Skocz do zawartości

Quantum Break

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 203 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Skończyłem wczoraj po 16 godzinach.   Dla mnie to najlepsza gra akcji jaka się ukazała od czasów The Last of Us. Szczerze to gierka mi się spodobała nawet bardziej niż swego czasu Alan Wake, który w

• Kisnę z beki, na tej samej stronie dostajecie previev soundtracka, który zapowiada się genialnie i polecam się z nim zapoznać. Ktoś wrzuca jakieś negatywne informacje o rozdzielczości i oczywiście pik

• cały świat już wie o 720p, ponoć dziś ma być reportaż w Faktach TVN odnośnie tej kwestii, myślę że w dniu premiery gra będzie leżeć w koszykach w Biedronce do kupienia za 15zł.

Opublikowano

Dla fanow technicznego belkotu. Nie wiem o co chodzi ale sciagnalem gameplay z gamersyde, odpalilem na TV i spadlem z krzesla jak ta gra wyglada :obama: Zero zabkow, textury zyleta i co sie tam odperdala to ja chce takie 720p w kazdej grze :obama:

6VSNWAO.jpg

Opublikowano

I tak już anulowali wszyscy pre ordery. 

[*]

Opublikowano

ja zamowilem dodatkowego za kazdego jaki zostal tutaj anulowany zeby ms nie byl stratny

Opublikowano

No przecież wiadomo, że jak janusze usłyszą, że 720p to od razu rezygnują z pre orderów :/ a tu taki sztooooooosik się szykuje :banderas: 

Opublikowano

Chyba taka sama metoda jak w multi Killzone Shadow Fall.

Kij z tą rozdzielczością, to jest kozak :D

1458580003-qb-tree.gif

I tak już anulowali wszyscy pre ordery. 

Bzdura, QB podskoczyło z 90+ na 50 na Amazonie.

Opublikowano

Ale głupoty opowiadasz. Ta gry nie sprzeda się oprócz tych kilku, które kupi kermit. Reszta olała bo nie będzie grała jak zwierze w 720p

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Już wolić te 720p, ale sama gry wydaje się być dla niepełnosprytnych. Ziomuś na każdym video dostaje w plecy full auto cały magazynek i dalej sobie biega zadowolony (nawet na gameplayu z najwyższego poziomu trudności z ign). Co to ma znaczyć?

Opublikowano

podobno w serialu wszystko zostanie wytłumaczone

Opublikowano

Ale głupoty opowiadasz. Ta gry nie sprzeda się oprócz tych kilku, które kupi kermit. Reszta olała bo nie będzie grała jak zwierze w 720p

Twoja opinia. Dane pokazują, że podstawka + bundle idą do góry.

Opublikowano

Poczekajmy na recki jak okaże się że gra jest dobra to wyyyebane na pixele.

Opublikowano

Raczej będzie petarda bo nie czekają do dnia premiery z wypuszczeniem recek

Ale sie jaram :banderas:

Opublikowano

w tym windows store nic nie można zrobić

Opublikowano

No chciałem zobaczyć cenę w ukraińskim windows store, gdzie jest taniej niż nawet rosyjski region na xbox live...a tu lipa bo windows store nie ma pojęcia, że istnieje coś takiego jak Quantum Break.

Opublikowano

Da się w jakiejś sieciówce kupić za 220 zł, czy wszędzie po 240 zł? Trzeba brać na premierę, bo już teraz widać, że ludzie będą wrzucać gdzie popadnie nawiązania do Alana.

http://www.karen.pl/product/310801/Elektronika/Dla_graczy/Quantum_Break_XONE_.html

Tu masz za 220 zł, plus 8 zł wysyłka do paczkomatu : )

Opublikowano

Da się w jakiejś sieciówce kupić za 220 zł, czy wszędzie po 240 zł? Trzeba brać na premierę, bo już teraz widać, że ludzie będą wrzucać gdzie popadnie nawiązania do Alana.

http://www.karen.pl/product/310801/Elektronika/Dla_graczy/Quantum_Break_XONE_.html

Tu masz za 220 zł, plus 8 zł wysyłka do paczkomatu : )

Wysłałem do nich pytanie czy steelbook i American Nightmare są jeszcze dostępne, ale nie otrzymałem odpowiedzi. 

Opublikowano

Paczka z odcinkami serialu pojawiła się na XBL... 75 Gb :P

Opublikowano

I trzeba będzie ją pobrać, czy będzie na płycie?  nie pamiętam jaką pojemność ma BR 

Opublikowano

Nie ma tego na płycie. Sama gra zajmuje 45 Gb, czyli prawie cały BD. Odcinki można stremować. Aż tyle bo to jest paczka wszystkich wariacji wszystkich 4 odcinków. Podobno struktury każdego odcinka mogą mieć po kilka wersji w zależności od tego co robiliśmy w grze.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

aha, okej :lapka: a co jak nie pobierzesz filmow, a nie masz neta zeby streamowac je w momencie wk otrym powinny sie odpalic? :D 

Opublikowano

Będzie trzeba trochę oczyścić miejsca na dysku... :obama:

Danych tego serialu zapewne nie można sobie ściągnąć, by czekało na dysku na grę?

Edytowane przez Hum