Skocz do zawartości

Konferencja Microsoftu 21.05.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konfy.

Featured Replies

Opublikowano

O boże, jakie to było beznadziejne :lol:

15 minut pieprzenia o tv, 10 minut o konsoli i kinect, jakieś nfl i zapowiedzili i pokazali trailery tylko 2 nowych gier. No i te wycieki na temat sprzętu był chyba prawdziwe. 8 rdzeniowe CPU, 8 GB Ram. Nie powiedzieli jaki ram ani nic o GPU więc jest raczej pewne, że: DDR3 i 1,2 TF czyli PS4 jest mocniejsze o ponad 30% :)

@Don - niech najpierw pokażą te gry, a nie piszą ile to ich będzie.

więcej 50%

• Odpowiedzi 608
  • Wyświetleń 21,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

HORTEX BYŁ NAJLEPSZY.

Opublikowano

Wszystko fajnie ale mogli by podać pełną specyfikację i zapowiedzieć obniżkę ceny 360 ale na to poczekamy do  E3

Opublikowano

Nie no (pipi)a, wy naprawdę oczekiwaliście, że MS pokaże mnóstwo gier? xDDD

Beka z was, przecież wszystko zostaje na główną walkę czyli E3, to jest tylko mały przedsmak tego co się będzie działo za 19 dni. 

Teraz by wszystko pokazali i nic nowego na E3, logika. xDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Xbox-One-2-600x317.jpg

wyglada troche jak nes od nintendo xD

Opublikowano

Hmmm w sumie jednak dobrze trafili bo w Polsce wyłaczają telewizje analogową i ludziom się dekoder przyda xD

Opublikowano

nowy xbox to dekoder od głupich amerykanów dla głupich, grubych amerykanów którym nie chce się ruszyć ręki aby zmienić kanał w tv ale za to mają siłę machać łapami jak głupi przed kinectem.

Opublikowano

To że zakończyło się Call of Duty to akurat plus - wiedziałem, że mogę wyłączyć. Chyba wszyscy tak zrobili, co nie ;)

Opublikowano

Wygląd konsoli to jakiś żart a konfa słaba :/ . To dopiero początek ale jak na razie nie przypasował mi :/ zdecydowanie bardziej na plus PS4

Opublikowano

Wiedzialem, ze bedzie zle, ale nie AZ TAK xD Chyba ich poj.ebalo jezeli mysla, ze kupie ta "konsole" ;P

Opublikowano

Xbox-One-2-600x317.jpg

wyglada troche jak nes od nintendo xD

Konsola wygląda jak stara 90 lat.

Opublikowano

Ale playboye plują jadem ,ale można było się tego spodziewać ,szczególe na tej stronie o ogromnych tradycjach  playboyowych..

Sama konferencja taka jak ją zapowiadali czyli ,mała ,skromna i szybka.Główne uderzenie przyjdzie na E3.

Naprawdę super wygląda nowe CoD ,o nowej Forzie nie piszę bo graficznie niszczy wszystko.Tak samo jak ta tajemnicza gra od Remedy.

Wielki plus za pokazanie konsoli ,która wygląda prosto,skromnie i naprawdę jest bardzo ładna.Brawo

PS.Na teksty sonyboyów nie zwracać uwagi ,nie mogą przezyc tego że sony staneło technologicznie w 2006 roku.

Opublikowano

Czas się przeprosić z Sony

Opublikowano

Wygląda jakby odtwarzał VHS

Dokładnie, pad i kamerka fajne ale sama konsola , straszna!

Opublikowano

“Wow these arms in MW3 are so beautiful” Hahaha.. xD

Opublikowano

Wiedzialem, ze bedzie zle, ale nie AZ TAK xD Chyba ich poj.ebalo jezeli mysla, ze kupie ta "konsole" ;P

Ty bez przesady po e3 będzie więcej wiadomo, jakieś gameplaye kilku z tych 15 eksów może zachęcą do kupienia, ale na dzień dzisiejszy ps4 bardziej mi robi.

Opublikowano

Oni myślą, że Sony na E3 nic nie pokaże czy jak?

Opublikowano
  • Autor

Ten tego... Chciałem coś podsumować, ale chyba te posty powyżej mówią same za siebie...

Cóż, jak to mówią sh*t happens.

A tak z ciekawszych rzeczy:

- nauczyli się, że exy to podstawa (o ile mówili o normalnych ex'ach a nie tytułach na kinecta)

- nauczyli się, że warto mieć baterię w padzie

- dodali force feedback do pada

- usprawnili live'a

- Remedy w klimatach nowej gry Quantic Dream. Nawet nazwa gry trochę jak nazwa QD

Opublikowano

Pokazali mało, ale jako fan 360 nie jestem zawiedziony. Konsolę zobaczyłem, pad wygląda dobrze, premiera w tym roku. Blu-ray potwierdzony, dysk 500 GB trochę mało, ale ujdzie. Forza 5 na początek już stanowi zachętę, gry przyjdą tak czy siak. Podejrzewam, że na E3 coś będzie ciekawego.

Z drugiej strony nie da się ukryć, że za dużo było gadania o telewizji, która mało mnie interesuje. Tak samo muzyka, filmy - są alternatywy. No i szkoda, że Remedy nie wzięło się za Alana nowego.

Tak BTW to był jeden ukłon w stronę hardcorowych graczy na początku, na tym filmiku z krótkimi wypowiedziami twórców gier: pojawił się tam też Stallion83, koleś z największą liczbą GS.

Opublikowano

Faktycznie mogli sobie odpuścić tą konferencję.

Opublikowano

Ale playboye plują jadem ,ale można było się tego spodziewać ,szczególe na tej stronie o ogromnych tradycjach  playboyowych..

Sama konferencja taka jak ją zapowiadali czyli ,mała ,skromna i szybka.Główne uderzenie przyjdzie na E3.

Naprawdę super wygląda nowe CoD ,o nowej Forzie nie piszę bo graficznie niszczy wszystko.Tak samo jak ta tajemnicza gra od Remedy.

Wielki plus za pokazanie konsoli ,która wygląda prosto,skromnie i naprawdę jest bardzo ładna.Brawo

PS.Na teksty sonyboyów nie zwracać uwagi ,nie mogą przezyc tego że sony staneło technologicznie w 2006 roku.

Co to za prowokacja

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

- Remedy w klimatach nowej gry Quantic Dream. Nawet nazwa gry trochę jak nazwa QD

Brak mi słów na ciebie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.