Skocz do zawartości

Quantum Break

Featured Replies

Opublikowano

Z drugiej strony gamescom odbywa sie w Europie gdzie poza UK xbox sprzedaje sie dość kiepsko wiec nie dziwie sie ze MS część tytułów przerzuca właśnie na te targi zeby powalczyć o graczy w EU

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 205,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończyłem wczoraj po 16 godzinach.   Dla mnie to najlepsza gra akcji jaka się ukazała od czasów The Last of Us. Szczerze to gierka mi się spodobała nawet bardziej niż swego czasu Alan Wake, który w

• Kisnę z beki, na tej samej stronie dostajecie previev soundtracka, który zapowiada się genialnie i polecam się z nim zapoznać. Ktoś wrzuca jakieś negatywne informacje o rozdzielczości i oczywiście pik

• cały świat już wie o 720p, ponoć dziś ma być reportaż w Faktach TVN odnośnie tej kwestii, myślę że w dniu premiery gra będzie leżeć w koszykach w Biedronce do kupienia za 15zł.

Opublikowano

Przeciez MS nie moze pokazac wszystkiego na E3 bo potem nikt by nie czekal na gamescom.

Opublikowano

Aż się zastanawiam czy nie załatwić sobie przepustki dla prasy i wybrać się w tym roku na GC :P

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Już jutro dużo nowego materiału z QB  :D

Opublikowano

Wygląda na to, że podadzą konkretną datę premiery:

Opublikowano

łoooogien, do mnie jedyna gra konfy po ktorej mi stanal, zapowiada sie swietnie

Opublikowano

Najlepsza gra/pokaz na konferencji.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Akcja w magazynie naprawde niezla 

Opublikowano

akcja w magazynie - miałem ciary i lekko opadła mi szczęka czy to koleś dalej stoi czy się przełączyło na cutscenke, ile oni musieli to robić : O

Opublikowano

Gra jest mocno nastawiona na fabułę, nic dziwnego, że takie krótkie urywki pokazują. Chyba jako nieliczni z dev'ów połapali się, że lepiej nie spoilować 70% fabuły przed premierą XD

Opublikowano

Fragment o wiele lepszy niz rok temu. Bardziej dynamiczny, pokazali wiecej akcj z kontrola czasu podczas strzelania no i ta akcja w magazynie i cala filmowa otoczka robi robote.

Opublikowano

Ja tam od początku wierzyłem w ten tytuł bo każda gra Remedy po prostu robi mnie maksymalnie

Opublikowano

Tak. Najwidoczniej MS tak wierzy w grę, że wpompował dodatkową kasę żeby zatrudnić bardziej znanych aktorów.

Opublikowano

Szkoda, Czak Czojs podobal mi sie bardziej :/

Opublikowano

Chyba że to kolejny z bohaterów ? Zaraz po trailerze szukałem info na ten temat ale nigdzie niczego nie znalazłem

Opublikowano

No własnie cos mnie tutaj nie pasowało(zmiana na minus zdecydowanie) im mniej znanych mord w grach tym lepiej dla wczuty. Najwazniejsze jednak zeby gra sie obronila sama w sobie,narazie ciezko cos wyrokowac bo nie  bardzo wiem co sie dzieje na ekranie,ale Remedy uwielbiam i wierze ze bedzie sztos.