Opublikowano 30 stycznia 20187 l Korzysta ktoś z Play Anywhere? Ja gram na iksie, znajomy na PC i zastanawiamy się nad cebulą, w której kupujemy na spółkę grę dostępną w Play Anywhere i gramy na swoich kontach, na swoich sprzętach. Czy zadziała motyw z konsolą domową, tzn. 1. znajomy kupuje grę na swoje konto i gra na PC 2. znajomy ustawia moją konsolę jako swoją domową i ja gram na iksie 3. profit ?
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Dokładnie, odzyskujesz jego konto na konsoli, ustawiasz jako domowa i to tyle
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Super, dzięki. W okolicy premiery Sea of Thieves (o tę grę chodzi), sprawdzę, czy zadziała.
Opublikowano 30 stycznia 20187 l Akurat w przypadku Sea of Thieves (i innych tytułów) warto chyba zainwestować w Xbox Game Pass
Opublikowano 30 stycznia 20187 l To jest temat na inny... temat, ale znajomy jest na tyle uparty, że chce koniecznie kupić grę i Game Pass go nie interesuje. Sam mu to proponowałem
Opublikowano 1 lutego 20187 l 35 minut temu, Kriss_Hietala napisał: Nie będziecie sobie nawzajem psuć Save na pc? Każdy gra na innym profilu więc?
Opublikowano 1 lutego 20187 l A się da? Na konsoli to wiem, że się da mieć profil w tle ale na pc musiałem być na tym samym koncie.
Opublikowano 1 lutego 20187 l Kolega A kupuje grę na PC Kolega B odzyskuje to konto na Xboxie i ustawia jako domowe
Opublikowano 25 lutego 20187 l Chciałem pooglądać filmy i zdjęcia na Xboxie (na PS3 też) - miałem dysk 500GB z lapka. Sformatowałem (ale nie umiałem zrobić 1 partycji bo pod Windą nie chciało mi wywalić partycji Recovery której normalnie komp nie widział. No to zostały 2 - ok 350 GB i 100 GB. Wrzuciłem na tą pierwszą 100 GB filmów i zdjęć jednak konsola nie widzi dysku. W ogóle nawet by formata zrobić. Dziwne. Co prawda kupiłem jakąś kieszeń z Gearbest jednak komp widzi normalnie. Może być problem że to są 2 partycje albo format NTFS lub FAT? Chyba jest NTFS...
Opublikowano 12 marca 20187 l Witam. Posiada ktoś internet z Orange Neostradę? Poratowałby ktoś ustawieniami sieci konsoli i routera? Niby NAT otwarty, wszystko cacy i żadnych problemów nie wyświetla a jednak nie zawsze działa jak należy. Zamula i ogólnie chyba trzeba zmienić dostawcę po skończeniu umowy.
Opublikowano 13 marca 20187 l Mam pytanie - czy kogoś kto projektował system xboxa po(pipi)ało? Mam uśpioną konsolę z COD WW w tle. Super. Patrzę dzisiaj że gra jest ubita bo pojawiła się aktualizacja. Nie mogę co więcej gry odpalić dokąd nie zassie się 3,5 gb - super (pipi)a. Nie zdąrzyłem zapisać więc jestem progress w dupę. Kto to wymyślił?
Opublikowano 14 marca 20187 l W dniu 13.03.2018 o 19:45, mozi napisał: Nie zdąrzyłem zapisać więc jestem progress w dupę. Kto to wymyślił? Nie znam osoby ktora mogłaby wpaść tak po(pipi)ony pomysł.
Opublikowano 16 marca 20187 l Się nie sejwuje to potem dupa boli. Ja w taki sam debilny sposób straciłem postęp z 27h w Etrian Odyssey. Teraz jestem mądrzejszy.
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Panowie potrzebuje odpowiedzi na pytanie. Jak z działaniem klawiatur do xboxa? Znajomy s(pipi)as chce kupić xboxa i grać w gry na klawie xd Ma klawiaturę Microsoftu na bluetooth, to działać będzie bez problemów? Czy to potrzebna jest specjalna kawa dedykowana pod xboxa?
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Raczej nie bedzie działać bo Xbox One nie obsługuje bluetooth tylko maja swoje Xbox Wireless czy cos takiego tylko nie jestem na 100% i możliwe ze sie mylę
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l Ok dzieki hehe. Dał mi te klawe nawet do domu ale nie chce mi się nawet wyciągać xboxa z kartonu i sprawdzać xd no kórva kupować konsole i grać na klawie, no debil.
Opublikowano 21 kwietnia 20186 l od paru miesiecy zauwazylem ze xbox one x chodzi dosc glosno, szczegolnie w tytulach ktore dostaly wsparcie koxa, jest to na tyle irytujace ze powaznie mysle nad wyslaniem go na serwis, z drugiej strony internety pisza ze to normlane no ale sam nie wiem bo kiedys az tak nie bylo, konsola ma duzo miejsca i obojetne czy stoi czy lezy ;/ ktos cos ?
Opublikowano 21 kwietnia 20186 l U mnie bardzo rzadko mocniej zawyje, ale nie nazwałbym tego hałasem.
Opublikowano 21 kwietnia 20186 l no to u mnie czasem tak wyje ze bez sluchawek nie idzie grac, oczywiscie dzieje sie tak tylko przez pare sekund, pozniej cisza pare minut i znow dzwiek odrzutowca whooooshhhhh ;/
Opublikowano 21 kwietnia 20186 l To wygląda jakby konsola miała problem z odprowadzaniem ciepła. Wyje jak się zbyt mocno nagrzeje. Normalne to nie jest to nie ps4 pro. Ja bym na serwis oddał w końcu masz 2 lata gwarancji. Kupiłeś ps4 teraz to ograj sobie gowa i yakuze 6 a xbox pojedzie na wakacje do serwisu:D
Opublikowano 21 kwietnia 20186 l Nie liczyłbym na cuda w serwisie. Póki nie masz z nią większych problemów to ja dałbym sobie spokój bo raczej to oni nic tam z tym nie zrobią. A stracisz tylko 3 tygodnie.
Opublikowano 22 kwietnia 20186 l pogadalem z serwisem i mam dwie opcje; 1. oddac konsole do serwisu 14 dni i wraca naprawiona lub inna sztuka 2. advance exchange wysylaja mi nowa konsole, do tego pudla w ktorym przyjde wrzucam swoja i oddsylam, jedyny minus ze na 99% nie bedzie to edycja scorpio jest jeszcze opcja zwrotu do amazonu i oddadza mi kase
Opublikowano 22 kwietnia 20186 l Pkt.1 zwróć uwagę że nową dostaniesz po 2 odesłaniu a jeśli chodzi o naprawienie to na swoim przykładzie wątpię w to czy cokolwiek ci tam naprawią.
Opublikowano 22 kwietnia 20186 l dlatego chyba skusze sie na advance exchange bo dostane konsole i dopiero po jej otrzymaniu wyslam swoja, ale musze to jeszcze przemyslec