Lucky77 21 Opublikowano 20 września 2016 Opublikowano 20 września 2016 Dzięki Zastanawiałem się, bo są tam aplikacje do pobrania ale nie ma zakupionych dodatków. Mam drugi raz Forza 6 i gdzieś uciekł dodatek aut "szybcy i wściekli", pobrałem go wpisując kod, a teraz w centrum gry jest jako płatny... Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 20 września 2016 Opublikowano 20 września 2016 Jak masz pełną wersję i dodatki cyfrowo to wystarczy że dasz "pobierz wszystko" i ściąga podstawkę razem z dodatkami. 1 Cytuj
Masamune 153 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Panowie, czy konsola ma opcję jak w PS4, PSV i PSP, że po wrzuceniu w "Standby mode" gra zostaje "zamrożona", i po ponownym włączeniu konsoli można kontynuować z tego samego miejsca? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Z ciekawostek dodam że Xbox miał taką funkcja przed ps4. Cytuj
Masamune 153 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 (edytowane) Gdzie to się ustawia? Po przytrzymaniu przycisku home mam tylko "wyłącz konsolę", no i się wyłącza. Co przestawić, żeby móc wznawiać grę po przejściu do trybu spoczynku? Ok, już ogarnąłem. :0 Edytowane 26 września 2016 przez Masamune Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Wysyłam ponownie konsolę do serwisu tym jednak razem mam sporo wartościowych saveów które chciałbym zatrzymać. Jak je zapisać na pendrive ? Ma ktoś jakiś pomysł ? Szukałem w opcjach ale znalazłem tylko opcję odtwarzania multimediów z pena. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Save'y są w chmurze jak masz golda z tego co pamiętam. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Po ostatnim update konsola na jakiś problem z uruchamianiem się. Czasem odpalam ją i nie ma obrazu. Konsola się włącza (dioda świeci) a pad gaśnie i nic się nie dzieje. Gdy próbuję ja wyłączyć - nie chce się wyłączyć. Wtedy działa tylko hard reset, czyli przytrzymanie przycisku na kilka sekund. Po przestawieniu na instant-on nie robi najmniejszych problemów. Miał ktoś tak? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 probowales hard reset ? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Masz coś pod usb podpięte? Dysk zewnętrzny? Odłącz konsole całkowicie od prądu, niech "zgubi" napięcie, uruchom i wtedy hard reset (nie podpinaj nic pod usb) Cytuj
Masamune 153 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Ja mam problem z moim nowym One S i trybem instant-on. Przy wyłączaniu konsola bardzo często uruchamia się ponownie, zamiast się wyłączyć. Dodatkowo, po ustawieniu wszystkiego, czasami nie chce "zamrażać" gier w pamięci, i uruchamia mi się na czysto, czyli nie działa wznawianie. Jakieś rady? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 probowales hard reset ? Co konkretnie masz na myśli? Przytrzymanie przycisku power przez 10 sekund, jeśli tak, to napisałem, że to właśnie robiłem. Masz coś pod usb podpięte? Dysk zewnętrzny? Odłącz konsole całkowicie od prądu, niech "zgubi" napięcie, uruchom i wtedy hard reset (nie podpinaj nic pod usb) Nic nie mam podłączone. Co do Hard reset - jak wyżej. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 jest jakiś inny patent na wyście z preview niż przywracanie ustawień fabrycznych? czy jak ustawię konsolę jako domową i usunę swoje konto do kupujący konsolę będzie mógł grać w gry z golda jak sobie opłaci abonament? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 ustawienia fabryczne nic nie dają w aplikacji preview dajesz rezygnację i przy kolejnym oficjalnym update'cie zostaniesz wypisany z testów Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 jak daję rezygnację to chce przywracać ustawienia fabryczne, w tym sęk ;/ Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 ja zrezygnowałem przez aplikację i nic nie przywracało - był update, pobrałem i mam spokój z tym preview Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 ok zbadam temat jutro, ja wcześniej próbowałem przez ustawienia w konsoli, dzięki Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 ja zrezygnowałem przez aplikację i nic nie przywracało - był update, pobrałem i mam spokój z tym preview ktoś jeszcze tak robił? bo jednak jest info o formacie a nie chciałbym tego bardzo ;/ ps. sorki za posta pod postem Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 U mnie też było info o formacie ale Preview tak mnie wkurzało że już wolałem ponowne pobieranie zawartości - obeszło się bez tego - save, gry i aplikacje pozostały nienaruszone. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Panowie, ma ktoś z was problem z bardzo głośnymi wibracjami pada?Zauważyłem to w Gears of War: UE.Podczas wibrowania jest taki metaliczny dźwięk, jakby coś było nie tak z silniczkiem.Jak wygląda sprawa z gwarancją? Konsolę odkupiłem od członka rodziny, nigdy nie rejestrowana w Microsofcie. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Psia mać d-pad mi w prawo nie działa. Kombinowałem jak mogłem i pupa jedyny ratunek to kupić nowego pada albo czesć zamienną z alliexpres dostawa 30-52 dni. Gdyby ktoś gdzieś w PL widział taką część obsypie plusami za info Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Z d-padem nie miałem problemu ale coś się działo z prawym analogiem. Kamera ciągle uciekała "do góry". Rozkręciłem pada [nożem kuchennym xD] i próbowałem wyczyścić ale na nic się to nie zdało. Finalnie pomógł komentarz pod jednym z tutoriali na yt gdzie gość pisał żeby usunąć "taki szary plasticzek" i przetestowałem właśnie w multi gearsów i działa bez problemu. U mnie też było info o formacie ale Preview tak mnie wkurzało że już wolałem ponowne pobieranie zawartości - obeszło się bez tego - save, gry i aplikacje pozostały nienaruszone. OK wypisałem się i... nic się nie stało, chyba że odpalę jutro konsolę i będzie pusta... Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 nic się nie stało bo i tak musisz czekać do oficjalnej aktualizacji (dla wszystkich) teraz wciąż masz dasza testowego ale nie będziesz pobierał kolejnych kompilacji wyjdzie coś nowego to dopiero wtedy zostaniesz definitywnie usunięty z preview Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 Chciałem się tu dopytać, wiem, że pytanie pewnie wracało, ale nie mogę znaleźć potwierdzenia na poprzednich stronach - sprzedaję Xone, ustawiam ją jako domową i nabywca może grać we wszystkie moje gry z cyfrowej dystrybucji i korzystać z Golda, tak? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi