Opublikowano 30 marca 20169 l sprzedam tanio 8 kwietnia quantum break ok biorę, akurat po wypłacie będęXD btw 9h gry/120gb XDD
Opublikowano 30 marca 20169 l Kupię kiedyś jak stanieje. Chociaż najbardziej boję się przypadkowych spoilerów i dlatego cały czas dumam jednak na premierówką, a wiem, że jak już kupię to nie sprzedam
Opublikowano 30 marca 20169 l Oderwałem się wreszcie od Division i wczoraj ukończyłem drugi rozdział QB. Jakie to dobre, Remedy jak zwykle nie zawodzi.
Opublikowano 30 marca 20169 l sprzedam tanio 8 kwietnia quantum break chyba się na Ciebie obrażę :[A umawialiśmy się już na sprzedaż? Jak tak to spoko i tobie sprzedam. Ja za dużo biznesow ostatnio kręcę na forum;) Liczę że gra będzie równie dobra jak aw. Długość mnie w takich grach nie interesuje. Grunt aby było ciekawie. Od długości mam ds 3 kilka dni później; ) Edytowane 30 marca 20169 l przez blantman
Opublikowano 30 marca 20169 l sprzedam tanio 8 kwietnia quantum break chyba się na Ciebie obrażę :[A umawialiśmy się już na sprzedaż? Jak tak to spoko i tobie sprzedam. Ja za dużo biznesow ostatnio kręcę na forum;) Liczę że gra będzie równie dobra jak aw. Długość mnie w takich grach nie interesuje. Grunt aby było ciekawie. Od długości mam ds 3 kilka dni później; ) Nie umawialiśmy się, ale trzeba było truknąć na PW wcześniej, że będziesz sprzedawał. Spoko, koval zaklepał i nie będę się wpierdalał, chyba że się rozmyśli Ewentualnie koval jakbyś sprzedawał to zaklepuję
Opublikowano 30 marca 20169 l Myślę, że grę spokojnie się przejdzie ze 2-3 razy tak jak Alan Wake, mam nadzieje, że będą jakieś termosy w tym przypadku ketchupy do zebrania
Opublikowano 30 marca 20169 l Wiadomo, że QB jest cross-buy (digital preorder tylko), cross-save ale czy też cross-achievements tak jak w przypadku Killer Instinct, czyli jedna wspólna lista osiągnięć dla obu wersji ? Edytowane 30 marca 20169 l przez Ins
Opublikowano 30 marca 20169 l W calej tej unifikacji Ms wlasnie o to chodzi. Nie ma osobnej wersji win10 i xbox, jest jedna gra, savy i acziki synchronizuja sie w chmurze, wszystko podpiete do konta Microsoft/Live tylko ze gracie na innym ''windows device''.
Opublikowano 30 marca 20169 l W calej tej unifikacji Ms wlasnie o to chodzi. Nie ma osobnej wersji win10 i xbox, jest jedna gra, savy i acziki synchronizuja sie w chmurze, wszystko podpiete do konta Microsoft/Live tylko ze gracie na innym ''windows device''. Jeszcze tylko żeby to cross-buy było standardowo a nie tylko w pre-orderze i strategia MSu byłaby ok a tak to trochę lipa. Niby wszystko wspólne a jak przyjdzie co do czego to i tak trzeba dwie gry kupić.
Opublikowano 30 marca 20169 l Da rade gdzies w wawce dorwac w weekend czy jak zwierze trzeba czekac do wtorku?
Opublikowano 30 marca 20169 l A ja jutro na poligon ,także pograne na premiere ..... jeszcze nie wiem czy zdążę szmatławca dostać żeby recke przeczytać ehh...
Opublikowano 30 marca 20169 l Serial można już pobierać? W ogóle jak to oglądać tj. najpierw serial potem gra czy jak?
Opublikowano 30 marca 20169 l Kolejny. xD Serial się odpala automatycznie po każdym rozdziale. Czyli trzeba pobrać całe 75gb?
Opublikowano 31 marca 20169 l Ten serial to po prostu cutscenki. Jeśli cutscenką jest ponad 20-minutowe wideo po każdym akcie, które pokazuje co się dzieje w Monarch, to tak.
Opublikowano 31 marca 20169 l Ten serial to po prostu cutscenki. Jeśli cutscenką jest ponad 20-minutowe wideo po każdym akcie, które pokazuje co się dzieje w Monarch, to tak. A to Final nie miał kilkunastominutowych cutscenek ? Zreszta już wielokrotnie były zwiastuny i prezentacje jak płynnie gra przechodzi z serialu do cutscenki na silniku gry.
Opublikowano 31 marca 20169 l Co? Nie ma takiego czegoś jak płynne przejście z serialu do cutscenki. To było tylko na potrzeby trailerów. Rozpoczynasz gry. Masz pierwszy rozdział-grasz, po drodze załączają ci się normalne cutscenki, grasz dalej. Kończysz rozdział i masz 20 minut serialu. Kończysz odcinek serialu i grasz drugi rozdział z identycznymi założeniami.