Opublikowano 1 kwietnia 20169 l 2 pytania. 1) czy jeśli w nowym padzie lewy analog dziwnie pyka/stuka/chrzęści przy wciskaniu w lewo to jest to normalne? Ewentualnie gdzie reklamować? Bezpośrednio do M$? A może się "ułoży"? 2) powiedzcie, że jest jakiś gadżet (jak w przypadku X360), że brak wejścia optycznego w konsoli da się jakoś obejść? Pozostaje kupno konwertera czy ...dźwięk z głośników tv?
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l To nie jest zwykły optyk. To spdif czy jakos tak. To jest zwykły optyk, TOSLINK. Zapewne mylisz z S/PDIF na kable RCA. TOSLINK (kabel optyczny): S/PDIF na kable RCA (a może być też na kabel optyczy): Mam podpięte kino domowe przez TOSLINK (optyka) do XBoxa One i PS4. Zatem podłączysz normalny optyczny kabel do tego wejścia S/PDIF w XOne i masz piękny dźwięk 5.1, 7.1 w DTS lub Dolby Digital. Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez Emtebe
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l No dobra panowie. Czas spojrzeć prawdzie w oczy. Starzeje się. Dzięki za pomoc. Przede wszystkim Emtebe Tobie, za "tutorial". Faktycznie działa. Idę się wychłostać.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l W sklepach MM mają już pady dusk i copper shadow - 269 zł. W Euro też mają, w cenie jak na stronie Microsoft - 259 zł. Podoba mi się ten pad, jeśli na E3 nie pokażą jakiegoś nowego kontrolera (np. białego Elite bez łopatek w sensownej cenie) to pewnie kupię tego miedzianego. Edytowane 9 czerwca 20168 l przez Kris77
Opublikowano 28 lipca 20168 l Te noname'owe akumulatorki do padów na allegro (2x 1400 lub 2x 2400 mAh) dają radę czy omijać szerokim łukiem?
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Mam zostawione konto z 6mc goldem na konsoli. Mogę zmienić hasło, gametarg. Da radę jakoś adres email zmienić na swój jeszcze?
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Jak masz wszystkie dane do konta to możesz zmienić hasło, gt (jedna zmiana darmowa) dodać drugi email, nr tel. Logowanie przez kod sms,kod z aplikacji
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Panowie jakiś pomysł jak rozwiązać problem 0x80070570 dotyczy gry Wiedźmin 3 (płyta), googluje ale nic mi to nie daje
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Znajomemu zdechł padzik od konsolki, którą niedawno zakupił. Czy dalej MS polska realizuje te reklamacje na pada bez konieczności wysyłania im tego zepsutego?
Opublikowano 14 września 20168 l Zasilanie mam ustawione w trybie Instant-On. Włączyłem pobieranie dema Forza Horizon 3 - przy ok 40% sciagniecia wyłączyłem konsolę (lampka za zasilaczu swieci sie na bialo). Po 24h wlaczam konsole a tam pobieranie Forzy leci od 40% w gore - w trybie Instant-On nie sciaga tego w tle ??
Opublikowano 14 września 20168 l Jesteś pewien ze bylo instant on? Jestem pewien. Gdy konsola ma ustawiony tryb "oszczedzania energii" po wyłączeniu swieci sie na pomaranczowo. Tutaj byl ustawiony Instant-on i po wylaczeniu lampka swiecila sie na bialo. Sprawdze przy sciaganiu kolejnej gry.
Opublikowano 14 września 20168 l A nie zapauzowales gry? U mnie raz sie skopal instant-on ze sciagal pare godzin a później sie zaciął i nie ssal nic az do włączenia konsoli, ale to bylo jednorazowe i pewnie powiązane z moja beznadziejna obudowa do dysku.
Opublikowano 20 września 20168 l Mam pytanko Czym różni się Xbox One 500GB od 1TB? Oprócz dysku i matowej obudowy coś zmieniono? Czy nowy dysk jest szybszy? I jeszcze jedno. Miałem PS4 i bez problemu mogłem spojrzeć na pobrane elementy z PSN, ewentualnie pobrać ponownie, a gdzie taka opcja jest w xboksie?
Opublikowano 20 września 20168 l Wchodzisz w "Gry i aplikacje" i tam jest zakładka "gotowe do instalacji" Co do konsoli to oprócz tego co wymieniłeś niczym się nie różni.