Pikol 336 Opublikowano 8 września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 września 2013 (edytowane) Odcinek ok. Levi kosi jak sie spodziewano, a nawet i bardziej. Jakby mu zależało, to by tytanke rozniósł. Akcja z ciałami też dobra. Więc mówicie że od teraz bedzie raczej nudno, i mało akcji ? czy to dobry moment żeby zabrać sie za mange ? also : http://www.youtube.com/watch?v=4xb8nedoln8 Edytowane 8 września 2013 przez Pikol Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 8 września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 września 2013 manga jest nudna, fabuła już dawno siadła, do tego rysunki sa okropne, ja juz odpuscilem ten tytul. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 8 września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 września 2013 Jeszcze tylko 3 odcinki anime. Dooglądam je i koniec. Mange olewam, bo powoduje odruchy wymiotne i czekam na drugi sezon anime. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 9 września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 września 2013 Co to ku.rwa bylo?1 Mialo byc goty, odcinanie rak i nog, dwie 11/10 razem w teamie i akcja na caly odcinek jak w tsubasie, kiedy sklada sie do strzalu przez 20min a to co??? Liwaj odpi.erdolil niezle combo i koniec? Yebac to go.wno. Z drugej strony cialge sie powtarza na forumie, ze nuda, nuda bo jada, nuda bo siedza na drzewie, nuda, ze cos tam. A mimo to wyprawa za mur to najlepsza czesc tego serialu jak do tej pory. Pewnie Armin rozkmini teraz wszystko, dowiemy sie kto jest kto i czekanie na S02E01. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 9 września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 września 2013 To się naczekasz, pierwszy sezon to ponad 3 lata mangi. Tak jak pisalem, na fali popularnosci moga odwalic to samo co z FMA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 9 września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 września 2013 Czekalem 6 lat na calego Hellsinga to i na to poczekam! ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 15 września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 września 2013 Ep23 juz do obejrzenia. Odcinek typowo wprowadzajacy w nowy podrozdzial. Nie tak sobie w sumie wyobrazalem ujawnienie tozsamosci FT ale pewnie w kolejnym epie pokaza jak to zostalo wszystko zaplanowane. Dwa statyczne ujecia Mikasy na koncu <3 <3 <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 16 września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 września 2013 Kurde, nie spodziewałem sie ze tak szybko poruszą temat Annie, myslalem ze bedzie to znacznie wolniej sie ciągnac, chce nowy ep pls <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 16 września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 września 2013 Mnie tylko zastanawia kim byli ci ludzie co ja lapali? Mieszkancy? W sumie ma to sens dla fabuly bo inaczej by sie nie przemienila jakby poslali zolnierzy ale logicznie to powinni wyslac Livaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 16 września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 września 2013 Zołnierze pod przykywką. Chyba nie sądzisz ze byle kucharz odyebałby taki parkour. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 16 września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 września 2013 No to jak pisalem wyzej troche bez sensu bo mogli pod ta przykrywka sobie lazic ulicami jak tajniacy (zamiast siedziec za beczka) a tu przez cala droge ni zywej duszy. Ale kij tam z tym. W zapowiedzi jest pokazane, ze Erenowi nie moze tryknac w tych podziemiach ale chyba Mikasa jakos go dopiesci i bedzie erekcja tytana jak w intrze #2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 16 września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 września 2013 Choj z Erenem, niech Levi pokaze jej kto jest alfa. Ale on chyba zajety jest pojmaniem kogo innego. A kim ten ktos może być, to chyba sie domyślacie ; 3 Nie czytam mangi jeszcze btw/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 16 września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 września 2013 Levi nic nie pokarze bo ma zwichnieta kostke ;( Tez nie czytam mangi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 21 września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 września 2013 Najnowszy odcinek znowu wyje.bal wskaźnik epickości poza skale. SnK można dużo zarzucić, ale (pipi)a... nic bardziej epickiego nie widziałem, ten soundtrack, te sceny, ta reżyseria... po prostu poezja. Stwierdziłem, że olewam mangę i czekam na drugi sezon, bo emocje są kosmiczne. (na bank powstanie, gdyby chcieli zrobić jak z FMA to by wymyślili oryginalne