Mroku 1 005 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 (edytowane) Obejrzyjcie to,właśnie z tym mam problem z zalogowaniem przy włączeniu konsoli:https://www.youtube.com/watch?v=_kZ3ZbLClko&feature=youtu.be Edytowane 7 listopada 2014 przez Mroku333 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Ja kupiłem 3.5 calowego 2tb 7200 rpm i jest zauważalna poprawa wczytywania gier, w porównaniu z standardowym hdd w xo. Zasilany zewnętrznie.Możesz podać jaki ? A taki http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4655547899 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 (edytowane) Nagle zaczely dziac sie u mnie dziwne rzeczy z NAT-em. Glownym podejrzanym jest ostatni apdejt konsoli, a moze nie. Nie wiem. Otoz jeszcze nigdy nie bylo u mnie tak, ze mam NAT zamkniety, a dzis sprawdzilem i wlasnie tak jest .Jest jeszcze dziwniej. Przy probie skonfigurowania polaczenia wyskakuje mi komunikat nastepujacej tresci:"Nie masz problemu z siecia, ale nie mozesz polaczyc sie z Xbox Live.Niestety wystapil problem po naszej stronie. Pracujemy nad tym.Funkcje online powinny wkrotce zostac wznowione."Powyzszy komuniakat jest wierutna bzdura, poniewaz po pierwsze Live`a mam, (moge sciagac gry, appki i dodatki), a po drugie gram online w CoD-a non stop.Fakt faktem, ze od paru dni nie miewam najlepszych pingow. Co sie dzieje? Tez tak macie?Probowalem poki co pokombinowac z UPnP, tj wylaczyc UPnP, zrestartowac router, nastepnie wlaczyc UPnP i restart, ale nic to nie dalo. Ktos cos doradzi co zrobic?EDYTA:Probowalem otworzyc porty dla One`a w swoim routerze wg tej stronki:http://portforward.com/english/route...N/Xbox_One.htmNiestety, w momencie kiedy wpisuje port 53 w zakladce Port Forwarding/Virtual adress i chce zachowac tj klikam na Save pojawia sie komuniakat::"Please input IP address!"No i doopa Edytowane 10 listopada 2014 przez Czezare Cytuj
prezes079 0 Opublikowano 10 listopada 2014 Opublikowano 10 listopada 2014 Ja kupiłem 3.5 calowego 2tb 7200 rpm i jest zauważalna poprawa wczytywania gier, w porównaniu z standardowym hdd w xo. Zasilany zewnętrznie.Możesz podać jaki ? A taki http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4655547899 Dzięki właśnie się zastanawiałem nad nim Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Hej. Zacząłem się bawić aplikacją Upload Studio. Większej filozofii tam nie ma, ale napotykam ciągle błąd przy generowaniu i wysyłaniu gotowego klipu "Niestety w tej chwili nie udało się zapisać tego klipu. (0x80040206)" Spotkał się ktoś z czymś podobnym? Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Pytania: - czy XBOX LIVE GOLD jaki mam teraz wykupiony na X360 będzie działać na XboxONE? - czy profil jaki przeniosę z X360 na XONE będzie dalej czynny na X360? - czy po przeniesieniu profilu będę mógł (bez przenoszenia profilu między konsolami) grać na obu konsolach na jednym profilu? Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 (edytowane) tak i tak To świetnie; duża oszczędność - M pomyślał, w tej kwesti, o graczach. Jeszcze 1 sprawa - profil trza przenosić czy ... rozumiem że wystarczy przy połączeniu z netem Xone wpisać nick/mail + hasło i pobrać profil na konsolę? Edytowane 16 listopada 2014 przez Paweł Dziuba Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Tak, nic wiecej nie musisz robic. Logujesz sie po prostu i tyle. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 (edytowane) Tak, nic wiecej nie musisz robic. Logujesz sie po prostu i tyle. Tak myślałem. Jeszcze jedna sprawa: czy używana konsola którą kupię z grami kupionymi cyfrowo będę mógł grać na swoim profilu?, i czy po np. odinstalowaniu tych gier lub padnięciu dysku twardego lub padnięciu konsoli (bo gry są kupowane przez profil ale BODAJ "na konsolę" i moga z nich korzystać wszyscy mający profile na tej konsoli) będę mógł je pobrać ponownie? - bo przecież były kupione na innym profilu. Edytowane 18 listopada 2014 przez Paweł Dziuba Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 (edytowane) Przypisałem konsoli publiczny ip ale w ustawieniach dalej pokazuje nat zamknięty ktoś ma jakiś pomysł.Konsole łaczę kablem internet toya 120mb? w ustawieniach