Skocz do zawartości

Hardware & Software

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Jakby ktoś się zastanawiał czy Xone ma ficzer liczenia czasu spędzonego z poszczególnymi grami, to ma.

wp_ss_20131223_00011_zpsa5f41630.png

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Tu jeszcze z Ryse (7 tys. zgonów w 39h, dobrze czytam :P?)

1387123656-wp-ss-20131215-0001.png

Edyta: tłumacz google mówi, ze to zabójstwa.

I na Smartglassie:

rysexsda2.png

Dead Rising 3 - 31 k zabitych zombie w 13h, całkiem sporo ;)

fzYtw45.png

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

Ten podgląd to z poziomu konsoli jest. Tylko jeden screen jest ze smartglassa.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze wszystkie sa ze smartglass bo na gorze masz ikonkę do synchronizacji xbox one obok odśwież i szukaj, tak samo 3 paski po prawej stronie jako rozwiniecie menu

Gość DonSterydo
Opublikowano

Masz rację. Może na konsoli jest to osobno w zakładce każdej gry.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dwa pytania. czy jak mam konto na xbl uk to zostawic tak czy jak zmienie na polskę (o ile się da) to strace dostep do jakis funkcji online? I drugie mam smartgalassa na androida (zciagnalem plik .apk po prosyu) tak na ios nie moge. Ja wymusic zciagniecie tego na tablet?
Inne konto z krajem typu uk/us czy jest jakies obejscie?

Opublikowano

A po co chcesz kraj na XBL zmieniać? Na Xbox One i tak sam decydujesz jaki region chcesz mieć bezpośrednio na konsoli. Co do SmartGlassa na iOS, to musisz założyć Apple ID na US/UK lub inny kraj, gdzie jest apka dostępna. Za darmo jest oczywiście, więc żadnych krat kredytowych czy środków do konta dodawać nie trzeba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jeszcze jedno, mam ustawiony region na uk i w forzy mam prędkościomierz w milach. Gdzie to zmienić? W grze nie znalazłem ani w opcjach konsoli. Da się?

Opublikowano

Jak by ktoś potrzebował to smartglass na xone można bez zakładania konta na uk/us pobrać w postaci pliku apk na androida a na ios trzeba użyć triku z itunes i można założyć konto bez karty płatnicznej na uk/us.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jeszcze ten oficjalny stereo hedset

XboxOneOfficialStereoHeadset.jpg

Ja tam czekam aż jakas firma ogarnie porządny wireless hedset najlepiej zeby działał z xbox one i ps4

Gość DonSterydo
Opublikowano

Mam takie pytanie bo jakoś nigdy nie widziałem żeby ktoś poruszał ten temat - jak to jest z tymi silniczkami w triggerach, wykorzystują to wszystkie gry czy tylko Forza 5?

Opublikowano

W Dead Rising 3 jak sie strzela z machine gun / rifle to czuć dość wyraźnie, Ryse chyba tego nie wykorzystuje lub w minimalny sposób, KI ponoć też ma wsparcie ale nie wiem bo grałem może max 30minut