Skocz do zawartości

Hardware & Software

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzysta ktoś z Play Anywhere? Ja gram na iksie, znajomy na PC i zastanawiamy się nad cebulą, w której kupujemy na spółkę grę dostępną w Play Anywhere i gramy na swoich kontach, na swoich sprzętach. Czy zadziała motyw z konsolą domową, tzn.

1. znajomy kupuje grę na swoje konto i gra na PC

2. znajomy ustawia moją konsolę jako swoją domową i ja gram na iksie

3. profit

?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem pooglądać filmy i zdjęcia na Xboxie (na PS3 też) - miałem dysk 500GB z lapka. Sformatowałem (ale nie umiałem zrobić 1 partycji bo pod Windą nie chciało mi wywalić partycji Recovery której normalnie komp nie widział.

No to zostały 2 - ok 350 GB i 100 GB. Wrzuciłem na tą pierwszą 100 GB filmów i zdjęć jednak konsola nie widzi dysku. W ogóle nawet by formata zrobić. Dziwne.

Co prawda kupiłem jakąś kieszeń z Gearbest jednak komp widzi normalnie.

Może być problem że to są 2 partycje albo format NTFS lub FAT? Chyba jest NTFS...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Posiada ktoś internet z Orange Neostradę? Poratowałby ktoś ustawieniami sieci konsoli i routera? Niby NAT otwarty, wszystko cacy i żadnych problemów nie wyświetla a jednak nie zawsze działa jak należy. Zamula i ogólnie chyba trzeba zmienić dostawcę po skończeniu umowy.

Opublikowano

Mam pytanie - czy kogoś kto projektował system xboxa po(pipi)ało? Mam uśpioną konsolę z COD WW w tle. Super. Patrzę dzisiaj że gra jest ubita bo pojawiła się aktualizacja. Nie mogę co więcej gry odpalić dokąd nie zassie się 3,5 gb - super (pipi)a. Nie zdąrzyłem zapisać więc jestem progress w dupę. Kto to wymyślił?

Opublikowano
W dniu 13.03.2018 o 19:45, mozi napisał:

Nie zdąrzyłem zapisać więc jestem progress w dupę. Kto to wymyślił?

Nie znam osoby ktora mogłaby wpaść tak po(pipi)ony pomysł.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie potrzebuje odpowiedzi na pytanie. Jak z działaniem klawiatur do xboxa? Znajomy s(pipi)as chce kupić xboxa i grać w gry na klawie xd 

Ma klawiaturę Microsoftu na bluetooth, to działać będzie bez problemów? Czy to potrzebna jest specjalna kawa dedykowana pod xboxa?

Opublikowano

Raczej nie bedzie działać bo Xbox One nie obsługuje bluetooth tylko maja swoje Xbox Wireless czy cos takiego 

tylko nie jestem na 100% i możliwe ze sie mylę :)

Opublikowano

Ok dzieki hehe. Dał mi te klawe nawet do domu ale nie chce mi się nawet wyciągać xboxa z kartonu i sprawdzać xd no kórva kupować konsole i grać na klawie, no debil.

Opublikowano

od paru miesiecy zauwazylem ze xbox one x chodzi dosc glosno, szczegolnie w tytulach ktore dostaly wsparcie koxa, jest to na tyle irytujace ze powaznie mysle nad wyslaniem go na serwis, z drugiej strony internety pisza ze to normlane no ale sam nie wiem bo kiedys az tak nie bylo, konsola ma duzo miejsca i obojetne czy stoi czy lezy ;/ 

ktos cos ?

Opublikowano

no to u mnie czasem tak wyje ze bez sluchawek nie idzie grac, oczywiscie dzieje sie tak tylko przez pare sekund, pozniej cisza pare minut i znow dzwiek odrzutowca whooooshhhhh ;/

Opublikowano

To wygląda jakby konsola miała problem z odprowadzaniem ciepła. Wyje jak się zbyt mocno nagrzeje. Normalne to nie jest to nie ps4 pro. Ja bym na serwis oddał w końcu masz 2 lata gwarancji. Kupiłeś ps4 teraz to ograj sobie gowa i yakuze 6 a xbox pojedzie na wakacje do serwisu:D

Opublikowano

pogadalem z serwisem i mam dwie opcje;

1. oddac konsole do serwisu 14 dni i wraca naprawiona lub inna sztuka

2. advance exchange wysylaja mi nowa konsole, do tego pudla w ktorym przyjde wrzucam swoja i oddsylam, jedyny minus ze na 99% nie bedzie to edycja scorpio 

jest jeszcze opcja zwrotu do amazonu i oddadza mi kase

Opublikowano

dlatego chyba skusze sie na advance exchange bo dostane konsole i dopiero po jej otrzymaniu wyslam swoja, ale musze to jeszcze przemyslec