Tankietka 24 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) @Ins Tanio nie puszczaj, jesteś teraz na fali z takim kodzikiem. Interes życia. Edytowane 5 kwietnia 2016 przez Tankietka Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 (pipi)a cala gre na spokojnie ogarnalem na hardzie, a przy ostatnim bossie juz siedze chyba z godzine xd Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) Hevuś, Trzymaj się z tyłu i spieprzaj lewo/prawo po szerokości, chroń się w bańce w ostateczności. Masz tam nawet plecak do uzupełniania amunicji. Na grubego polecam ten mocny karabin, co snajperzy noszą, ale nie wiem, czy jest tam do podniesienia gdzieś. Edytowane 5 kwietnia 2016 przez wrog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tabak1234 2 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 Po prostu czasami widać efekt tego filtra jakąś tam technologia 4 klatek nakładania coś tam na siebie i obraz jest wtedy rozmazany, brakuje ostrosci a krawędzie są postrzepione i mają poświaty. Przy dynamicznych scenach walka itd tego nie widać.nie chodzi mi o rozdzielczość od dawna wiem że xbox one jest slabiutka konsola i nie spodziewam się mega super efektów ale fakt faktem ex a rozdzielczość boli po oczach. Więc tak gra jest zarazem piękna i brzydka. Moim zdaniem nie jest to taki skok jakościowy jak w przypadku Alan Wake ma xbox 360 wtedy miałem opad szczęki. Dokładnie tak jak napisałeś,w dodatku te dorysowujace sie obiekty,a po wcisnieciu LT większość obiektów na naszych oczach zyskuje szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) Hevuś, Trzymaj się z tyłu i spieprzaj lewo/prawo po szerokości, chroń się w bańce w ostateczności. Masz tam nawet plecak do uzupełniania amunicji. Na grubego polecam ten mocny karabin, co snajperzy noszą, ale nie wiem, czy jest tam do podniesienia gdzieś. ok poszlo Czas na drugie przejscie z innymi wyborami i czytaniem wszytkich znajdziek, a troche tego jest. Edytowane 5 kwietnia 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 Nie pograłem za długo, ale już w pierwszej lokacji - przed wejściem do głównego budynku, rzuciło mi się w oczy doczytywanie obiektów, zwłaszcza trawy. Dziwne, bo cała reszta wygląda nieźle. Mogę też odsprzedać kod na Alana. Zapraszam na PW, jeśli ktoś jest zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 fajna gra pograłem dzisiaj ze 2 h ponad . Nie wiem o co te narzekania a w takim cda gra została nieźle pojechana (6/10) . Mi się podoba i gra i serial (pierwszy odcinek za mną) To przynajmniej coś nowego. Czuć tu remedy a w pierwszym akcie znajdujemy dwie znajdźki wskazujące na alana 2 W ogóle wszystkie maile, filmy, radio etc to majstersztyk. Uwielbiam jak znajdźki mają znaczenie fabularne a nie są tylko na doczepkę. Gdyby nie to że rano muszę do pracy to bym dalej grał. A tak skończyłem chapter i wolałem następnego nie zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 Mi sie wydaje ze głownie oberwało sie za grafikę, bo serio gra jest w ch,uj mocna , jestem w połowie 4 aktu, szkoda ze dłuższe granie będę uskuteczniał w piątek / sobotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 a są napisy DE w wersji PL? I jak inglisz? ciężki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 Nie pograłem za długo, ale już w pierwszej lokacji - przed wejściem do głównego budynku, rzuciło mi się w oczy doczytywanie obiektów, zwłaszcza trawy. Dziwne, bo cała reszta wygląda nieźle. Mogę też odsprzedać kod na Alana. Zapraszam na PW, jeśli ktoś jest zainteresowany. Poszło PM w sprawie kodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) niezła cebula z tym odsprzedawaniem xD trzymajcie kod ode mnie ale zeby nie było łatwo to usunąłem jedną literkę i wpisałem w to miejsce _. Kto pierwszy odgadnie kod ten będzie miał Alana R2M4D-KWCXX-39KC4-_T39H-D66VZ Edytowane 5 kwietnia 2016 przez MaZZeo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) niezła cebula z tym odsprzedawaniem xD trzymajcie kod ode mnie ale zeby nie było łatwo to usunąłem jedną literkę i wpisałem w to miejsce _. Kto pierwszy odgadnie kod ten będzie miał Alana R2M4D-KWCXX-39KC4-_T39H-D66VZ Było W - dzięki dobry człowieku, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi... W jakości, nie ilości... Pozdro. Ale żeby tak od razu cebula... Chciałem komuś z forum na piwo się dołożyć, niż dać kasę Januszowi z Alledrogo. Ale że Zieloni Bracia z dobrej woli podzielili się kodami, to przez grzeczność nie odmówiłem. Edytowane 5 kwietnia 2016 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tankietka 24 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 Chciałem ukraść ale nawet nie wiem gdzie to się wkleja. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 jak tej grze mozna bylo dać 7/10 albo i mniej Przeciez to skandal większy niz panama papers. Jest prawie 2 w nocy i kleją mi sie oczy, tylko dlatego odlozylem pasa bo czuje ze gierka moglaby pęknąć na jednym posiedzeniu z przerwami na sranie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 No póki co gierka wciąga, bardzo fajne potyczki i pewnie powtarzalność i grafika to dwie główne przyczyny. A oprawa jest bardzo nierówna, jako tytuł głównie pod jeden sprzęt wygląda IMO średnio, zamazane wszystko, a i bardzo nieprzyjemny popup. Na szczęście strzelanie jest bardzo przyjemne, że nawet kilka razy sam z siebie resetowałem checkpoint aby zagrać inaczej. Aha, szkoda, że po śmierci trzeba dosyć sporo czekać na odrodzenie, a i miejsce zapisu jakieś takie niejasne. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 (edytowane) Ze sklepu ktorego kupilem gre dostalem kod na Alan Wake American Nightmare, kto pierwszy ten lepszy 74W6K-XVWXQ-3M7M3-Q24D9-MMDKZ Edytowane 6 kwietnia 2016 przez hav7n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Ze sklepu ktorego kupilem gre dostalem kod na Alan Wake American Nightmare, kto pierwszy ten lepszy 74W6K-XVWXQ-3M7M3-Q24D9-MMDKZ Kto rano wstaje temu hav7n daje Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
prz3mus 20 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Ze sklepu ktorego kupilem gre dostalem kod na Alan Wake American Nightmare, kto pierwszy ten lepszy 74W6K-XVWXQ-3M7M3-Q24D9-MMDKZ Rozsyłają te kody na maila? Do każdego preordera czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Jezeli zamowiles na shopto.co.uk to tak : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Dziś w nocy odpaliłem QFB i po 10 minutach zasnąłem na fotelu z padem w łapach... bo wróciłem o 3:00 najebany Teraz przeszedłem pierwszy akt i jest grubo, nie jest to żadne GOTY ale bardzo dobra gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 (edytowane) Tak jak gracze tak i branża jest zarażona super grafiką, bo niby za co ta gra dostanie takie oceny ? fabuła wciąga, jest możliwość poprowadzenia jej inaczej, gra aktorska to pierwsza klasa a sam gameplay po prostu miażdży to co ja wczoraj zrobiłem z typami na moście to głowa mała, pad mi z rąk wyleciał, klimacik tez kozacki ja rozumiem, że nie ma ocen typ 9/10 ale takie 8.5 spokojnie można grze dać. No ale nie bo przecież trawa się pojawia (i to w sumie z tego co zauważyłem to w pierwszym akcie) obraz jest rozmazany grafa nie równa to fakt, choć momentami jest na czym oko zawiesić "dizajn" lokacji robi robotę ! Moldar jak zawsze argument z dupy powtarzalność Edytowane 6 kwietnia 2016 przez Soul 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Nie wiem, nie czytam recenzji, po prostu obstawiam, że gra się krytykom nudziła, nie jest to mój argument i punkt widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Szkoda ze takich akcji jak na moscie nie ma wiecej bo pierwsza polowa gry jest o wiele za spokojna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 (edytowane) Powiedz mi dla czego uważasz, że gra im się nudziła ? bo ja nie widzę, żadnego powodu, gra jest napakowana akcją, ma za(pipi)istą fabułę a filmiki zawsze można pominąć, ja osobiście oglądam tylko streszczenie na koniec każdego aktu i bajka, w grze masz wszystkiego po trochu, jest akcja, jest gadka, jest zabawa z fizyką sa proste puzzlequesty, ewidentni czepili się grafy, że 720p, że pop up i smużenie obiektów, na szczęście parę stron oceniło ten produkt dobrze bo IMO jak to wszystko się wrzuci do jednego wora gra spokojnie zasługuje na te 8.2-8.5 No nic mnie to już pierdzieli jaką to ma średnią ważne jak się w to gra, rzygam już tym, że kolejne call of duty tylko dla tego, że ma to w nazwie z urzędu dostaje 8.5 Pewnie dla tych samych recenzentów jeżdżenie godzinę jeppen w U4 będzie kojącym przeżyciem bo graficzka GOTY Edytowane 6 kwietnia 2016 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Gra mogla sie jak najbardziej nudzic bo gdy nie strzelamy to w sumie nic wielkiego sie nie dzieje, tylko lazimy od drzwi do drzwi i naciskamy guziki. Ale za to jak jest akcja to Teraz zaczalem uwaznie czytac wszystkie znajdzki i jest lepiej ale jednak troche nuzace. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi