Mejm 15 296 Opublikowano 30 września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 września 2013 ja przeczytałem kilka chapterów wczoraj i jakoś mega ślamazarnie nie było. jeden jest prawie w całości poświęcony sashy ! To ten gdzie w spodnicy strzela z luku do tytana? Sasha <3 <3 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 30 września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 września 2013 btw, manga ma się skończyć w 20 tomach. Obecnie wyszło 11, czyli historia jest nieco za połową. (anime obejmuje 8 tomów) o to może jednak nie oleje skoro autor nie planuje tego ciagnac w nieskonczonosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) ja przeczytałem kilka chapterów wczoraj i jakoś mega ślamazarnie nie było. jeden jest prawie w całości poświęcony sashy ! To ten gdzie w spodnicy strzela z luku do tytana? Sasha <3 <3 <3 taaaaaaak <3 flashbacki jak wpier.dala mięcho z ostatnich zapasów ze swojej wioski też som. Edytowane 1 października 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 2 października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 października 2013 Kur.wa dopiero teraz zakumalem scene po napisach xD Mury sa zrobione z tytanow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 6 października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) 50 chapter ( czyli manga ) Shingeki no zayebisty w (pipi). Wy cebulaki dalej se ogladajcie anime w hade i czekajcie. Edytowane 6 października 2013 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 października 2013 może być. ogólnie to manga chu.jową ma kreskę, ale po zakończeniu wydarzeń z anime wcale nie taka nudna (wydaje mi się, że ktoś w temacie tak twierdził) i jestem pewien, że drugi sezon, o ile powstanie, dostarczy tyle samo emocji co pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 6 października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 października 2013 Ostatnie trzy czy cztery chaptery troche rozkrecily akcje. Jednak tak jak wiekszosc osob pisze, kreska jest straszna, szczegolnie odrzuca jak sie z anime na mange czlowiek przerzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 6 października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 października 2013 (edytowane) Cos w tym jest, jako ze ja zaczalem od mangi to pewnie tego nie widze. No nic, jak ktos ma cisnienie na dalsze wydarzenia to moze sobie poczytac, nie wyglada to az tak zle imo. Po prostu anime jest niesamowicie zrobione. Edytowane 6 października 2013 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 6 października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 października 2013 No animacja jest dobra, w hd na telewizorze sie za(pipi)iscie oglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 6 października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 października 2013 chociaż niektóre momenty moim zdaniem bardziej do mnie trafiają w mandze niż anime. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 7 października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 października 2013 50 chapter ( czyli manga ) Shingeki no zayebisty w (pipi). Wy cebulaki dalej se ogladajcie anime w hade i czekajcie. Zazdroszcze ci kasy na importy i umiejetnosci wladania jezykiem japonskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Richer 6 Opublikowano 9 października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 października 2013 Co o nowym chapterze sądzicie? Eren faktycznie wart zachodu się okazuje. Tak na marginesie to w anime te akcje będą tak nieziemsko wyglądać <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 9 października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 października 2013 Prosilbym o wrzucanie dyskusji o mandze w spoilery. Nie wszyscy, ktorzy ogladaja anime beda czytali dalsze wydarzenia w mandze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 10 października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 października 2013 Nie ma sprawy, mogę wam tylko powiedzieć że manga trzyma poziom i drugi sezon napewno nie będzie gorszy od poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 9 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2013 Nowy chapter śmiga od jakiegoś czasu, szału nie robi ale może ktoś nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2013 http://geektyrant.com/news/team-four-star-releases-first-abridged-episode-of-attack-on-titan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 8 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2013 nowy chapter, nikt nic nie pisze, widze ze nie tylko ja sie tym znudzilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 8 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2013 (edytowane) Ostatnio w ogóle przeczytałem gdzieś, że autor chce zmienić zakończenie ze względu na popularność serii. Pewnie zamiast czegoś mega dramatycznego/nietypowego zarzuci jakims banalnym hepi endem. Szykuje sie na lipe. Edytowane 8 grudnia 2013 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 12 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2013 Super się oglądało. Nic tylko czekać na kolejny sezon. Epickosc w moim rankingu na poziomie PHANTOM czy CASSHERN SINS które też polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 10 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2014 jpf wyda ta padake w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 10 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2014 kij w du.pe jfp'owi juz 3,5 miesiąca czekam na nowy tom One Piece, który jest MIESIĘCZNIKIEM (pipi)A ale zamiast trzymac terminow, to trzeba kolejną mangę zaczac wydawac =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 10 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2014 Ta, jeszcze z FT maja chyba wystartowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 14 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2014 O choj. Uwaga na końcówke, spojerly dla tych co nie czytają mange. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2014 Czy w anime/mandze bardziej rozwija sie watek walki normalnej czy brna jeszcze dalej w mumbo jumbo gdzie glowny bohater zmienia sie w tytana i w zasadzie reszta jest niepotrzebna ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 21 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2014 To raczej pytanie do ludzi co sa z manga na bierzaco ale skoro to o co pytasz jest de facto glowna osia fabuly to nie trudno sie domyslic, ze bedzie dalej eksploatowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi