Skocz do zawartości

Konferencja Microsoftu 21.05.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konfy.

Featured Replies

Opublikowano

Hahaha, na nowym Xboxie będzie można oglądać streamy z PS4 xDDDD

• Odpowiedzi 608
  • Wyświetleń 21,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

[...]A pad rzeczywiście to spory pozytyw - lepsze trigery, lepszy krzyżak, wbudowana bateria. Pytanie co oznaczały te przyciski zamiast back i start.[...]

Zastanów się czy to na pewno plus... bo wiesz... ja dobrze pamiętam jak xboty (nie wiem czy akurat Ty też) pluły się, że wbudowana bateria w DualShockach to (pipi), i paluszki w X360 to ósmy cud świata :rolleyes:

No właśnie dla mnie to wada, o ile ładowanie nie będzie zajmować 10 min (a nie będzie).

Dla mnie po części też, dobrze jak były dwa akumulatory - tak jak mam w padzie o XO jedne się ładują a na drugich smigam i tyle.

Opublikowano

Co za kretynizm z tymi używkami. Co z tymi którzy konsoli do neta nie mają podłączonej? Jak mają niby uiścić tą opłatę?

Teraz fala hejtu zaleje net, wszyscy zainteresowani się dowiedzą.

Go home microsoft you're drunk.

No i next genową konsolę reklamować tym

doghw.jpg

dorito dzieciaki srają po kostkach

Opublikowano

e82kJfn.png

Brakuje jeszcze  rocket science- level stuff xD

hMJDFpk.gif

Opublikowano

No właśnie nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

Jako gracz jestem lekko zawiedziony, powinni wypuścić trzy wersje konsoli: full, do gier i do tv, póki co korzystam z obecnej i przeszłych generacji i dobrze mi z tym.

Opublikowano

mnie tam przypomina dekoder cyfry plus 76327_335637559883011_987688552_n.jpg\

poczekam do e3, jak na e3 będzie podobny poziom... XD

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem. Jeżeli kilka dni temu było jasno powiedziane, że konfa nie będzie dotyczyła gier, to czego się spodziewaliście, że taki zawód?

Pokazania możliwości konsoli na przykładzie gameplay'a i zapewnienia, że konsola jest do gier a nie telewizji.

Opublikowano

Pokazania możliwości konsoli na przykładzie gameplay'a i zapewnienia, że konsola jest do gier a nie telewizji.

No co chcesz przecież na koniec IW zaprezentowało "gameplay" z nowego "true nextgen" cod'a :teehee:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

choo-choo-motherfucker.jpg

65t9d.gif

Opublikowano

Żal mi fanow Xboxa :/

Edytowane przez pop

Opublikowano

To co MaZZeo moze to wkleimy do avków

Klan&Trwam&TVN

xbox-only-logo-ylw.gif

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Sony wydało oficjalne oświadczenie dotyczące konferencji Microsoftu, gdzie został zaprezentowany XBOX ONE, dekoder telewizyjny nowej generacji.

amn36.gif?dur=7872

PS. Ciekawe co teraz się dzieję w głównej siedzibie Sony?

Opublikowano

Blokada używek... strzał w stopę. Ciekawe czy Sony tego nie zastosuje , bo takie np EA już się o to postara

Opublikowano

PS. Ciekawe co teraz się dzieję w głównej siedzibie Sony?

To:

1369162962173.gif

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

I znowu nintendo wygra generacje :F

Opublikowano

Dajcie juz spokój. Leżącego nie bije sie :D

Edytowane przez pop

Opublikowano

przypominam jakbyscie zapomnieli.

nawet ten xbox one nie wyglada gorzej niz to: 

s9cf1jll_1.jpg

To jest 4 real xDDDDD? Co jak co, ale ja już wolę dekoder w kształcie NES-a xD.

Opublikowano

Negatywy negatywami, ale pozytywy też są:

Perhaps most intriguing, however, is that Xbox One gives game developers the ability to access Microsoft’s Azure cloud computing platform. That leads to a few obvious and immediate applications: All your downloaded and installed games and achievements are synced to the cloud and can be accessed and played without interruption on any Xbox One you sign in to; stable, dedicated servers for every multiplayer game rather than the notoriously fragile practice of hosting matches on one parti(pipi)nt’s console; even multiplayer matches that can grow to 64, even 128 parti(pipi)nts, rather than the usual limit of 16 or 32.

Opublikowano

przypominam jakbyscie zapomnieli.

nawet ten xbox one nie wyglada gorzej niz to: 

s9cf1jll_1.jpg

To jest 4 real xDDDDD? Co jak co, ale ja już wolę dekoder w kształcie NES-a xD.

Nie, nie jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.