Skocz do zawartości

Quantum Break

Featured Replies

Opublikowano

i jeszcze bez podania przyblizonego okresu, ehhh oby nie skonczylo sie jak z przekladaniem alana

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 203 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Skończyłem wczoraj po 16 godzinach.   Dla mnie to najlepsza gra akcji jaka się ukazała od czasów The Last of Us. Szczerze to gierka mi się spodobała nawet bardziej niż swego czasu Alan Wake, który w

• Kisnę z beki, na tej samej stronie dostajecie previev soundtracka, który zapowiada się genialnie i polecam się z nim zapoznać. Ktoś wrzuca jakieś negatywne informacje o rozdzielczości i oczywiście pik

• cały świat już wie o 720p, ponoć dziś ma być reportaż w Faktach TVN odnośnie tej kwestii, myślę że w dniu premiery gra będzie leżeć w koszykach w Biedronce do kupienia za 15zł.

Opublikowano

i jeszcze bez podania przyblizonego okresu, ehhh oby nie skonczylo sie jak z przekladaniem alana

Early 2016 od samego Sam Lake.

Opublikowano

jezeli bedzie early 2016 to calkiem spoko przynajmniej dla mnie bo przynajmniej bedzie czas zeby rozkoszowac sie Halo 5 oraz TR

Opublikowano

Watpie zeby przelozyli az na koniec 2016 i wypuscili razem z nowymi Gearsami ;) Stawiam ze wypuszcza QB w okolicach premiety Uncharted 4. Chociaz kto wie, to jest Remedy. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

koncowka roku bedzie strasznie zapchana, Forza6, Halo 5, Tomb Rider a jeszcze multiplatformy jak SW: Battlefront, Division itp - i tak się tego nie ogra w tym okresie końcówki 2015 a QB jako nowe IP pewnie utonęło by w gąszczu tak zacnych marek.

Sunset wyszedł w okolicach wysypu masy innych gier na koniec roku i sprzedało się w okolicach 1 mln.

Titanfall wyszedł w okolicach posuchy marcowej 2014 i mimo że tytuł stricte multi to poszedł w 2 mln a wtedy było niecałe 5 mln xbonów.

Opublikowano

2mln a teraz gra w titanfaila z jakieś 5k osób jak nie mniej :reggie:

Opublikowano

Na kontynuację zarobili.

Przed QB tyle gier ma jeszcze wyjść, że nawet nie myślę hajpować się na kolejną grę Remedy i w zasadzie ryrało mnie, gdy się dowiedziałem, że przenoszą ją na następny rok. Mój portfel się cieszy.

Opublikowano

QB będzie dobrą grą, trzeba przyznać na jesień będzie grubo

Opublikowano

Raczej duża w tym zasługa promocji TR. Dla przeciętnego Janusza to będą podobne gry i dlatego wydanie obu w podobnym okresie odbiłoby się na QB.

Opublikowano

Pomimo faktu ze uwielbiam Remedy to jednak musze przyznac ze QB nie ma szans z takimi IP jak TR, Halo czy Forza. Juz nie wspomne o Codach, The Division czy innych Assassinach. Do tego dojdzie jeszcze jakas gra z Gearsami i Quantum Break by zniknelo w zalewie dobrze znanych tytulow na koniec 2015r.

Stawiam luty/marzec.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Kwiecień, mark my words ;)

Opublikowano

tak żem czuł że to przeniosą na przyszły rok :<

Edytowane przez ofsajd

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie przywiązywałbym do tego większej wagi, ale jednak jest na stronie xbox.com:

n4kxJuM.png

Jakby się potwierdziło, to premiera  gdzieś w okresie marzec - czerwiec 2016.

Opublikowano

Sam Lake na Twicie przeciez pisal ze early 2016 wiec stawiam premiere do Marca 31.

Opublikowano

Wychodzi na to, że nie pokażą nowych materiałów na E3 tylko na Gamescom:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

cos w kwestii sie dzialo w ostatnim czasie? serio bez QfuckingB na E3?

Opublikowano

z tego co wiadomo to raczej zostawiaja QB na gamescom

Opublikowano

Podobno QB jest juz gotowe i grzecznie czeka na premiere w Q1 2016. Na GC ma byc nowe demo.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

serio robicie drame o to ze gierka na 2016 zostanie szerzej zaprezentowana za 6 tyg a nie za 3 dni? co to zmienia?

Opublikowano

Podobno QB jest juz gotowe i grzecznie czeka na premiere w Q1 2016. Na GC ma byc nowe demo.

Aha.

Opublikowano

Bez kitu niektorzy dramatyzuka jakby conajmniej skasowali studio, a Ubisoft kupil Remedy xDD.