Skocz do zawartości

Konferencja Microsoftu 21.05.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konfy.

Featured Replies

Opublikowano

[...]A pad rzeczywiście to spory pozytyw - lepsze trigery, lepszy krzyżak, wbudowana bateria. Pytanie co oznaczały te przyciski zamiast back i start.[...]

Zastanów się czy to na pewno plus... bo wiesz... ja dobrze pamiętam jak xboty (nie wiem czy akurat Ty też) pluły się, że wbudowana bateria w DualShockach to (pipi), i paluszki w X360 to ósmy cud świata :rolleyes:
  • Odpowiedzi 608
  • Wyświetleń 21,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

bEAtrayal

xDDD

Opublikowano

[...]A pad rzeczywiście to spory pozytyw - lepsze trigery, lepszy krzyżak, wbudowana bateria. Pytanie co oznaczały te przyciski zamiast back i start.[...]

Zastanów się czy to na pewno plus... bo wiesz... ja dobrze pamiętam jak xboty (nie wiem czy akurat Ty też) pluły się, że wbudowana bateria w DualShockach to (pipi), i paluszki w X360 to ósmy cud świata :rolleyes:

No właśnie dla mnie to wada, o ile ładowanie nie będzie zajmować 10 min (a nie będzie).

Opublikowano

Przemilczę swoją opinię o tym co pokazali, ale odniosę się do tego czego nie pokazali, a jak widzę niektórzy już pokładają w tym nadzieje - 15 exów! Krótka analiza. Z samego faktu ekskluzywności kinecta wynika, że wszystkie gry na niego będą exami. To ile to będzie gier z puli tych 15? Z połowa pewnie, to i tak wychodzi mniej niż jedna nowość na kinecta na miesiąc, co jest raczej śmiesznie małą liczbą, jak na gry pod kamerkę dołączaną do każdego zestawu i mającą być mocnym punktem marketingowym. Zostaje więc 7-8 tytułów normalnych, z czego śmiało można przyjąć, że kolejna połowa z nich to tytułu z Arcade. Zostają 4 exy na cały 2014 rok, z czego dwa pokazano dziś. Drodzy koledzy, liczycie więc na to, że na E3 uratują Was dwie gry. Awesome!

No i jeszcze raz, nie mogłem przestać się śmiać z tych oklasków z playbacku. xD

Opublikowano
  • Autor

Obowiązkowe instalacje gier, odpalając grę na innym koncie trzeba będzie uiścić opłatę:

http://www.computerandvideogames.com/407912/microsoft-confirms-pre-owned-fee-for-xbox-one/

Niech (pipi)ją na drzewo.

E serio? Chyba przystawili sobie właśnie bazookę do kolana. Zrobią zaraz fail rocket jumpa.

Opublikowano

20130514-XBOX-ONE-005-660x440.jpg

Bateria? xD

Opublikowano

No włacha, bateria w padzie w DS3 to podobno było badziewie, a teraz magicznie zamieniło się w fajny patent :D

Opublikowano

O, Kaz sie rozpisal, kolejna tabela tweetow

wScRKxj.png

Opublikowano

Obowiązkowe instalacje gier, odpalając grę na innym koncie trzeba będzie uiścić opłatę:

http://www.computerandvideogames.com/407912/microsoft-confirms-pre-owned-fee-for-xbox-one/

Niech (pipi)ą na drzewo.

Jeżeli to jest prawda, to serio ktoś w ogóle to kupi? Współczuję.

Dlatego EA odstąpiło od online passów.

Opublikowano

No nadal tak jest, wbudowana bateria to fail.

Opublikowano

Kuur.wa ale obiektywnie konfa sony>>>>>>>>>>>micro. Trzeba być osłem aby tego przedstawienia bronić.

Sama konsola - duża ale walić to. Jak gram to nie patrzę jak wygląda pudełko, z którego gra jest puszczana. 

Prawdziwa walka dopiero na E3 i wtedy ocenimy co i jak. 

Cod wygląda na tych urywkach gameplayu kiepsko. Kiepsko jak na to czego oczekiwałem. Ze wszystkich 3 najbardziej znanych w sumie fpsów, które dotąd pokazano wygrywa jednak Killzone.

Opublikowano

Dla mnie nie fail, gdyż od dłuższego czasu do X360 używam akumulatorków.

