Skocz do zawartości

Quantum Break

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z drugiej strony gamescom odbywa sie w Europie gdzie poza UK xbox sprzedaje sie dość kiepsko wiec nie dziwie sie ze MS część tytułów przerzuca właśnie na te targi zeby powalczyć o graczy w EU

Opublikowano

Przeciez MS nie moze pokazac wszystkiego na E3 bo potem nikt by nie czekal na gamescom.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Aż się zastanawiam czy nie załatwić sobie przepustki dla prasy i wybrać się w tym roku na GC :P

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Wygląda na to, że podadzą konkretną datę premiery:

Opublikowano

akcja w magazynie - miałem ciary i lekko opadła mi szczęka czy to koleś dalej stoi czy się przełączyło na cutscenke, ile oni musieli to robić : O

Gość DonSterydo
Opublikowano

Gra jest mocno nastawiona na fabułę, nic dziwnego, że takie krótkie urywki pokazują. Chyba jako nieliczni z dev'ów połapali się, że lepiej nie spoilować 70% fabuły przed premierą XD

Opublikowano

Fragment o wiele lepszy niz rok temu. Bardziej dynamiczny, pokazali wiecej akcj z kontrola czasu podczas strzelania no i ta akcja w magazynie i cala filmowa otoczka robi robote.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tak. Najwidoczniej MS tak wierzy w grę, że wpompował dodatkową kasę żeby zatrudnić bardziej znanych aktorów.

Opublikowano

No własnie cos mnie tutaj nie pasowało(zmiana na minus zdecydowanie) im mniej znanych mord w grach tym lepiej dla wczuty. Najwazniejsze jednak zeby gra sie obronila sama w sobie,narazie ciezko cos wyrokowac bo nie  bardzo wiem co sie dzieje na ekranie,ale Remedy uwielbiam i wierze ze bedzie sztos.