Skocz do zawartości

Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Featured Replies

Opublikowano

ja przeczytałem kilka chapterów wczoraj i jakoś mega ślamazarnie nie było. jeden jest prawie w całości poświęcony sashy !

To ten gdzie

w spodnicy strzela z luku do tytana?

Sasha <3 <3 <3

tumblr_mls8pgKsEd1rgz9z1o1_500.gif

• Odpowiedzi 809
  • Wyświetleń 165 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Żeby jeszcze jakieś sensowne te rozmowy był. Tu jest cały czas  

• Jak ktoś jeszcze nie wie, to od jakiegoś czasu jest już OST do ściągnięcia. Epickość po maxie, polecam. http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=447841

• nie rób tego. manga to gó.wno obe.srane jakich mało.

Opublikowano

btw, manga ma się skończyć w 20 tomach. Obecnie wyszło 11, czyli historia jest nieco za połową. (anime obejmuje 8 tomów)

o to może jednak nie oleje skoro autor nie planuje tego ciagnac w nieskonczonosc.

Opublikowano

ja przeczytałem kilka chapterów wczoraj i jakoś mega ślamazarnie nie było. jeden jest prawie w całości poświęcony sashy !

To ten gdzie

w spodnicy strzela z luku do tytana?

Sasha <3 <3 <3

tumblr_mls8pgKsEd1rgz9z1o1_500.gif

taaaaaaak <3

flashbacki jak wpier.dala mięcho z ostatnich zapasów ze swojej wioski też som.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Kur.wa dopiero teraz zakumalem scene po napisach xD

Mury sa zrobione z tytanow.

Opublikowano

50 chapter ( czyli manga ) Shingeki no zayebisty w (pipi). Wy cebulaki dalej se ogladajcie anime w hade i czekajcie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

może być. ogólnie to manga chu.jową ma kreskę, ale po zakończeniu wydarzeń z anime wcale nie taka nudna (wydaje mi się, że ktoś w temacie tak twierdził) i jestem pewien, że drugi sezon, o ile powstanie, dostarczy tyle samo emocji co pierwszy.

Opublikowano

Ostatnie trzy czy cztery chaptery troche rozkrecily akcje. Jednak tak jak wiekszosc osob pisze, kreska jest straszna, szczegolnie odrzuca jak sie z anime na mange czlowiek przerzuca.

Opublikowano

Cos w tym jest, jako ze ja zaczalem od mangi to pewnie tego nie widze. No nic, jak ktos ma cisnienie na dalsze wydarzenia to moze sobie poczytac, nie wyglada to az tak zle imo. Po prostu anime jest niesamowicie zrobione.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No animacja jest dobra, w hd na telewizorze sie za(pipi)iscie oglada.

Opublikowano

chociaż niektóre momenty moim zdaniem bardziej do mnie trafiają w mandze niż anime.

shingeki-no-kyojin-2078757.jpg

Opublikowano

50 chapter ( czyli manga ) Shingeki no zayebisty w (pipi). Wy cebulaki dalej se ogladajcie anime w hade i czekajcie.

Zazdroszcze ci kasy na importy i umiejetnosci wladania jezykiem japonskim.

Opublikowano

Co o nowym chapterze sądzicie? Eren faktycznie wart zachodu się okazuje. Tak na marginesie to w anime te akcje będą tak nieziemsko wyglądać <3

Opublikowano

Prosilbym o wrzucanie dyskusji o mandze w spoilery. Nie wszyscy, ktorzy ogladaja anime beda czytali dalsze wydarzenia w mandze.

Opublikowano

Nie ma sprawy, mogę wam tylko powiedzieć że manga trzyma poziom i drugi sezon napewno nie będzie gorszy od poprzedniego. 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nowy chapter śmiga od jakiegoś czasu, szału nie robi ale może ktoś nie wie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nowy chapter, nikt nic nie pisze, widze ze nie tylko ja sie tym znudzilem

Opublikowano

Ostatnio w ogóle przeczytałem gdzieś, że autor chce zmienić zakończenie ze względu na popularność serii.

Pewnie zamiast czegoś mega dramatycznego/nietypowego zarzuci jakims banalnym hepi endem. Szykuje sie na lipe.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Super się oglądało. Nic tylko czekać na kolejny sezon. Epickosc w moim rankingu na poziomie PHANTOM czy CASSHERN SINS które też polecam.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

kij w du.pe jfp'owi

juz 3,5 miesiąca czekam na nowy tom One Piece, który jest MIESIĘCZNIKIEM (pipi)A

ale zamiast trzymac terminow, to trzeba kolejną mangę zaczac wydawac =/

Opublikowano

Czy w anime/mandze bardziej rozwija sie watek walki normalnej czy brna jeszcze dalej w mumbo jumbo gdzie glowny bohater

zmienia sie w tytana i w zasadzie reszta jest niepotrzebna

?

Opublikowano

To raczej pytanie do ludzi co sa z manga na bierzaco ale skoro to o co pytasz jest de facto glowna osia fabuly to nie trudno sie domyslic, ze bedzie dalej eksploatowane.