Skocz do zawartości

Konferencja Microsoftu 21.05.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konfy.

Featured Replies

Opublikowano

WX5lrU9.jpg

Kamil Rozi, mówię jak jest.

• Odpowiedzi 608
  • Wyświetleń 21,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Podali specyfikację? Bo właczyłem jakoś 25 po 19 i zobaczyłem tylko te 8GB RAM i 500GB HDD...

Opublikowano

TV, potem mamy jeszcze TV no i mamy też GUIDE w tym TV i na koniec.... mamy TV!!!!!

Żenada roku.

Opublikowano

Niekoniecznie rendery. Nie ma w nich niczego, czego ta konsola nie może "uciągnąć".

Opublikowano

rucha.łby

Opublikowano

MS dal lepszy pokaz niz Sony,bo nie pokazali zadnego Gameplaya :D

Opublikowano

No w końcu - serial Halo. Ta seria aż się prosiła o porządny TV show.

Opublikowano

Halo TV pfffffffhahahahaah.....

macie te swoje EXY

Opublikowano

ooo jest jeden, pierwszy mały plusik tej konfy...ta dupa od 343 jest nawet znośna...

Opublikowano

Nie wiem jak dla reszty, ale dla mnie design tragiczny. Masa dupereli, a mało o najwazniejszym, grach.

Dlatego nowa generacja to dla mnie najgorszy okres. Nigdy nie zrozumiem podniecania się sprzętami. Dopóki nie ma gier, te pudła są g. warte i szkoda na nie pieniędzy. Coś o tym wiem, bo przerabiałem PS 2 za 3 tysiaki złotych, które stało i się kurzyło.

Dopóki nie ma chociaż zapowiedzi gier, mało mnie interesują jakieś śmieszne konferencje. W sumie to dopiero przed chwilą kapnąłem się, że dziś jest obwieszczenie o nowej konsoli ;]

Opublikowano

TV, potem mamy jeszcze TV no i mamy też GUIDE w tym TV i na koniec.... mamy TV!!!!!

Zapomnieliśmy dodać MAMY TEŻ HALO TV!!!!!!!! LOL

Edytowane przez Neox

Opublikowano

ooo jest jeden, pierwszy mały plusik tej konfy...ta dupa od 343 jest nawet znośna...

Na bolca siada.

A cala ta konferencja, boooooring.

Opublikowano

Czekam na komentarz Kaz-a. To będzie zabawne :D

Opublikowano

HALO TV ? LOL

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Słuchajcie, nie sądzicie, że dział Xbox One na forum powinien trafić do Regionu Filmowego? ;)

Opublikowano

No LOL, niech chociaż jeden gameplay pokażą. Liczba exów robi wrażenie ale nie ma się co cieszyć aż nie powiedza ile z tego będzie gównem na Kinecta.

Opublikowano

proponuje nie zakładać tematu XBOX ONE w dziale konsol tylko w dziale REGION FILMOWY

Opublikowano

Jakbym chciał pooglądać telewizję to bym sobie kupił lepszy TV... .Och*ujeli z tymi śmiesznymi funkcjami?

Opublikowano

Nie narzekajcie, NFL, ESPN, TV itd. pokażą moc nowej... Konsoli

Opublikowano

TV ... TV, EA, TV.

Xbox One - This feature is not available in your country.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.