Skocz do zawartości

Konferencja Microsoftu 21.05.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konfy.

Featured Replies

Opublikowano

Dobra rozumiem można płakać, że nie było gier, że konsola jest brzydka ale litości co jest złego w tym gadaniu dla mnie to mega opcja na (pipi) mam szukać pilota jak mogę powiedzieć ? Czepiać się można ale na siłę to też już lekka przesada.

po pierwsze ile jestes w stanie zapłacić żeby nie szukac pilota? to dla ciebie aż taki problem? posprzątaj w domu to łatwiej znajdziesz

druga i ważniejsza sprawa - dzisiejsze smart TV też mają obsługe za pomocą głosu, bez xboxa

• Odpowiedzi 608
  • Wyświetleń 22,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ja pierdziele...A jakiej wypowiedzi się spodziewałes po ZAŁOŻYCIELU MS? Że zacznie hejtowac swojego "wnuka"?

Opublikowano

Lionel ewoluuje nice!!

po pierwsze ile jestes w stanie zapłacić żeby nie szukac pilota? to dla ciebie aż taki problem? posprzątaj w domu to łatwiej znajdziesz

druga i ważniejsza sprawa - dzisiejsze smart TV też mają obsługe za pomocą głosu, bez xboxa

po pierwsze to moja Mama ma taki sam TV jak ja po drugie utopiła pilota w wodzie i teraz wiecznie mi go podpierdziela, więc muszę go szukać, także przestań mi tu fafikować ze sprzątaniem w domu. Po za tym jak (pipi)a okaże się, że będą na tej konsoli za(pipi)iste gry to ją kupię i czemu miał bym nie korzystać z takiej opcji skoro jest ?!!!!

No tak najpierw się mnie pytasz ile jestem w stanie za to dać a potem sam karzesz mi kupować smarTV za(pipi)ongo po prostu!

Opublikowano

kto kupi x zero będzie kartoflarzem 

Opublikowano

Lajonel nie miales (pipi)c z foruma?

Sie porobilo. Przebrnalem przez te 27 stron tematu i dorzuce swoje 3 grosze. W punktach.

- pokazali sprzet (+)

- pokazali cala reszte (-)

- gracze hardcore dla M$ sie nie licza

- 15 exow w tym 8 new ip (poki co +) ale to wyjdzie na e3

- efekty graficzne w F5 i cod moze i sa ladne ale kto zwraca uwage podczas strzelania czy jazdy na to ile siniakow jest na rece czy jak scieraja sie opony. bez przesady z tym realizmem.

- je.blem jak koles opowiadal z mega zaangazowaniem, ze w cod mozna zrobic..... WSLIZG :sorcerer: i, ze rybki uciakaja od gracza jak sie zblizy!!! xD

- wszyscy leja za psa a Wiolek na bank sie ucieszy

- nie mogelem komentowac live na czacie z forumowiczami (----------------------------)

Sony pokazalo gry, M$ sprzet i ficzery ale skosni jednak postawili na gry wiec poki co wygrywaja. Gdyby nie facebook na padzie to juz by mnie (po obu konfach) kupili. A tak mysle e3 wszystko zweryfikuje (no i pierwsze recenzje sprzetu).

Opublikowano

Konfa MS, pokaz nowego Xboxa i to nie Sony a MS uskutecznia damage control. Parodia nie z tej ziemi.

Opublikowano

opcja z fejsbukiem na PS4 nie jest zła, jeśli była by taka opcja np przy partyjce bf'a można by napisać na tablicy kumpla czy messedża "choć grać śmi,eciu" przy tym podpisik niżej  <wysłane z PS4> kiedy to on siedzi na lapku/pc i po chwili dołącza, mi by się takie coś spodobało 

Opublikowano

opcja z fejsbukiem na PS4 nie jest zła, jeśli była by taka opcja np przy partyjce bf'a można by napisać na tablicy kumpla czy messedża "choć grać śmi,eciu" przy tym podpisik niżej  <wysłane z PS4> kiedy to on siedzi na lapku/pc i po chwili dołącza, mi by się takie coś spodobało 

jak masz lumie z windowsem i aplikacje x360 to widzisz kto co gra i masz powiadomienia kto jaką gre odpalił. fajnie nie?

Opublikowano

Ktoś wspomina o tym, że będą promki jak na Steamie... ta jasne, uważaj bo uwierzę :D. Wtedy oczywiście takie rozwiązanie miałoby sens, ale nasze niedoczekanie, że gry nagle po 10-30 zł by były.

Opublikowano

iBzvb2JSpQNRM.gif

Opublikowano

W twoim przypadku to chyba "choć poboostujemy na operation metro".

Opublikowano

nieciekawa sytuacja z indie developerami, ci co się wypowiadają mówią same złe rzeczy o One. Nawet Notch.

Opublikowano

nieciekawa sytuacja z indie developerami, ci co się wypowiadają mówią same złe rzeczy o One. Nawet Notch.

A same dobre rzeczy o PS4. :)
Opublikowano

tumblr_mn7im30NGL1r26y7to1_400.gif

Jak tak się przyglądam temu psu, to mało zabawne.

Opublikowano

tumblr_mn7im30NGL1r26y7to1_400.gif

Jak tak się przyglądam temu ms, to mało zabawne.

fix'ed

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Endru ty wiesz, ze juz ktorys raz z rzedu powtarzasz sie z wklejanym filmikiem?

Opublikowano

Chyba z tymi ficzerami związanymi z tv i kinectem nie będzie tak tragicznie w Polsce

" Xbox One. Co z Polską?

Zgodnie z informacją prasową, wszędzie tam, gdzie oficjalnie pojawi się Xbox One, konsola otrzyma stosowne wsparcie - zarówno w obrębie rozrywki i telewizji, jak i lokalnego języka.

- W planach jest wprowadzenie opcji wyszukiwania głosowego oraz komend głosowych we wszystkich krajach, w których dostępny jest teraz Xbox 360, a będzie Xbox One. Aktualnie, voice control dostępny jest już w 13 krajach i trwają prace nad rozszerzeniem. Szczegółowe informacje na ten temat zostaną udostępnione bliżej premiery - wyjaśnia Tomasz Świeściak, odpowiedzialny za kontakty z mediami w agencji współpracującej z polskim Xbox Live.

Czy Microsoft będzie współpracował z polskimi sieciami kablowymi, stacjami telewizyjnymi oraz innymi partnerami, by dostarczyć te same usługi, jakie zaoferuje w USA i Wielkiej Brytanii?

- Jest jeszcze za wcześnie na tak konkretne odpowiedzi, szczegóły dotyczące poszczególnych usług (Live, TV itp.) będą udostępniane w najbliższym czasie - wyjaśnia Świeściak."

Opublikowano

Najpierw kwękanie, że Xbox to tuner do TV, a później że nie będzie to dostępne w Polsce.

Fanów PS nigdy nie zrozumiesz ;)

Opublikowano

Odnoszę wrażenie, ze nowy Xbox nie ma u nas żadnych szans na wygrana z Playstation. Po tych krzywych jazdach jakie zafundowal nam MS przepaść w naszym kraju bedzie jeszcze większa na korzyść PS.

Edytowane przez pop

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.