konsoli mam napisane że nat zamknięty a w cod aw że otwarty ? Edytowane 27 listopada 2014 przez tomci23 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 Panowie mam problem. Poniewaz padl mi router wifi a nowy bede mial dopiero w poniedzialek, podpinam XO do neta kablem. Niestety nie laczy sie. Jest napisane NAT zamkniety. Brak polaczenia z serwerem DHCP. Gdy biore przetestuj pol. Dla wielu graczy pokazuje, ze Twoja siec nie jest skonfigurowana. Mam tak juz 3 dzien z rzedu z tym, ze wczesniej po jakims czasie i "sprobuj ponownie, kilku restartach modemu" itp w koncu sie udalo polaczyc a dzis lipa... Moze mi ktos pomoc? Bede bardzo wdzieczny. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Załóżmy, że kupię jutro nowego One w sklepie. Jak duże i ile jest teraz aktualizacji na dzień dobry? niestety w UK mam dość przeciętnego mobilnego neta ( transfer to jakieś 500-600 kb/s) i jest to dla mnie dość ważna sprawa Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Jedna ok 500mb jak dobrze pamietam 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Załóżmy, że kupię jutro nowego One w sklepie. Jak duże i ile jest teraz aktualizacji na dzień dobry? niestety w UK mam dość przeciętnego mobilnego neta ( transfer to jakieś 500-600 kb/s) i jest to dla mnie dość ważna sprawa panie! ja w domu mam circa 400kb/s assassyna juz 3 dobe ściągam xd Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Gdzie ja na chwile obecna moge kupic za sensowne pieniadze Stereo Adapter do XO? W MM ze sluchawkami jest za 199 od reki... za 130 + 30przesylka (widzialem w jednym sklepie) to smiech na sali i odpada :S. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Gdzie ja na chwile obecna moge kupic za sensowne pieniadze Stereo Adapter do XO? W MM ze sluchawkami jest za 199 od reki... za 130 + 30przesylka (widzialem w jednym sklepie) to smiech na sali i odpada :S. Sam sobie poradzilem inaczej... W sferisie po 133zl jest zestaw ze sluchawkami. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 18 marca 2015 Opublikowano 18 marca 2015 (edytowane) Ok miski mam pewien problem. Kupilem Golda na 12 miesiecy i po wpisaniu na stronke WWW najpierw wyskakuje mi: USE PREPAID CODEPrepaid 12M Xbox LIVE Gold Prepaid code Subject to the Xbox Live terms of use and xbox.com/usagerules. There are no refunds. Jednak po kliknieciu ''confirm'' wyskakuje mi: Something went wrongGive it another try. If this happens again, let us know by entering the code below at xbox.com/errorhelp so we can investigate. Ktos mial teki problem? To sami mialem z miesiecznym kodem na Live ktory dostalem za zyebana kolekcje Szefa Kuchni :3 Edytowane 18 marca 2015 przez hav3n Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 marca 2015 Opublikowano 18 marca 2015 szanowales marke ? moze za malo klapkow pocisles ? a tak serio to probowales przez strone ? moze xbl dzis nie smiga jak nalezy. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 19 marca 2015 Opublikowano 19 marca 2015 Na stronce i xboxie mam to samo. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 19 marca 2015 Opublikowano 19 marca 2015 (edytowane) Może starasz się ten kod wpisać mając w regionie ustawione np. USA, a kod działa pod EU? Nie wiem, czy może to mieć znaczenie. W przypadku 360tki na pewno, a przecież służy on obu konsolom. Edytowane 19 marca 2015 przez Humulin Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 19 marca 2015 Opublikowano 19 marca 2015 Region na konsoli UK, kod kupiony w UK, mieszkam w UK. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 19 marca 2015 Opublikowano 19 marca 2015 Zgłoś to do MS lub spróbuj jutro lub pojutrze może coś jest nie tak z xlive Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 19 marca 2015 Opublikowano 19 marca 2015 Mialem to samo z kodem na Live za zyebane MCC wiec trzeba zglosic do MS ze sprawa jest powazna. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 19 marca 2015 Opublikowano 19 marca 2015 Mialem to samo z kodem na Live za zyebane MCC wiec trzeba zglosic do MS ze sprawa jest powazna. Dostales kod? Mi po prostu dorzucili miesiac automatycznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi