Skocz do zawartości

Konferencja Microsoftu 21.05.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konfy.

Featured Replies

Opublikowano

Przecież potwierdzono, że Xboks One będzie współpracował z wszystkimi dekoderami na świecietypu n, cyfrowy polsat o ile będą mieli gniazdo HDMI, a to jest niemal standard. Więc tak, w Polsce tez to będzie działać.

• Odpowiedzi 608
  • Wyświetleń 21,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Skądże znowu. Tuner trzeba dokupić, za to w Polsce będziesz mógł oglądać Prawo Agaty z TVN Player. No i Kinect który będzie nagrywał tych, którzy onanizujących  się do Agnieszki Dygant... 

Nie jestem żadnym fanem Sony, ostatnio nawróciłem się na PC, ale zachowanie MS jest nie do przyjęcia dla hardkorowego gracza. 

-Płatne używki.

-Brak wsparcia dla gier niezależnych.

-Pozwolenie na grę Online... 

Opublikowano

Przestańcie wklejać filmiki z jakimiś (pipi)a niedoyebami co podsumowują konfę M$. To jest dla Was jakiś opiniotwórczy autorytet?

Opublikowano

-Brak wsparcia dla gier niezależnych.

Serio? Ciągle czytam, że trwa to już od dawna, a gier na XBLA przybywa coraz więcej.

Opublikowano

Pewnie chodzi o konieczność posiadania wydawcy na Xbox Live. Mali muszą podpiąć się pod większych albo cyrograf z MS.

Opublikowano

Pewnie chodzi o konieczność posiadania wydawcy na Xbox Live. Mali muszą podpiąć się pod większych albo cyrograf z MS.

Jeszcze jest 3 opcja. Wrzucają gierke do Steam Greenlight,dostają się i zgarniaja większość zysków

Opublikowano

Ja od razu wiedziałem, że jak łączą dział z grami dużych wydawców i studiów niezależnych w jedno to coś musi w tym.

Opublikowano

Przestańcie wklejać filmiki z jakimiś (pipi)a niedoyebami co podsumowują konfę M$. To jest dla Was jakiś opiniotwórczy autorytet?

90% graczy na świecie ma takie odczucia po kompromitującej konferencji microsoftu:

-płatne używki w cenie nowej gry czyli blokada używanych gier

-płatny multiplayer

-konieczność połączenia z interntem raz na 24 godziny

- 3GB pamięci zżera system

-kinect wymagany do korzystania z konsoli

-do oglądania tv potrzebne dodatkowe urządzenie

Wychodzi na to że za darmo na xboxie zero pochodzimy sobie jedynie po menu konsoli.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

nie za darmo tylko pewnie za 2000zł

i już widze jak dzieci śpią , żona śpi, wy macie chwile czasu dla siebie i nagle "XBOX WŁĄCZ MI GRE!"

Opublikowano

A czego się spodziewałeś w dobie Internetu? To było do przewidzenia, że w końcu ktoś z wielkiej trójki zacznie walkę z rynkiem używek.

Opublikowano

i już widze jak dzieci śpią , żona śpi, wy macie chwile czasu dla siebie i nagle "XBOX WŁĄCZ MI GRE!"

Nie zrobi czegoś co jest niemożliwe do zrealizowania.

Opublikowano

Nowy xbox powinien nazywac się Xbox DLC, chcesz zagrać online - wykup multi dlc, chcesz pooglądać tv - wykup deydkowny tuner dlc, chcesz zagrać w używaną grę - wykup nowa gra dlc.

Opublikowano

Nie zrobi czegoś co jest niemożliwe do zrealizowania.

racja, powinno być "xbox włącz powtórke M jak miłość"

Opublikowano

Nie wiem co byście nie robili, to nie wybronicie tego łajna:/ Jest jeszcze kilku twardzieli na forum, ale widać, ze robią dobra minę do złej gry. Tyle lat z dana firma, przekonywania do swoich racji, bronienia jej na każdym kroku, a w odpowiedzi wielki klaps w tyłek. Teraz albo siedzą cicho, albo udają pseudo obiektywnych, albo zmieniają retorykę wypowiedzi. Jak oni teraz muszą się czuć? Kurde trochę głupio. Żal mi ich. Mówię serio.

Edytowane przez pop

Opublikowano

dobry był filmik angry joe, to był typ który był dosyć poważnym xbotem, jako dosyc znany recenzent giwer na jutubie nawet nie posiadał ps3 ponieważ stawiał xboxa o wiele wyrzej, więc trudno mu zarzucić fanbojstwo sony gdy w pełni oburzony komentuje nowa polityke MS ktora graczy stawia poniżej fanów seriali i nfl

Opublikowano

tyle że ten klaps chyba najbardziej zabolał Ciebie bo cały czas płaczesz. Przykre :<

edit:

yano: 13k postów i "wyrzej"?  :down: 

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano

W pewnym sensie zabolał bo nie spodziewałem się, ze jako gracz bede świadkiem takiej profanacji rynku gier. To jest jakieś chore co ta firma wyrabia. Doszczętnie zniszczą nas jako graczy. Idioci.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Najbardziej mi żal  xbotów starających się skierowac dyskusje na temat jak to OBIE firmy zawaliły sprawe i jak nowa generacja będzie ch.ujowa. Twierdzą że trzeba czekać do E3 na mityczne 15 exów. Ale przeciez ludzie komentują żenującą konfe i potwierdzone info od kierownictwa microsoftu o płatnych używkach, wymaganym połączeniu z internetem i płatnym multi.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Pisałem o tym wcześniej. Tonący łapie sie brzytwy. Idą na dno to teraz chcą zabrać ze sobą PS4. Głupio im wprost teraz napisać, ze przerzucą sie na PS to mówią o PC.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Ja jako posiadacz  tylko x360 jak na razie mam w planach przerzucenie sie na PS4. Chyba że M$ zmieni politykę w co wątpię.

Mendrek high five :sorcerer:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Wszyscy razem spotkamy się na PSN :D

Opublikowano

Bo jesteś normalny, a nie nawiedzony. Teraz najbardziej sa cicho ci, którzy byli najbardziej wypyszczali przez lata.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Dokładnie Lons

Opublikowano

Jeszcze jest 3 opcja. Wrzucają gierke do Steam Greenlight,dostają się i zgarniaja większość zysków

Co ma (pipi)a Steam Greenlight do gierek na live ? :wallbash:

Opublikowano

Co ma (pipi) Steam Greenlight do gierek na live ? :wallbash:

za dużo świeżego powietrza się nawdychał i mu zaszkodziło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.