bloody_gipsy 70 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Tylko że i tak nie masz gwarancji że ta nowa będzie lepiej pracować więc jeśli nie masz większych problemów to się zastanów nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 mój scorpio też wietrzy się czasami, a już przy grach ze wsparciem to dość często, wolf II zwłaszcza. Ja trzymam na półce otwartej z przodu o wymiarach ~60 szer, 17 wys., mam jeszcze z tyłu otwór (w górnej części) na szerokość całej półki i wysokość 1cm aby mógł być przewiew Ktoś trzyma w takiej wnęce i mu się nie grzeje?, czy to raczej normalne i powinienem wystawić na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Jakiś czas temu pisałem, że konsola mi się grzeje i wyłącza. Myślałem, że jest zasyfiona, więc ją otworzyłem, w środku było czysto, wentylator w porządku. Coś tam przedmuchałem profilaktycznie, złożyłem i konsola na razie się nie wyłącza. To o co kaman, w takim razie? Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Cholera wie. Dziadostwo jest awaryjne. Moja 2 konsola wyłączała się po 30 min. Zasilanie albo chłodzenie z(pipi)ane miała. Ale to moje dywagacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Czy jak zmieniłem region konsoli w celu pobrania gry bez dubbingu PL (Halo 5) muszę mieć tak ustawiony aż skończy się pobieranie? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Idzie odpalić filmiki w 4k z USB na Xboxie? Próbowałem różnych apek i albo nie idpala wcale (zielony ekran) albo mocno przycina. Posciagalem materiały z gamersyde w 4k, a tu lipa Edytowane 12 Czerwca 2018 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Sprawdzałeś ACG Player? Najlepszy odtwarzacz plików w Full HD, ale nie wiem, czy obsługuje materiały 4K. Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Nie sprawdzałem ale obczaje, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Czy Halo Wars 2 z PC będzie działać na XOne? Zamówiłem na Neonecie bo była cebula: https://www.neonet.pl/gry-na-pc/halo-wars-2-standard.html Wyszło 9 zł. Na obrazku ładne pudełko XOne ale patrze że to PC wersja. To jest jakieś Play Anywhere z kodem w środku albo co? Bo mój PC mi tego nie odpali na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Gry w pudelek na PC MS chyba nie wydaje wiec albo kod albo plyta na XO. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Teraz, hav7n napisał: Gry w pudelek na PC MS chyba nie wydaje wiec albo kod albo plyta na XO. Hmmm... Nie było pudelkowego HW2 na PC? Jeśli nie to będzie działać na XOne bo mamy Play Anywhere? Chyba jednak skoczę do tego sklepu. Mam jakies 10km. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 to na 90% kod, który zadziała z wersją na Xboxa bo gra jest w Play Anywhere. Co prawda Halo Wars 2 miało pctową wersje na nośniku ale wygląda ona tak i jest bardzo rzadka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Jadę za chwilę. Chyba wezmę bo piszą że gra zawiera kod do PA.... o tu: https://www.morele.net/halo-wars-2-standard-1234316/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Zawsze możesz odsprzedać po cenie kupna gdyby jednak w środku były płytki Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Są płytki i kod do konta Microsoft. HW2 za 9 zeta. Spoko. Chyba ogarnę choć jeśli strategie to tylko Starcraft. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 No to wiesz co robić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Szybkie i głupie pytanie - chcę kupić gierkę na płycie, czy podczas gry napęd będzie dawał o sobie znać dźwiękowo? A może gra w pełni zainstaluje się na HDD, a płyta będzie w czytniku tylko celem weryfikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Opcja numer dwa Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 ale podczas instalacji sie swoje naschlucasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Temat wyszedł podczas testowania demka FH4. Chodzi o brak sygnału HDR podawanego przez kabel mojego Koxa. Pisałem o tym w wątku odnośnie samej gry, ale nie chcę tam dalej śmiecić, więc przenoszę dyskusję tutaj. Z resztą problem braku wyświetlania sygnału HDR nie tyczy się li tylko FH4. Również w Asasynie Origins opcja HDRbyła "wyszarzona". I teraz tak, wziąłem odłączyłem oryginalny kabel HDMI od koksa i w jego miejsce podłączyłem dużo krótszy HDMI kupiony kiedyś tam do rozdzielacza sygnału. Czary mary hokus pokus i ...HDR jest! Mam w związku z tym zayebiście, ale to zayebiście ważne pytanie: czy oryginalne kable HDMI do koksa nie przepuszczają z zasady i założenia sygnału HDR, czy po prostu mój kabel kolokwialnie rzecz ujmując się zyebał? Jak to jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Oczywiście, że Microsoft nie dodaje wybrakowanych kabli do swoich zestawów z konsolą. HDR powinien działać na kablu z pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 @Czezare a czy nie podpinasz przypadkiem koxa przez rozdzielacz? Czy podpiąłeś kabel dokładnie port w port kox -tv? Wiem że w niektórych tv nie wszystkie porty obsługują HDR ( np sony) Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 27 minut temu, mozi napisał: @Czezare a czy nie podpinasz przypadkiem koxa przez rozdzielacz? Czy podpiąłeś kabel dokładnie port w port kox -tv? Wiem że w niektórych tv nie wszystkie porty obsługują HDR ( np sony) Nie podpinam koksa przez rozdzielacz. Mam Szajsunga MU 8002, więc kable HDMI wpina się do gniazd w osobnej skrzynce One Connect. Z tyłu w owej skrzynce odnośnie HDMI są tylko ponumerowane trzy porty HDMI-IN. Kox wpięty jest zastępczym kablem, który teraz obsługuje HDR do portu nr 2. Do tego samego portu podpięty był wcześniej oryginalny kabel do xboxa, który sygnału HDR nie przekazywał... Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Zamówiłem KoXa na Szwajcarskim sklepie MS. Podobno przesyłka idzie z Holandii, jednak gdzieś ktoś zasugerował że będzie wymagana przejściówka bo jest inne natężenie prądu czy coś (wtyczka??). Myślałem że tylko w UK jest inaczej. Czy faktycznie? Czy ktoś zamawiał konsole czy jakiś sprzęt inny ze Szwajcarii i może potwierdzić/zaprzeczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Coo?! To nawet w tym jednym z najbogatszych państw świata bardziej się opłaca kupić konsolę niż u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi