalnego finału i koniec tej bądź co bądź dobrej chińskiej bajki. Jedno z moich pierwszych kiedy zacząłem oglądać na poważnie. Chyba wakacje 2k14 oyebałem pierwszy sezon w jedną noc Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 Dobra to dopytam bo sie jak zwykle gubie z tymi tytanami juz. Final part to co to jest, iles tam epizodow, jeden epizod? I jak rozumiem to jeszcze nie koniec bo za rok cos bedzie? Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 2 odcinki. 1 pierwszy wyszedł wczoraj drugi ostatni (teraz już serio) wyjdzie chuy wie kiedy 1 Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 Poproszę te epizody i sezony na jakimś wykresie. Ja skończyłem chyba na drugiej połowie 3 albo 2 sezonu. Teraz olałem temat i czekam na finał żeby obejrzeć całość. Przez przypominanie sobie co chwila tego co obejrzałem, nauczyłem się dialogów na pamięć ( po japońsku). Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 4 marca 2023 Opublikowano 4 marca 2023 Drugi odcinek na jesień 3 godziny temu, Harbuz napisał: Poproszę te epizody i sezony na jakimś wykresie. Ja skończyłem chyba na drugiej połowie 3 albo 2 sezonu. Teraz olałem temat i czekam na finał żeby obejrzeć całość. Przez przypominanie sobie co chwila tego co obejrzałem, nauczyłem się dialogów na pamięć ( po japońsku). Shingeki no Kyojin Season 2 (Attack on Titan Season 2) - MyAnimeList.net Na środku pod odcinkami masz prequele, sequele i inne nawiązujące do serii. Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 24 marca 2023 Opublikowano 24 marca 2023 Humble Bundle ze wszystkimi tomami mangi i innymi spinoffami za 24€ - https://www.humblebundle.com/books/attack-on-titan-forever-kodansha-books Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 W końcu się skończył yebany tasiemiec. Obejrzałem dzisiaj, 0 emocji, nie czułem nic MARTWY W ŚRODKU. Do pierwszego sezonu mogę walić bysior ale reszta poza kilkoma akcjami o jenysiu Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 O a ja to mam chyba z półtora sezonu do nadrobienia XD Zaraz sprawdzę czy muszę wpływać do Zatoki czy jednak nie. No i jakiś solidny recap trzeba, bo z 70% rzeczy już nie pamiętam. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 O, juz? Kurla je.bna dekada. Za gnoja 8 lat podstawowki wydawalo mi sie wiecznoscia i czasem ciaglych nowosci, a teraz mija 10 je.banych lat z tym anime i mam wrazenie, ze niedawno ogladalem jak liwaj ownowal Spoiler megatano kyojin w lesie . Czyli dla mnie jeszcze dwa odcinki i nara. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 5 listopada 2023 Opublikowano 5 listopada 2023 Do końca sezonu 3 było dobrze, potem szkoda strzępić ryja. Mange przeczytałem dawno temu, nawet nie chce mi się odpalać tego finału. Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 6 listopada 2023 Opublikowano 6 listopada 2023 Gdzies czytalem ze ma byc jakas scena ktorej nie bylo a mandze. Ja tam sobie z checia obejrze, ale najpierw musze sobie odswiezyc cala serie Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 6 listopada 2023 Opublikowano 6 listopada 2023 Ja mange tylko przeleciałem bez wczytywania się więc nie wiem ale wydaje mi się że dość wiernie odtworzyli tę końcówkę. No ale nie wiem, zamuła sakramencka. Ten poprzedni film o wiele fajniejszy był Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 6 listopada 2023 Opublikowano 6 listopada 2023 Trochę tam pozmieniał typek dialogi, tutaj jest podsumowanie Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 6 listopada 2023 Opublikowano 6 listopada 2023 Obejrzane. Od pierwszego sezonu Tytanki stały się moim ulubionym anime i przez 10 lat nic się w tej materii nie zmieniło: przeskurwysyńsko dobry serial, a ostatni odcinek oglądałem na jednym wdechu. Animacja, muzyka, epickość, dramatyzm wydarzeń, czas trwania finałowej bitwy, kilka momentów takich że aż spadłem z taborecika, w zasadzie każda postać dostała swoje 5 minut, no i ta chamska scena w trakcie napisów końcowych idealnie oddająca to o czym naprawdę opowiada ta historia. Bez słodzenia, bez rzygania tęczą, jak na serial ze śmiesznymi pamperkami bujającymi się na linkach niczym Spider-man z naprawdę złowieszczym i wiarygodnym epilogiem. Będzie mi brakować tych postaci i czekania miesiącami za następnym odcinkiem. 1 1 Cytuj
Damk 98 Opublikowano 7 listopada 2023 Opublikowano 7 listopada 2023 Ogólnie ostatni sezon trochę podupadł. Nie wiem, czy zmęczenie materiału, czy zmiana studia animacji, czy może jedno i drugie. Ale seria od początku wylądowała u mnie na liście polecajek/wartych obejrzenia, i nadal tam pozostanie. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 (edytowane) Mi się podoba konkluzja. Oczywiście dużo zabijania fajnych postaci po drodze i ta nagła... Spoiler miłość i szacunek do dawnych wrogów grubymi nićmi szyta ale ogólnie dobrze mi się oglądało. Jedynie co to cała zmiana pacingu i tak naprawdę zmiana formuły anime odrzuciła mnie kiedyś. No ale teraz, jak wiedziałem że wyjdzie w końcu finał, wciągnąłem wszystko w parę dni. I trzyma się to kupy o dziwo. Tylko... czemu... Spoiler Mikasa nie powiedziała Erenowi co czuje a jedyny pocałunek dostał po śmierci :-( ... Płakłem prawie. Potem się dziwią, że się im w kraju dzieci nie rodzą prawie. Edytowane 9 listopada 2023 przez NemoKOF 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi