Skocz do zawartości

Konferencja Microsoftu 21.05.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konfy.

Featured Replies

Opublikowano

No miałem małą nadzieję, że MS zmieni taktykę, którą obrał w 2010. Ale to co pokazali jest po prostu okropne... Ehh. I znów Mazzki i Dony będą wesoło płącić za Golda, dostając 20 procent usług, które im się należą. I będą japę cieszyć.

• Odpowiedzi 608
  • Wyświetleń 21,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Forza 5 za arcade xD

Opublikowano

Co to za go/owno M$??????????????????? :O

Opublikowano

Ja (pipi)ę, ale lipa :confused: niby zaarzucili teaserem, że 15 exów wciągu roku, ale i tak rozczarowanie na maxa.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xboxone.jpg

Ten obrazek wyraza wszystko co mysle o tej konferencji.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Odtwarzasz VHS, który nawet nie obsługuje tego formatu za 2tys. Poziom beki osiągnął właśnie apogeum.

Opublikowano

Wykrakałem sobie swoim avatarem dokładnie tak teraz wyglądam.

Opublikowano

Czy ten koleś z IW w ogóle sprawdził w słowniku, co to znaczy "gameplay"?

Nie wierzę, że w ogóle zrobili tą konferencję z takim materiałem.

Opublikowano

No miałem małą nadzieję, że MS zmieni taktykę, którą obrał w 2010. Ale to co pokazali jest po prostu okropne... Ehh. I znów Mazzki i Dony będą wesoło płącić za Golda, dostając 20 procent usług, które im się należą. I będą japę cieszyć.

Widać pominąłeś ten moment kiedy zapowiedzieli 15 ex'ów w pierwszym roku.

Co teraz powiedzą sonyboty? Ciągle za mało?

Konferencja dokładnie taka jak pisałem wcześniej - migawki 3-4 gier, reszta paplanina. 

Co mnie zaskoczyło? Forza 5 zamiast PGR i że nowa gra od Remedy to nie Alan Wake 2. Tyle.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Rendery na konfie, oh my goodness :/. Sony daje fejsbuka i odpala gierki z PC, M$ pokazuje jakieś telewizory, rugby i rendery niczym Sony w 2005 roku, jak żyć!? Nintendo, nadchodzę!

Opublikowano

Nie mogę się doczekać E3 gdy MS doszczętnie pokaże Sony gdzie jej miejsce. ^_^

Opublikowano

Ja (pipi)ę, ale lipa :confused: niby zaarzucili teaserem, że 15 exów wciągu roku, ale i tak rozczarowanie na maxa.

Z czego 80% to Kinect.

Opublikowano

Niesamowite detale, włosy na rękach.

Zwykła tekstura.

KAZ! Rzuć tekstem i ich dobij!

Opublikowano

Boshe jaki żal. Miałem naprawdę dużą nadzieję, że MS zrobi cokolwiek zeby mnie zachęcić ale ewidentnie nie jestem targetem tego sprzętu. Jak nie zobaczę na E3 gameplayu z tych ich exow to nawet nie patrzę w stronę tego sprzętu. 

Opublikowano

BTW: Proszę, powiedzcie mi, że to wczesne wersje leveli. W urywkach z poziomów miejskich widać, że to niewiele (jeśli w ogóle) lepsze od poprzedniej generacji, może z trochę lepszymi teksturami. Co w przypadku grafiki z MW3 jest praktycznie kompromitacją...

Opublikowano

O boże, jakie to było beznadziejne :lol:

15 minut pieprzenia o tv, 10 minut o konsoli i kinect, jakieś nfl i zapowiedzili i pokazali trailery tylko 2 nowych gier. No i te wycieki na temat sprzętu był chyba prawdziwe. 8 rdzeniowe CPU, 8 GB Ram. Nie powiedzieli jaki ram ani nic o GPU więc jest raczej pewne, że: DDR3 i 1,2 TF czyli PS4 jest mocniejsze o ponad 30% :)

@Don - niech najpierw pokażą te gry, a nie piszą ile to ich będzie.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Czyli co? Tak naprawdę trzeba czekać do E3 bo to co było dzisiaj to żal. Konfa Sony zjadła d*pą tę Microsoftu.

Opublikowano

603517_10151573537632508_1969771894_n.jp

Opublikowano

Zwiastun Duchów bardzo fajny. Mogłaby być z tego całkiem fajna drużynowa skradanka w post-apokaliptycznym sosie.

Zasadniczo nie jestem rozczarowany konfą M$ bo było jasne że najważniejszy będzie sport, CoD oraz wszystkie te fajne ficzery których nie dostaniemy. Wygląd Xboxa, pada i Kinecta bardzo mi się podoba. Sprzęcik wygląda kozacko, ze smakiem jest zrobiony. Nazwa konsoli jest imo beznadziejna. Już lepsze było Infinity albo Durango czy coś w tym stylu. O gry jestem spokojny, E3 i późniejsze eventy będą bardzo ważne dla obu firm i zobaczymy nowe gierki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.