zakończenie, a będzie pewnie cliffhanger) Fabuła aż tak mnie nie jara, abym musiał się na mangę rzucać, ten tytuł uwielbiam dzięki anime, które jest po prostu naładowane epickością po brzegi. Za tydzień ostatni odcinek. Podobno ma być w kinach pokazywany, więc oczekuję że już i tak ogromny budżet i tak zostanie zwiększony na zakończenie xD. Jaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Richer 6 Opublikowano 22 września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 września 2013 Ja mange czytałem i powiem tylko tyle, że skoro ekipa tyle epickości wycisnęła z dotychczasowych akcji to chyba kolejne sezony mnie doprowadzą do ekpolzji czachy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 22 września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 września 2013 Ja mange czytałem i powiem tylko tyle, że skoro ekipa tyle epickości wycisnęła z dotychczasowych akcji to chyba kolejne sezony mnie doprowadzą do ekpolzji czachy. Oooo, i to chciałem usłyszeć Czyli późniejsze akcje też będą miały w sobie spoko akcji. Odcinek fajny i w ogole, ale animacje już nie kosiły tak bardzo jak pare wcześniejszych, kluczowych momentów w poprzednich odcinkach. Ogoólnie lol jak Ermin i reszta drą jape "Eren wez sie ziomek przemien w koncu, nie wal w choja !" a olewa ich fakt że gościu przebity na wylot, zmiażdzony i nieprzytomny leży w gruzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 września 2013 (edytowane) sorry nie ten temat Edytowane 22 września 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 września 2013 od którego chaptera czytać mangę żeby kontynuować historię? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 29 września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 września 2013 Od chaptera 34,bo jest tam końcówka epa plus to czego w nim nie pokazali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 29 września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 września 2013 od 33 bo pozmieniali trochę oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 września 2013 (edytowane) chu,j już przeczyytałęm 34 to nie chce mi się wracać. jakieś drastyczne zmiany? btw myślałem, że więcej tego jest... Edytowane 29 września 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 29 września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 września 2013 Cliffhanger z tytanami w ścianach został potraktowany po macoszemu. Brakło flashbacków z Erenem i Annie, które nadały większej głębi całej tej walce. W mandze eren nie był w berserk mode, tylko kontrolował swoje emocje i formę tytana w 100% i nawet współpracował z resztą np. rzucając mikasę w stronę female, aby ta zatrzymała tytana. Nie było żadnego dzikiego odgryzania głowy, tych ogniowych efektów itd. Levi się nie pojawił w mandze, bo był przecież kontuzjowany i inne takie. Generalnie zakończenie prawie jak orginal ending. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 30 września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 września 2013 Nie moglem ogladac na bierzaco wiec dzis pyknalem dwa epy pod rzad. I szczerze to nie bylo wzwodu (chociaz jak Dahaka pisal w ep24 OST rozyebal system). Jesli w mandze nie bylo Leviego to bardzo dobrze bo koncowka anime z nim sie kupy nie trzymala. Nie bierze udzialu w polowaniu na Annie bo wiadmo, ze jest kontuzjowany (inaczej nie byloby co z niej zbierac) wiec po ch.uj wyciaga Erena? Bezsens. O wiele lepiej by sie sprawdzil tutaj po prostu Jean. Odbieram to jako troche fanartu bo Levi jest najbardziej ulubiona postacja wsrod fanow. Liczylem tez na lepsze wytlumaczenie kto jest FT a raczej na pokazanie relacji Armin - Erwin. Tu sie tylko zbieraja i tlumacza Erenowi. Cliffhanger po napisach imho bardzo dobry. Jest chec na wiecej i nie przypomina to (pewnie) koncowki z God of War 2. No i prosze sie zdecydowac czy manga w koncu od tego momentu jest intensywna czy nudna bo padaja sprzeczne opienie. Dziekuje. Polecam takze obejrzenie raz jeszcze wczesniejszych epow i zwrocenie uwagi na zachowanie Annie oraz Rainera i Bertholda . Jak sie oglada pierwszy raz wydaja sie po prostu zwyklymi scenami ale majac szerszy obraz sprawy mozna wyciagnac z tych scen dodatkowe smaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 września 2013 ja przeczytałem kilka chapterów wczoraj i jakoś mega ślamazarnie nie było. jeden jest prawie w całości poświęcony sashy ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 30 września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 września 2013 btw, manga ma się skończyć w 20 tomach. Obecnie wyszło 11, czyli historia jest nieco za połową. (anime obejmuje 8 tomów) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi