Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Jakby ktoś miał jeszcze na zbyciu kod na Alana to z góry dziękuję serdecznie. :łapka:
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Po przeczytaniu 5-10 recenzji wynika,ze fabula jest konkret, a to cieszy bo poruszajac sie w takim temacie bardzo latwo sie zesr.ac. W koncu pomagal przy tym pewien stozkoglowy,ktory zajmuje sie podobnymi rzeczami w rzeczywistosci. Tymbardziej boli brak kinowych napisow, bo zeby w pelni docenic fabule i wylapac kazdy smaczek/detal wymagany jest zaawansowany angielski, bo troche jest naukowych okreslen itd. Wiadomo gra ma potencjal,zeby przejsc ja przynajmniej 2 razy dokonujac roznych wyborow,ktore wplywaja na serial i gre takze mysle ze bedzie dobrze i wyje.bane na metacritic bo spora czesc ludzi widze stala sie niewolnikami cyferek,a mozna wymienic pelno gier ktore sa bardzo dobre lub odwrotnie mimo ze " tata metacritic powiedzial". Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez SlimShady
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Nie zapominaj o efektach w 720p, no nie wiem chyba zaraz pojde przejsc jeszcze raz Infmous bo srednia lepsza Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez hav7n
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Tam jest oddzielny kod na AW oraz oddzielny na dodatki do niego, czy też dają jeden kod w którym są już zawarte dodatki, przy wykorzystaniu? Jeżeli są to oddzielne kody, to samego AW chętnie odstąpię, gdyż mam wersję pudełkową. Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez Hum
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l no to dziwne, ja wczoraj oddalem kovalowi kod na samo american nightmare
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Chętnie odkupie kod na Alana, jakby ktoś chciał się pozbyć bo ma wersję na płycie
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Tak jak pisze Sutek. Zależy mi tylko na dodatkach do AW, no ale warto było zapytać.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Mogę sprzedać kod na aw Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Mogę sprzedać kod na aw Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka za?
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Skończyłem dzisiaj w nocy. Trzyma cholerstwo do samego końca, podobnie jak Alan. Od razu zacząłem drugi raz z innymi wyborami. Może i na główny przebieg fabuły te decyzje nie wpływają, ale kilka rzeczy fajnie zobaczyć w innym wydaniu. Polecam grać na hard, bo normal to żadne wyzwanie (hard zresztą też, może poza samym finałem). Ktoś wcześniej pytał o obecność starego Jacka. Faktycznie jest, dopiero przy innym wyborze, kiedy dostaje dłuższą rolę, chłopa poznałem.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Wrogu, a jak sobie z ostatnim bossem poradziłeś? Ja uciekałem jak najdalej w momencie kiedy puszczał shockwave'a i w pewnym momencie wrzucałem sobie osłonkę, ale nie jestem pewien, czy tak trzeba było zrobić, czy może glitchowałem grę.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Ile zajmuje przejście gry? Będzie 10h czy więcej? Spokojnie będzie 10-12h+ przy przechodzeniu na 100% i czytaniu/oglądaniu wszystkiego. @ping, o bossie: Jak odbiegasz dalej, to ta fala nic nie robi, nie trzeba nawet osłony odpalać. Pewnym problemem była raczej liczba przeciwników połączona z tym czerwonym dziadostwem. Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez wrog
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Po przeczytaniu 5-10 recenzji wynika,ze fabula jest konkret, a to cieszy bo poruszajac sie w takim temacie bardzo latwo sie zesr.ac. W koncu pomagal przy tym pewien stozkoglowy,ktory zajmuje sie podobnymi rzeczami w rzeczywistosci. Tymbardziej boli brak kinowych napisow, bo zeby w pelni docenic fabule i wylapac kazdy smaczek/detal wymagany jest zaawansowany angielski, bo troche jest naukowych okreslen itd. Wiadomo gra ma potencjal,zeby przejsc ja przynajmniej 2 razy dokonujac roznych wyborow,ktore wplywaja na serial i gre takze mysle ze bedzie dobrze i wyje.bane na metacritic bo spora czesc ludzi widze stala sie niewolnikami cyferek,a mozna wymienic pelno gier ktore sa bardzo dobre lub odwrotnie mimo ze " tata metacritic powiedzial". czekaj, czekaj, w 2016r nie mozna ustawic w grze ang napisow? lel
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l co za gra dzisiaj cala noc bede tluk w to poki co jestem usatysfakcjonowany
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l 10h ale z tym serialem czy bez niego? Z serialem, który łącznie trwa ponad godzinę
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Szkoda, że nie ma polskiej wersji. Dla mnie wprawdzie to żaden problem bo świetnie rozumiem angielski ale dla wielu osób brak lokalizacji może mieć wpływ na zakup. Dziwi mnie to bo M$ szykował przecież trailery w pl.