Gość DonSterydo Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 (edytowane) Don proszę Cię. Typy, które grają całe życie w gry, a na wideo prezentują poziom niedzielnego gracza cock of duty. Jakbyś grał przez ostatnie parę lat jedynie na izi czy normal aby w 6h grę przejść i szybko recenzję napisać, bo musisz jeszcze skleić parę artykułów, newsów, odwiedzić jakieś eventy czy spotkania do wywiadów, to też byś tak grał. Prezentują poziom jaki prezentują bo to są de facto casuale, to że piszą o grach =/=, że 6h siedzą i grają na hardzie i masterują kolejne gry. Tak samo jak tester gier nie gra całymi dniami w Girsa czy Dark Souls a w Maj litel F2P pony IOS. Pomijam już fakt, że w 90% tych co prowadzą jakieś portale o grach się z tego nie utrzymują i muszą normalnie ciągnąć inną robotę. W tej branży na życie z pisania o grach może sobie pozwolić jedynie garstka z największych serwisów. Edytowane 1 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 I to jest "rzetelność" w naszej branży. A potem w recenzji jest napisane, że gra zdecydowanie za łatwa. No dziwne, żeby na easy była trudna. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 Jesli taka gra jak QB (najwiekszy hit 2016) nie doczeka sie lokalizacji, to nie jest dobry prognostyk na przyszlosc dla polskich fanow xb1. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 Tyle ze to nie największy hit 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 Tyle ze to nie największy hit 2016. Gearsy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 Oczywiscie ze Gearsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 1 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2016 (edytowane) Nigdy nie pojme czemu ludzie zajmujacy sie graniem w gry i pisaniem recenzji/preview maja takiego niskiego skilla Przeciez ten koles/babka gra tragicznie i widac ze w ogole nie ogarnia mechaniki gry. Niestety ludzie piszący o grach, zwłaszcza na zachodzie, to naprawdę niezłe nieogary. Nie mówię, że trzeba od razu być uber-pro-bumper-jumper, ale miałem okazję wziąć udział w kilku eventach i można się było załamać patrząc na to, co ludzie wyprawiali. Kiedy ustawiali coś powyżej easy to już był sukces. Jesli taka gra jak QB (najwiekszy hit 2016) nie doczeka sie lokalizacji, to nie jest dobry prognostyk na przyszlosc dla polskich fanow xb1. Sytuacja z tą lokalizacją smuci i zastanawia, ale nie oszukujmy się - QB to nie jest gra, która by w Polsce (a nawet na świecie) zrobiła jakiś naprawdę istotny wynik sprzedażowy. Edytowane 1 marca 2016 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Remedy has said the Alan Wake’s Return trademark along with the teaser shown in Quantum Break is nothing to get excited over. According to creative director Sam Lake, it’s a TV Show within the live-action Quantum Break series. It features “live-action mini episodes” which star Lake himself. “A big part of the trademarking process all in all is the legalities of it,” Lake told Kotaku. “Just making sure everything is covered. So, no real news about anything future Alan Wake-related. Lake said the studio is current “exploring possibilities and concepting different things,” for the Alan Wake franchise, and when there is “something definite to talk about,” the studio will be the first talk about it. Quantum Break releases on April 5 for Xbox One and Windows 10. http://www.vg247.com/2016/03/04/alan-wakes-return-is-just-a-tv-show-in-quantum-break/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Czy tylko ja mam wrażenie, że w ostatnich 2 trailerach muzyka sobie i to co się dzieje na ekranie też sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 szalu nie robi tak szczerze powiedziawszy, szkoda ze zmienili twarz glownego bohatera, ta stara byla lepsza imo Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Chyba od poczatku kazdy trailer tej gry wygalda to samo, niby akcja jest, grafika jest ale czegos mi tutaj brakuje. Tak czy siak bedzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 (edytowane) Moim zdaniem, to muzyka nie pasuje do tych filmików. Może się nie znam, ale IMHO najpierw powinno się wybierać utwór, a później dopasowywać do niego urywki z gry, tak żeby się wszystko z melodią zgrało. Tu na moje oko było odwrotnie Edytowane 11 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Kawałek sam w sobie jest fajny... ale tak jak piszecie, średnio on pasuje do tego, co dzieje się na ekranie. Generalnie pociągu z hajpem nie pszyspieszył ten trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 co za tragiczny cover nirvany ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 szalu nie robi tak szczerze powiedziawszy, szkoda ze zmienili twarz glownego bohatera, ta stara byla lepsza imo No u mnie niestety to samo. Ta obecna twarz to taki mateusz. Trochę ten polski aktor http://aleseriale.pl/title,Przeciek-w-Na-Wspolnej,wid,104151,wiadomosc.html?ticaid=616a25 No i ponoć ma tu być jakaś "głębia" jak na szotera tpp. Za wuja nie czuję jej na żadnym trailerze czy gp. Z drugiej strony Remedy nie zrobiło jeszcze słabej gry. Wyczuwam solidne 7+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Głębia fabularna, no ale to tylko można poznać grając, a z tego co wiem to Remedy nie odwaliło Bioware i nie puściło do sieci 90% fabuły gry łącznie z zakończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 No może. Z drugiej strony np trailery Alana znacznie bardziej zdradzały nacisk na fabułę i fajną historię. Tutaj zero jakiś znaków zapytań i mindfucków ale oby było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 (edytowane) No trailery Alana "zdradzały nacisk na fabułę" bo sporo jej ujawniły przed samą premierą gry I to był wielki błąd ze strony Remedy i widać, że tym razem nie chcą go powtórzyć. Zawsze się zastanawiałem jakie wrażenie na mnie wywarłyby kluczowe sceny gdybym przed premiera gry nie obejrzał tego: A później człowieku grasz i aaaa zaraz będzie to albo już to widziałem. Edytowane 11 marca 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Ta gra nie będzie dobra czuje to w moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 Ja obstawiam że będzie dobra ale nie bardzo dobra. Tak czy owak pokazuje jak mało mamy nowych i swiężych dużych ip. Ja tam jej kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 Jak zakupię grę cyfrowo przez sklepik na X1 przed premierą to dostanę kodzik na Alana w BC i QB na PC ? Wolę się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 dokladnie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 1 kwietnia kończy się embargo na recki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 16 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2016 to znaczy że są pewni jakości gry QUANTUM FUCKING BREAK :boom: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi