Gość DonSterydo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Może po 2 latach od premiery, na początku pewnie 40-50$. Tak samo jak oryginalnego pada do Xone nie kupisz tak jak teraz za 130 zł, a pewnie za ok. 200 zł minimum. Tak czy inaczej, ile by nie kosztował, dobrze, że jest w każdym zestawie. Każdy posiadacz Xone będzie mógł się z innymi swobodnie porozumiewać. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Że co? Ja sobie nie wymyślam ceny, tylko podaję Ci oficjalną... http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-One-Chat-Headset/productID.282109300 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) W związku z tym co dzisiaj przeczytałem chciałem jeszcze na chwilę wrócić do poniższego obrazka: Już wiadomo w 100%, że grafiki nie były przypadkowymi placeholderami po tym jak rozszyfrowano Below i P. Spark. Wieść gminna niesie, że Rare faktycznie pracuje nad nowym IP, które ujwanią na GC i najwidoczniej będzie to "gra" którą "widzimy" powyżej. Ciekawi mnie czy posuną się do oficjalnej zapowiedzi Crackdown 3 biorąc pod uwagę, że Phil Spancer nie chciał ogłaszać nowych gier na wyrost. Biorąc pod uwagę co MS udało się zrobić dla Killer Instinct i to przy pomocy studia, po którym wszyscy spodziewali się crapa, można przypuszczać, że dla Crackdown jest jeszcze nadzieja, że seria uzyska adekwatne wsparcie i środki. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ta gra Rare to równie dobrze może być Kinect Sports: Rivals... Kombinezon i krajobraz pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Mi to wyglądało jak zbroja, ale teraz jak o tym mówisz, to faktycznie chyba kombinezon Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 dokładnie to KS:R, lol Don. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Ej, nie tylko ja myślałem, że to zbroja Pewnie to przez to, że nigdy trailera KS:R nie widziałem (do wczoraj) Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Tez nie widziałem trailera ks:r i myślałem ze to zbroja xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=m4SYaTLCWL0 cudo Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) X1 jednak nie będzie wymagał podpiętego Kinecta, nice! Teraz tylko czekać na wersje bez kamerki. http://uk.ign.com/articles/2013/08/05/ask-microsoft-anything-about-xbox-one Since Kinect must be plugged in for the Xbox One to function, what happens if your Kinect breaks? Like if it falls off the top of your TV onto a hardwood floor or something? Will the console cease to function?WHITTEN: Xbox One is designed to work with Kinect plugged in. It makes gaming better in many ways – from the ability to say “Xbox On” and get right to your personalized homescreen, to the ability to control your TV through voice, Smartglass and more. Kinect allows you to search for your content, instantly move between games and your personalized dash and more with just your voice. Kinect helps you pick up and play by automatically knowing which controller you have in your hands. No more need to interrupt your friends game or navigate through multiple UI screens to sign in and tell the system which controller you are holding. It will even bind the controller to the console if its currently unbound – no searching for special buttons! Of course – these are just a few of the system wide benefits of having Kinect. Games use Kinect in a variety of amazing ways from adding voice to control your squad mates to adding lean and other simple controls beyond the controller to full immersive gameplay. That said, like online, the console will still function if Kinect isn’t plugged in, although you won’t be able to use any feature or experience that explicitly uses the sensor. Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Raczej na razie nadal będą sprzedawać jedynie zestawy z kinectem czy będziemy z niego korzystać czy też nie zapłacić i tak będzie trzeba. Zapowiedzi zestawu bez kinecta wcześniej niż na przyszłorocznym e3 bym się nie spodziewał Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez Karas Cytuj Odnośnik do komentarza
Piwo_HD 5 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Mam konto na Polske i teraz pytanie w dniu premiery nie bedzie liva w pl .Czy musze zmienić region w dniu premiery ? Cytuj Odnośnik do komentarza
X_reot_X 3 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Naprawdę świetny i długi wywiad z czołowymi inżynierami ,pracującymi nad Xboxem One. Niech moderatorzy mi wybaczą ,ale nie wkleje tekstu ,bo zwyczajnie jest go za dużo. Wywiad można przeczytać w dzisiejszym polskim Eurogamerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=_1mfIg1I3zE mega ale nie dla krainy cebuli ;/ Edytowane 27 Października 2013 przez Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 luz, cebularze dostaną swoje indyki - jaranko na maksa, goty!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
X_reot_X 3 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Reklama fajna, ale sama konsola i jej bebechy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 trochę o dashu XO: http://www.youtube.com/watch?v=xhe6jV-APwM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 orientuje sie ktos moze czy oficjalnie licencjnowany bezprzewodowy headset Tritton Warhead 7.1 dziala/bedzie dzialal z Xone..pytam bo mam okazje lyknac za polowe ceny teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tango 1 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Moje porównanie padów od xbox one z padem ps4 http://youtu.be/krkeZoDZEys Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) niestety nie wspomniales o skopanych przyciskach LB/RB w padzie do Xone....nie zauwarzyles ze mozna je tylko wciskac gdy palec znajduje sie na calosci przycisku?? ja mam dosyc duze dlonie i dlugie palce wiec zazwyczaj i tak nienaturalnie musze palce zakrzywiac i z gornych przyciskow jak korzystam naciskam koniuszkami palcow niestety w przypadku Xone i przyciskow LB/RB mozna o tym zapomniec da je sie tylko w ten sposob wcisnac jedynie do polowy dlugosci...no chyba ze rozciagnie sie je na boki rownoczesnie wciskajac.....poroniony pomysl i tyle.. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez shy4 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja nie mam problemów z LB/RB. Wszystko zależy od tego, jak ich używałeś na X360 i do czego się przyzwyczaiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Moje porównanie padów od xbox one z padem ps4 http://youtu.be/krkeZoDZEys Mam pytanie, z tego co powiedziałeś wynika, że na bateriach pad od Xone trzyma ok. 50h - grałeś faktycznie na bateriach czy na akumulatorach? Będzie w tym przypadku różnica jakaś? (na X360 używam akumulatorów i wytrzymują ponad 20h). Cytuj Odnośnik do komentarza
Tango 1 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Na zwyklych bateriach Duracell Akumulatorki zawsze krocej trzymaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tango 1 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 niestety nie wspomniales o skopanych przyciskach LB/RB w padzie do Xone....nie zauwarzyles ze mozna je tylko wciskac gdy palec znajduje sie na calosci przycisku?? ja mam dosyc duze dlonie i dlugie palce wiec zazwyczaj i tak nienaturalnie musze palce zakrzywiac i z gornych przyciskow jak korzystam naciskam koniuszkami palcow niestety w przypadku Xone i przyciskow LB/RB mozna o tym zapomniec da je sie tylko w ten sposob wcisnac jedynie do polowy dlugosci...no chyba ze rozciagnie sie je na boki rownoczesnie wciskajac.....poroniony pomysl i tyle.. Nie mam takiego problemu wiec o nim nie wspomnialem. Proste Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi