adamst85 96 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Żalę i chwalę zarazem :-). A co do BFa to mnie nie jara wcale. 3 skończona i sprzedana a na multi czasu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 mnie tez za specjalnie, ale jezeli przeskok bedzie w kazdej grze az taki, to nawet jak wdroza te z(pipi)ane blokady obydwie firmy next gena po prostu kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 mi wystarczy jak pokażą Halo Cytuj Odnośnik do komentarza
Jinmin 10 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 http://gizmodo.com/xbox-one-all-the-nerdy-details-you-dont-know-yet-509381624 Dobry arytkul dla osob ktore sa juz zmeczone czytaniem histerycznych newsow z serwisow growych i chcialyby poczytac cos sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Ze wszystkich informacji jakie zebrałem wynika, że to może być faktycznie kolejny krok w świecie rozgrywek sieciowych. Ale trzeba poczekać do premiery żeby zobaczyć czy to faktycznie będzie działać - matchmaking bez czekania, dedyki we wszystkich grach, AI ucząca się naszego sposobu grania i tworząca na tej podstawie "ducha" (z informacji prasowej) itp. Infrastruktura i rozwiązania softwareowe muszą być na zupełnie innym poziomie niż obecnie żeby to wszystko funkcjonowało tak jak to opisują. Chociaż jak ze 3 miechy temu były plotki o tym, że będą 3 niezależne systemy OS do których będzie można się przełączać bez żadnego czekania, to też ciężko mi było w to uwierzyć, a jednak stało się faktem. Edytowane 23 Maja 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Kolejna rewelacja ze strony Microsoftu: http://www.extremetech.com/gaming/139706-microsofts-new-kinect-patent-goes-big-brother-will-spy-on-you-for-the-mpaa Ja (pipi)e Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 tylko jakiego to netu bedzie potrzebowac ... mam marne 22/3,5 ... i żadnych szans na szybszy na razie Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Nie mów, że się na to godzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 jak będa giereczki to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Kinect będzie cię szpiegował a ty nie masz nic przeciwko temu? Np. jak za dużo osób zacznie oglądać tv, to mogą zablokować transmisje. Ja (pipi)e, jak już napisałem w innym wątku, wam to nawet jakby kazali płacić za oddychanie to pewnie też byście się zgodzili. Microsoft niszczy cały rynek konsol a wy zachowujecie się jakby nic się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) kokainą nie handluje więc jak sobię gram to może mnie szpiegować ... i tak wyłaczam sprzet z sieci po skończonym graniu więc nie wiem co on miał by szpiegować ... zablokowac transmisję tv przyznam szczerze pierwsze słysze, ale ok i tak nie oglądam Edytowane 23 Maja 2013 przez typfon 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 świat masowej inwigilacji ludzi jest coraz bliżej... sprytnie to wprowadzają Cytuj Odnośnik do komentarza
kornixxxx 45 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Kinect będzie cię szpiegował a ty nie masz nic przeciwko temu? Np. jak za dużo osób zacznie oglądać tv, to mogą zablokować transmisje. Ja (pipi)e, jak już napisałem w innym wątku, wam to nawet jakby kazali płacić za oddychanie to pewnie też byście się zgodzili. Microsoft niszczy cały rynek konsol a wy zachowujecie się jakby nic się nie działo. pewnie bedzie Halo to gimbusy sie rzucą Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Jak widać na przykładzie typfona lemingi i tak to łykną bo nie handlują kokainą Edytowane 23 Maja 2013 przez amsterdream Cytuj Odnośnik do komentarza
ofe54 10 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Wiedziałem, że o to będzie głównie chodziło Polecam obejrzeć Właściwie to chodziło mi o to Edytowane 23 Maja 2013 przez ofe54 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Tak, MS na dodatek będzie wynajmować osobę do każdej sprzedanej konsoli, by podglądała to co robisz w domu. Dżizas. MS całkiem niedawno miał mega problem, kiedy Windows Phone przypadkowo bez pytania o zgodę wysyłał do sieci informację o swojej lokalizacji. Więc ciężko mi uwierzyć, że podsłuchiwanie przez Kinecta przejdzie bez echa. A poza tym - nawet jeśli, to czy wielkim problemem będzie dla pieniaczy wyciągnięcie kabelka zasilania kiedy konsoli nie używamy? Po co ja pytam, oczywiście że to wielki problem. Histerii ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofe54 10 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Zobacz drugi film. To może stać się własnością USA to co robisz i wogle. Poza tym wynajmowanie ludzi jest za drogie, lepiej zrobić tak by ludize sami sobie wzięli to do domu i dali się podglądać płacąc za prad i internet, lol. Do czego ten świat zmierza. Orwell. W USA i na zachodzie zaczyna się gadka, że ten kto jest nienormalny to nie ma konta na FB... Jak będziesz za często odłączał konsolę od sieci to też stwierdzą, że masz coś do ukrycia przed rządem USA. Nas to nie dotyczy aż w takim stopniu. Edytowane 23 Maja 2013 przez ofe54 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 I co mam się martwić Kinectem i jego podglądaniem, bo Mariusz "mówię jak jest" wspomniał o szpiegowaniu w kompletnie innym kontekście? Poważnie? Mnie się wydaje że prawo odnośnie tych rzeczy akurat jest najbardziej restrykcyjne w USA. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofe54 10 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Masz rację, wydaje Ci się. Wiesz co to jest analogia? Tam chodziło o FB, tutaj chodzi o całodobowy podgląd społeczeństwa USA. Co robią, jak się zachowują, ile razy dłubią w nosie itp itd. Totalna inwigilacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 teorie spiskowe sa popularne jak widze :-P i tak jak na x1 beda dobre gry to go kupie wiec leming ze mnie jak hooj Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Panowie, MS podczas tej konferencji i po niej zazenowal caly swiat, praktycznie wszyscy robia facepalmy, a wy na sile staracie sie bronic tego kupska ? Beda swietne exy na E3 to bedzie mozna niektore rzeczy przebolec, ale poki co jest TRAGEDIA. Nie kompromitujcie sie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofe54 10 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Udowodnij, że to teorie spiskowe. Władza w USA obecnie ma zapędy coraz bardziej totalitarne. Wystarczy trochę poczytać w necie co się tam dzieje. Nas to tak bardzo nie dotyczy, ale być może będą prowadzone pracę za grubę miliony $ aby naukowcy porównali, która nacja najwięcej dłubie w nosie przed TV, lol Przecież już teraz Kinect ma prawo Cię podglądać i wysyłać zdjęcia i filmy do M$. Jak widać bardzo się to komuś spodobało więc poszli o krok dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Masz rację, wydaje Ci się. Wiesz co to jest analogia? Tam chodziło o FB, tutaj chodzi o całodobowy podgląd społeczeństwa USA. Co robią, jak się zachowują, ile razy dłubią w nosie itp itd. Totalna inwigilacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Udowodnij, że to teorie spiskowe. LOL xD Udowodnij że to co mówisz ma poparcie w jakimkolwiek rzetelnym źródle, bo jak narazie wrzuciłeś jedynie filmik Maxa Kolonki, którego lubię, ale wiele razy gadał głupoty. Z resztą człowieku, bądź mądrzejszy od totalitarnego rządu USA i ich służbistów w Microsofcie i wypinaj kabelek od konsoli jak nie będziesz na niej grał. W czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
typfon 145 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 to chyba niektorych przerasta... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi