blantman 5 780 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 gra jest mega już myślę o tym że po 17 będę mógł dalej grać. Do tego ten serial na który narzekacie mi pierwszy odcinek się bardzo podobał. Mordy serialowe znane mi do tego jest akcja i intryga. Nie najwyższych lotów ale na pewno nie gorsza niż takiego flasha czy shield nad którymi forumowicze się spuszczają. The wire to nigdy nie miało być. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Noc chyba będę musiał iść zaraz po grę, bo zanim kupię to po screenach tu i na feedzie pół gry poznam Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Ja od początku czytam wszystkie notatki, staram sie wszystko zebrać ale pare rzeczy już przegapiłem mi każda gra Remedy pasuje i tak jak w przypadku Alana skończę ponownie i zrobię calaczka <3 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Remedy przygotowało dla piratów mały easter egg jesli gra pozna, że grasz na piracie Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Identycznie było w AW. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 ms store, windows 10 ekosystem, cyfra only i już jest piracka wersja? xDDDD beka z microguwna 1 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 (edytowane) no troche bieda, ze i tak sa piraty ? Myslalem,ze gry nie bedzie mozna zainstalowac bez polaczenia z profilem np... Edytowane 6 kwietnia 2016 przez easye 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Jak już jest na torentach to pewnie pliki bardziej podatne na modyfikację, a płacąc 230 zł w MS Store nawet nie możesz wyjść z gry z poziomu menu xDDDDD #ekosystem 1 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 no czuje, ze MS naprawde bardzo szybko moze stac sie mocna konkurencja dla Stema! BARDZO SZYBKO! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Jak już jest na torentach to pewnie pliki bardziej podatne na modyfikację, a płacąc 230 zł w MS Store nawet nie możesz wyjść z gry z poziomu menu xDDDDD #ekosystem No bo podobno trzeba najechać kursorem na prawy górny róg ekranu i wtedy pokaże się KRZYŻYK. Klikasz i gotowe. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 krzyżyk jest już od chyba win 3.11. Ludzie nagle zapomnieli, czemu system operacyjny nazywa się windows? Może dlatego, że aplikacje są w oknach i tam mamy magiczny przycisk X zamykający okienko... Za dużo ludzie macali ekrany w smartfonach... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 zapomnieli też o zwykłym alt+f4, ale wiadomo, obcowanie z smartfonami, tabletami, smartwatchami i innymi smart(pipi)ami oglupia Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Ponoć wersja na pieca jest s(pipi)a mniej więcej na poziomie, legendarnego już, ostatniego Batmana? Mój złomek i tak się ledwo w minimalnych wymaganiach mieści, więc specjalnie nie smucę. Coś majkrosoftowi to przekonywanie do crosplaya na Win10 nie idzie z takimi portami Cytuj
wrog 609 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 (edytowane) Nie ma chyba pirata, po prostu DRM się załącza, jak się nie zalogujesz do sklepu przed włączeniem. Edytowane 6 kwietnia 2016 przez wrog Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Pewnie jest jakiś Update do gry, ile waży? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 No właśnie mi wyskoczył, no nic... Pogram i tak za 2h Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Jednak dobrze, że nie czekałem z zakupem Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Prawie po każdej walce nagrywam film, rozwala mnie ten tytuł Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 po 1 akcie - ot dobra gierka, kolejny korytarzyk ale teraz po obejrzeniu 1 epizodu serialu i dluzszym posiedzeniu - kurde bardzo mi sie podoba, walka mega satysfakcjonuje na hardzie bardzo dobrze zbalansowana (te moce, wykorzystywanie otoczenia), intrygująca fabuła, no no - bałem się jednak średniaka ale dobrze że nie zwątpiłem w remedy Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 W tym pierwszym akcie to się troche czułem jak w "Back on the Future" - nawet jakieś podobne teksty niektóre :-P Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Jestem w drugim akcie i jestem pod ogromnym wrażeniem. Ciekawa fabuła, bohaterowie, sposób prowadzenia narracji, no i ta AKCJA. Co tu się dzieje to głowa mała. SI przeciwników bardzo dobre, cały czas trzeba być w ruchu. Jak odpaliłem grę to pierwsze co zrobiłem to wyłączenie wszystkich asyst + hard. Dla mnie idealny balans. Serialu nie oglądam, wytrzymałem z 5 minut pierwszego odcinka. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Serialu nie oglądam, wytrzymałem z 5 minut pierwszego odcinka. Dużo tracisz. 3 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 początek 1 odc serialu jest nijaki i o niczym, później bardzo ładnie przeplata się z grą i można wyłapać smaczki działań podjętych w grze do tego poznajemy postacie zarówno dobre jak i złe, są bardziej namacalne a nie "o kolejny z kwadratową szczeną" Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 To powinno byc wplecione w gre. Tak jak sie spodziewalem, serial to najwieksza wada QB i totalny bezsens. Na szczescie mozna sobie tego oszczedzic i bez tego gra jest swietna. Kazda gra ma swoje flow, a 20 min filmiki je psuja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi