Skocz do zawartości

Konferencja Microsoftu 21.05.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konfy.

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale w końcu pad będzie miał normalny krzyżak :)

• Odpowiedzi 608
  • Wyświetleń 21,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
Przynajmniej jeden plus, że konfy E3 nie będą kończyć pokazem call of duty... chyba? xD

Jak to nie a co z tradycją ? :pinch: jedyne co mnie ciekawi w tej chwili to quantum break (no ta gierka od Remedy), co do tej liczby 15 ex'ów w rok( z czego 8 ma być nowymi IP) podchodził bym jednak do tego z dystansem bo się jeszcze okaże że spora część będzie na only kinect.

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale w końcu pad będzie miał normalny krzyżak :)

Żeby łatwiej kanały przerzucać ....

Opublikowano
  • Autor

Ej, ale tak sobie pomyślałem...

... oni chyba nie próbują sprzedawać tego w Japonii? Oo'

Opublikowano

Ms zmieciony.

Ps3 dostanie Gt5.5 

XboxOne jedynie Forze 5.

Na co sie tutaj napalac.

Na jakis serial o halo przy którym pracuje spielberg? I tak nie bedzie mial startu to filmu ratchet i Clank...

xboty pewnie juz płaczą

Opublikowano

Troche zagranicznego wydzwieku:

"My main TV provider is ThePirateBay. doubt it's gonna work with dabox-one"

Opublikowano

P--yta-chodnikowa-50x50_szary-1.jpg

XBOX ONE!

EDIT: odświeżajcie strone z akcjami SONY z sekundy na sekundę wzrasta xD

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Ej, ale tak sobie pomyślałem...

... oni chyba nie próbują sprzedawać tego w Japonii? Oo'

Japonia nikogo.

A pad rzeczywiście to spory pozytyw - lepsze trigery, lepszy krzyżak, wbudowana bateria. Pytanie co oznaczały te przyciski zamiast back i start.

natomiast nazwa Xbox One to żenuła mocno. Biorąc pod uwagę wszystko co widziałem to naprawdę sporo bardziej by pasowało Infinite czy tam Loop. A tak to znowu nieogary w Media Martkach i Walmartach będą pytać "panie, a to lepsze od X360 jest?".

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Podobała mi się praca z spielbergiem oklaski wyreżyserowane bardzo profesjonalnie.

Opublikowano

Ale playboye plują jadem ,ale można było się tego spodziewać ,szczególe na tej stronie o ogromnych tradycjach  playboyowych..

Sama konferencja taka jak ją zapowiadali czyli ,mała ,skromna i szybka.Główne uderzenie przyjdzie na E3.

Naprawdę super wygląda nowe CoD ,o nowej Forzie nie piszę bo graficznie niszczy wszystko.Tak samo jak ta tajemnicza gra od Remedy.

Wielki plus za pokazanie konsoli ,która wygląda prosto,skromnie i naprawdę jest bardzo ładna.Brawo

PS.Na teksty sonyboyów nie zwracać uwagi ,nie mogą przezyc tego że sony staneło technologicznie w 2006 roku.

Co to za prowokacja

Nie prowokacja.Widocznie ty nie rozumiesz ,że niektórym ludzion na tej stronce podobała się konferencja.

Ale podsumowując ,obojętnie co by Microsoft nie wymyślił ,i tak będą na niego pluć jadem.

Edytowane przez marcus299

Opublikowano

WTF. konsola spoko, ciary prawie przeszly, zero gier, doritos sie kurzy, ale millery razy 24 prawie skonczone. A tak serio Microsoft - kamoonnn.

Opublikowano

Troche zagranicznego wydzwieku:

"My main TV provider is ThePirateBay. doubt it's gonna work with dabox-one"

Też to sobie pomyślałem. Poza tym, abstrahując od piractwa, dużo ludzi ma TV z satelity, filmy pożycza gdzie indziej. Po co walczyć tak zaciekle o strefę rozrywki i zawodzić w kwestii gier (przynajmniej na razie).

Opublikowano

no tak, przeciez sony tyle gier pokazalo xDDDDD

Opublikowano

Ważne żeby dali możliwość zamawiania pizzy zaraz po rozegraniu jakiegoś fitnessa na kinect'cie i już mają większość amerykanów.

Ale serio... Zaśmiałem się jak usłyszałem "Xbox - Go home". 

Ja i tak bym kupił PS4, ta konfa jeszcze bardziej mnie przekonała do Sony.

Opublikowano
Konsola wygląda (pipi)owo na maxa jedynie pad daje radę i to bardzo:) Forza 5 i nowa gra od Remedy miodzio, reszta syf, a to nowe Call of Duty to jakiś żart BF4 zaciąga tą grę nosem! 

Czekam na E3 jak tam będzie taki sam badziew jak tu  to ja im dziękuje i pozdrawiam wszystkich tych którym wystarczył jeden pokaz aby już to zrobić.....
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

dYbp7Db.png

Opublikowano

A oglądał ktos wywiad po konfie??

Brak wstecznej kompatybilności i blokada używek...

Opublikowano

Obowiązkowe instalacje gier, odpalając grę na innym koncie trzeba będzie uiścić opłatę:

http://www.computerandvideogames.com/407912/microsoft-confirms-pre-owned-fee-for-xbox-one/

Niech (pipi)ą na drzewo.

Niech jeszcze kaza placic przy kazdje zmianie kanalu xD Mam nadzieje, ze srogo sie przejada podczas premiery.

Opublikowano

jeszcze passy na używki!!!!!!!!! hahahahahahahaha

Opublikowano

Pokazali konsolę to zawsze plus, co do reszty to się nie wypowiadam bo czekam na ruch SONY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.