Co do samego wyglądu konsoli to widać sporo wylotów, więc raczej unikną RRODa tym razem.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Przemilczę swoją opinię o tym co pokazali, ale odniosę się do tego czego nie pokazali, a jak widzę niektórzy już pokładają w tym nadzieje - 15 exów! Krótka analiza. Z samego faktu ekskluzywności kinecta wynika, że wszystkie gry na niego będą exami. To ile to będzie gier z puli tych 15? Z połowa pewnie, to i tak wychodzi mniej niż jedna nowość na kinecta na miesiąc, co jest raczej śmiesznie małą liczbą, jak na gry pod kamerkę dołączaną do każdego zestawu i mającą być mocnym punktem marketingowym. Zostaje więc 7-8 tytułów normalnych, z czego śmiało można przyjąć, że kolejna połowa z nich to tytułu z Arcade. Zostają 4 exy na cały 2014 rok, z czego dwa pokazano dziś. Drodzy koledzy, liczycie więc na to, że na E3 uratują Was dwie gry. Awesome!

No i jeszcze raz, nie mogłem przestać się śmiać z tych oklasków z playbacku. xD

wpis jak chuujj....szkoda, ze xboty pozostali przy informacji o 15 exach zamiast logicznie to przeanalizować jak powyżej...i to piszę bez beki...serio to zwiastuje z 5 dużych exów w pierwszym roku...

Opublikowano

Jaki nowy x by (pipi)owy nie był i tak go w końcu kupie (choćby dla Halo , co poradzę mam do niego sentyment)  , tyle że im bardziej (pipi)owy będzie tym później się to stanie.

Opublikowano

Kuur.wa ale obiektywnie konfa sony>>>>>>>>>>>micro. Trzeba być osłem aby tego przedstawienia bronić.

Sama konsola - duża ale walić to. Jak gram to nie patrzę jak wygląda pudełko, z którego gra jest puszczana. 

Prawdziwa walka dopiero na E3 i wtedy ocenimy co i jak. 

Cod wygląda na tych urywkach gameplayu kiepsko. Kiepsko jak na to czego oczekiwałem. Ze wszystkich 3 najbardziej znanych w sumie fpsów, które dotąd pokazano wygrywa jednak Killzone.

jak ktos pisze. ze killzone wyglada lepiej niz bf4 to zycze powodzenia i mozna zamknac temat bo dyskusja nie ma sensu

Opublikowano

Ej, ale tak sobie pomyślałem...

... oni chyba nie próbują sprzedawać tego w Japonii? Oo'

Japonia nikogo.

A pad rzeczywiście to spory pozytyw - lepsze trigery, lepszy krzyżak, wbudowana bateria. Pytanie co oznaczały te przyciski zamiast back i start.

natomiast nazwa Xbox One to żenuła mocno. Biorąc pod uwagę wszystko co widziałem to naprawdę sporo bardziej by pasowało Infinite czy tam Loop. A tak to znowu nieogary w Media Martkach i Walmartach będą pytać "panie, a to lepsze od X360 jest?".

Do przewijania filmów.

Opublikowano

Śmiechy, śmiechami.. ale ja się obawiam że skoro M$ pokusił się o to blokowanie używek.. czy jednak i Sony nie zrobi tego samego..

Opublikowano

co za beka...aż mi zabrakło plusów do niektórych postów :D :D :D

Opublikowano

Śmiechy, śmiechami.. ale ja się obawiam że skoro M$ pokusił się o to blokowanie używek.. czy jednak i Sony nie zrobi tego samego..

zapowiedzieli oficjalnie że NIE!

Opublikowano
wpis jak chuujj....szkoda, ze xboty pozostali przy informacji o 15 exach zamiast logicznie to przeanalizować jak powyżej...i to piszę bez beki...serio to zwiastuje z 5 dużych exów w pierwszym roku...

To samo info na PS Meetingu = orgazm sonoklapów, nie biorąc pod uwagę ile z nich to normalne gry, a ile Wonderbooki.

Co do używek to ja nie wiem o co chodzi w końcu. Jest już FAQ dotyczące Xbox One a w nim

Q: Will Xbox One allow players to trade in, purchase and play pre-owned games?

A: We are designing Xbox One to enable customers to trade in and resell games. We’ll have more details to share later.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.