Gość suteq Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Chyba nie bedzie polskiej wersji w ogóle. Xbox Polska nic nie wie o polskiej wersji językowej. Beka w choooy. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 W sumie lepsze to niż całkowicie zlokalizowana gra wg MS, czyli polski dash = WSZYSTKO po polsku (dubb i podpisy). Nie trzeba będzie zmieniać regionu na UK/US za każdym razem gdy będzie się chciało odpalić grę. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Kuźwa no brawo MS . Współczuje chłopakom z MS Polska, centrala im nie pomaga. Ale chociaż napisy mogliby wrzucić. To tylko pokazuje jak bardzo MS olewa Xona. Rare replay rozumiem czemu nie ma napisów ale nowa marka ... No bez jaj.. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Współczuję osobom nie znającym angielskiego Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 (edytowane) Mam wrażenie, że to wina przede wszystkim niskiego poziomu sprzedaży gier na XOne w Polsce. Ktoś na górze stwierdził, że polonizacja gier przynosi zbyt duże straty. Chciałbym się mylić, ale to jedyna myśl jaka mi przychodzi do głowy. BTW Hasło "Wyłącznie na konsoli Xbox One" może wprowadzać w błąd, w końcu gra wyjdzie też na PC. Edytowane 27 lutego 2016 przez Vexilium Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 No nie wprowadza w błąd, bo QB pojawi się tylko na jednej KONSOLI. Nie jest napisane "Wyłącznie na Xbox One". Jedno słowo, a dużo zmienia. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 To jak na PS4 z Street Fighterem V. Tam też jedno słowo zmieniało znaczenie. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 No nie wprowadza w błąd, bo QB pojawi się tylko na jednej KONSOLI. Nie jest napisane "Wyłącznie na Xbox One". Jedno słowo, a dużo zmienia. Dlatego napisałem, że może wprowadzać w błąd, bo miałem też na uwadze taką interpretację. Z drugiej strony dla przeciętnego Kowalskiego i tak będzie to niejasne. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 No nie wprowadza w błąd, bo QB pojawi się tylko na jednej KONSOLI. Nie jest napisane "Wyłącznie na Xbox One". Jedno słowo, a dużo zmienia. A jakoś beka z Street Fightera 5 była... Won stąd szkodniku. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Powiedzcie, ze z tym brakiem napisów PL to jakaś ściema, beka lub niesmaczny żart. ... Jesli to jednak prawda to bardzo, ale to bardzo niedobry sygnal skierowany przez M$ do graczy w Polsce... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 No lipa troche. Wazny ex bez pl? Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Niezbyt fajnie szczegolnie w grze w,ktorej fabula i wszystkie motywy z czasem moga byc zagmatwane. Obsra.c kinowy PL to mozna w Forzy czy innych bijatykach,ale nie w tym przypadku. Jak gra jjest ozlocona to pewnie juz pozamiatane. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Nie no, bez przesady. Do tej pory nie dość, że były napisy to był też i dubbing ktòry jest o wiele droższą sprawą, a teraz nawet żadnych głupich napisów by miało nie być ? Przecież to byłoby fatalne posunięcie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Myślę, że Microsoft nie widzi inwestycji w tak mało znaczący rynek jak rynek polski, zdominowany przy markę PlayStation. Ja za to zlewam w jakiej wersji jest gra i biorę ją na premierę. 2 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Ja mam pre-order złożony w Euro, ale jeśli okaże się że nie będzie polskich napisów, to anuluję. Nie żeby mi to specjalnie przeszkadzało w odbiorze i zrozumieniu gry, ale na rynku niemieckim czy francuskim brak jakiejkolwiek lokalizacji jest rzeczą nie do pomyślenia. Jeśli mam być traktowany gorzej od reszty cywilizowanego świata, to mojej kasy nie dostaną. Podobnie jak mojej kasy nie dostanie Netfilx przez brak pełnej lokalizacji wszystkich materiałów i ofertę programową gorszą niż w Bangladeszu. 2 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Jeżeli gra nie będzie miała PL napisów (na dubbingu mi nie zależy), to olewam grę na premierę. Kupię sobie używkę, albo jak zleci poniżej stówki. Mam zamiar postąpić dokładnie tak samo. Uważałem tą grę za pewniaka do zakupu day one. Kaskę na to już dawno zabookowałem.Jednak wobec braku napisów PL (cały czas mam nadzieję, ze to brzydka i kłamliwa plota) zagram w używkę, po wymianie za inną grę lub co najbardziej prawdopodobne poczekam aż wskoczy do GwG... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Zachowujecie się jak ten typ co anulował preorder QB, bo ktoś inny będzie mógł zagrać na Win10. Żałosne. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 (edytowane) Ja mam pre-order złożony w Euro, ale jeśli okaże się że nie będzie polskich napisów, to anuluję. Nie żeby mi to specjalnie przeszkadzało w odbiorze i zrozumieniu gry, ale na rynku niemieckim czy francuskim brak jakiejkolwiek lokalizacji jest rzeczą nie do pomyślenia. Jest nie do pomyslenia, bo na straży tego stoi tamtejsze prawo. Zarówno w Niemczech jak i Francji żadna gra nie ma prawa się ukazać bez rodzimej wersji językowej. Edytowane 27 lutego 2016 przez Czezare Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 (edytowane) Nie no, jak dla mnie ktoś kto niby nie miał zamiaru grać z napisami, a tylko z tego powodu nie kupi gry, to znaczy, że jednak chyba tego inglisza w wystarczającym stopniu nie zna. Oczywiście rozumiem to. Ale jak ktoś chciał grać po angielsku, a nie kupi bo nie ma polskich napisów to trochę top kek. Edytowane 27 lutego 2016 przez DonSterydo Cytuj
FigossPL 16 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Xbox Polska twierdzi, że jeszcze toczą się rozmowy czy gra będzie w wersji PL, trzeba jeszcze trochę poczekać Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Jak trwają rozmowy, to raczej nie ma szans na wersję pl na premierę Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Zachowujecie się jak ten typ co anulował preorder QB, bo ktoś inny będzie mógł zagrać na Win10. Żałosne. Źródło kanał Xbox Polska na Facebooku? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Nie no, jak dla mnie ktoś kto niby nie miał zamiaru grać z napisami, a tylko z tego powodu nie kupi gry, to znaczy, że jednak chyba tego inglisza w wystarczającym stopniu nie zna. Oczywiście rozumiem to. Ale jak ktoś chciał grać po angielsku, a nie kupi bo nie ma polskich napisów to trochę top kek. U mnie jest to rzecz jasna pierwszy z podanych powodów. Podobno plotę puszczają sklepy, wiec z tym brakiem napisow PL to jeszcze nic pewnego... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Zachowujecie się jak ten typ co anulował preorder QB, bo ktoś inny będzie mógł zagrać na Win10. Żałosne. Źródło kanał Xbox Polska na Facebooku? Raczej neogaf Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi