Skocz do zawartości

Konferencja Microsoftu 21.05.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konfy.

Featured Replies

Opublikowano

Więcej sobie zaszkodzili niż pomogli przez te ostatnie kilka dni, to pokazuje, że takie konferencje nie są mile widziane. Miejmy nadzieję, na solidnego kopa i dokładne wytłumaczenie, o co biega z tymi używkami.

No i przymus instalowania gier jest mocno średni. Mam wrażenie, że to wszystko po to, aby gracze powoli przerzucali się na cyfrową dystrybucję i zapominali o płytkach.

• Odpowiedzi 608
  • Wyświetleń 21,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

No i przymus instalowania gier jest mocno średni.

zrobili z tego połączenie PCta z tunerem TV, czyli 2 rzeczy które każdy i tak ma w domu, teraz chcą żeby kupić je drugi raz

Opublikowano

Czemu niby pomysł jest średni ?  ja i tak wszystkie gry instaluje na dysku co w tym złego? po za tym użytkownicy PS3 wyboru nie mają konsola się ich o zdanie nie pyta tylko instaluje. 

Yano weź, że zastosuj się do gifa którego sam to wkleiłeś, bo Twoje wypowiedzi są ograniczone na maxa bredzisz jakieś banialuki......

Opublikowano

No i przymus instalowania gier jest mocno średni.

zrobili z tego połączenie PCta z tunerem TV, czyli 2 rzeczy które każdy i tak ma w domu, teraz chcą żeby kupić je drugi raz

Tuner musisz podłączyć osobno i tak.

Opublikowano

Yano weź,

odwal sie człowieku, każdy tutaj mowi to samo poza 2 xbotami ktorzy probują bronic sytuacji

Opublikowano

Nie Ty jesteś wyjątkowo zauroczony, nie ja jeden to widzę, po za tym sam sobie jesteś winien na (pipi) wklejałeś ten gif ?

Niczego nie bronie tylko czekam aż wszystkie karty zostaną odkryte.....hejotwać potrafi każdy jeden głupiec ale przemilczeć potrafią nieliczni.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

skoro tak poważnie traktujesz obrazki to sam zastosuj sie do tego

You+are+a+female+who+has+posted+a+pictur

i przestań urządzać prywate w temacie do hejtowania xboxa

Opublikowano

w temacie do hejtowania xboxa wtf ... Janek od tego mięsa coś Ci się poprzestawiało ;)

sprawa jest prosta konferencja ssała bo nie było gier... pomysły z używkami i onnline dziwne i nie potrzebne ...

Ale to dopiero PIERWASZ zapowiedź... pewnie zmieni się niewiele w stosunku do finalniej wersji ale kto wie ...

Opublikowano

Jak baba najpierw mówi jedno a robi drugie :turned: wybacz ale nie zrobię czegoś wbrew sobie, nie mam zamiaru bawić się w Ciebie.

i przestań urządzać prywate w temacie do hejtowania xboxa

Nawzajem !

EOT.

+ Dodał MODERATOR
Ok, skoro EoT, to teraz przenosimy się z powrotem do Console Wars i Konsol Nowej Generacji

Edytowane przez Mendrek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.