Gość Soul Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Ale Tobie się nie chce ? czy twój smok nie daje rady ? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Końcówka gry zaraz zaczynamy drugie podejście dla innego zakończenia Cytuj
rafcio007 3 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 to prawda gra jest dobra... ale tylko tyle.. nie wciąga w stylu kurcze jeszcze godzine, jeszcze jeden rozdział.... co do grafiki... jest to zarowno najładniejsza i zarazem najbrzydsza gra na xbox one... grafika jest ładna, nawet bardzo dobra, ale grze brak ostrości.... i ten filtr nałożony.... niestety czuję, że grę skończę raczej na PC Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Najładniejsza i najbrzydsza gra w jednym... Interesujące. Cytuj
rafcio007 3 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Tak wszystko właśnie przez ten filtr i brak ostrości.. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 No bo postacie, fizyka, oświetlenie, to daje rade, ale rozdzielczość i blur już nie, zwłaszcza że cutscenki są w znacznie lepszej jakości. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Jak by ta gra miała taką rozdzielczość jak cut scenki to Mnie najbardziej boli rozmazany obraz. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 A na PC nadal nie ma, masakra, żadnych recenzji, testów wydajności, nic, ktoś bierze w ciemno? Bo o ile z rozdzielczością i wyłączeniem bluru problemu nie będzie tak się boję co z tą optymalizacją jak podawali tak kosmiczne wymagania. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) A na PC nadal nie ma, masakra, żadnych recenzji, testów wydajności, nic, ktoś bierze w ciemno? Bo o ile z rozdzielczością i wyłączeniem bluru problemu nie będzie tak się boję co z tą optymalizacją jak podawali tak kosmiczne wymagania.a jak ma być recenzja/test jak tej gry jeszcze w sklepie nie ma? A wg Supportu Microsoftu kody na wersję PC z preorderów będą rozsyłane 12-15 kwietnia. gra będzie "w przeciągu 24h". Edytowane 5 kwietnia 2016 przez Kriss_Hietala 1 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 No serwisy dostały kod do recenzji na Xboxa ze dwa tygodnie temu więc i na PC powinny. Ale fajnie, że chociaż wiadomo, kiedy mniej więcej wyjdzie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Mam i ja quantum break. Dopiero z euro mój steel book odebrałem z powodu braku czasu ostatnio na granie. Postaram się przejść do końca weekendu ale sprzedaż z tych samych powodów może się opóźnić . Btw czy streaming działa bez zarzutu bo mam wolne łącze ale o dziwo daredevil z netflixa ładnie się streamuje Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) Też mam średnie łącze ale stream wczoraj bardzo ładnie mi szedł, nawet elegancko to wyglądało. Jutro porównam jakość obrazu, gdy odpalę wersję pobieraną właśnie na dysk. Edytowane 5 kwietnia 2016 przez Hum Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Sorki za ponowny spam, ale jakby ktoś chciał się pozbyć kodu na Alan Wake dodawanego do Quantum Break, to w Pchlim Targu jest mój temat. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Można wreszcie kupić te grę na PC - kosztuje 239,50 zł. Cytuj
speedzik83 8 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Pieknie to wymysli w MS. Jeden ekosystem to i cena taka sama :-) Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Mam już w końcu, ten steelbook jaki fajny. Zaraz będę ciorał do porzygu. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Można wreszcie kupić te grę na PC - kosztuje 239,50 zł. Na Ukrainę też ponad dwie stówy albo coś źle patrzę. No to żem se pograł... jakby ktoś miał i chciał odsprzedać cyfrówkę QB z preordera to zapraszam na priv. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) to prawda gra jest dobra... ale tylko tyle.. nie wciąga w stylu kurcze jeszcze godzine, jeszcze jeden rozdział.... co do grafiki... jest to zarowno najładniejsza i zarazem najbrzydsza gra na xbox one... grafika jest ładna, nawet bardzo dobra, ale grze brak ostrości.... i ten filtr nałożony.... niestety czuję, że grę skończę raczej na PC Najładniejsza i najbrzydsza gra w jednym... Interesujące. Wydaje mi sie ze koledze chodzi ze na papierze ta gra powinna wygladac jak maly koszmarek z tymi wszystkimi 720p i biednymi efektami, a w praktyce wyglada naprawde bardzo dobrze, a wiekszosc niedorobek i tak nie zobaczymy w dynamicznej akcji. Wiecej grania w gierki, mniej czytania technologicznych dyrdymalow. Pozdrawiam. Edytowane 5 kwietnia 2016 przez hav7n Cytuj
rafcio007 3 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) Po prostu czasami widać efekt tego filtra jakąś tam technologia 4 klatek nakładania coś tam na siebie i obraz jest wtedy rozmazany, brakuje ostrosci a krawędzie są postrzepione i mają poświaty. Przy dynamicznych scenach walka itd tego nie widać.nie chodzi mi o rozdzielczość od dawna wiem że xbox one jest slabiutka konsola i nie spodziewam się mega super efektów ale fakt faktem ex a rozdzielczość boli po oczach. Więc tak gra jest zarazem piękna i brzydka. Moim zdaniem nie jest to taki skok jakościowy jak w przypadku Alan Wake ma xbox 360 wtedy miałem opad szczęki. Edytowane 5 kwietnia 2016 przez rafcio007 Cytuj
Tankietka 24 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) Jeśli kupimy wersję na XO dostajemy cyfrową sztukę na PC ? To po co kupować samą wersję PC za 240zł (xDDD) ? Kupić na XO, sprzedać i zostawić blaszaną cyfrówkę. Btw, wersja PC to ponoć 720p skalowany wyżej. Ogólnie beka straszna ale to nie na ten temat. Edytowane 5 kwietnia 2016 przez Tankietka Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Kod na cyfrową wersję QB dostawało się za preoder wersji CYFROWEJ do 4.04.2016. Obecnie albo odkupisz od kogoś kod albo płać 230zł na Storze Windowsa. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 No to spokojnie mogę sprzedać kod na wersję PC i poczekać jak upadnie UWP i gra pojawi się na Steamie ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi