MaZZeo 14 241 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) czy już wiadomo czy gra fabularnie rozgałęzia się bardziej? Czy zawsze są tylko dwie ścieżki poprowadzenia fabuły po każdym akcie? Czy decyzja np. z aktu 2 mają wpływ na to co dzieje się w 4 i 5 akcie? Edytowane 7 kwietnia 2016 przez MaZZeo Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) O ranyyy panyyy o ile pierwszy akt to takie ''fajna gierka'' to im dalej to czysta zajebistość QFB! Edytowane 7 kwietnia 2016 przez Daddy Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 w alan wake miałem tak że musiałem robić przerwy bo "o znowu bieganie po lesie i wybiegający drwale rzucający siekierkami, dość na dziś" - tu gdybym miał więcej czasu czuje że bym siedział całą noc aż skończył, idealny balans strzelania-łażenia, a same walki tak dobre że zamiast myśleć jak w uncharted "jesu kolejny killroom" - mam banana na twarzy i już zacieram ręce jak rozwiązać walkę 1 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) W końcu dziś może przysiądę i przejdę trochę dalej, bo ciągle jestem po zakończeniu pierwszego aktu. Wasze opinie bardzo motywują, jeżeli faktycznie ten 1. akt to tylko takie 'dobra gra', a później wszystko się rozkręca, to Edytowane 8 kwietnia 2016 przez Hum Cytuj
Gość Soul Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Fakt na początku jest więcej gadania mniej strzelania ale później akcja akcja i jeszcze raz akcja ja trochę żałuje, że było tak mało zabawa z fizyką cofaniem czasu aby przejść wyznaczoną drogę a tak po za tym tip top Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) No gdzieś musieli gracza wprowadzić w fabułę i w jego nowe zdolności PS. Obejrzałem sobie wieczorem 3 (dwa zaległe i trzeci po 3 akcie) odcinki serialu. Specjalnie to nic nie straciłem poza poboczną historią jakiś randomów, a istotne kwestie dotyczące głównych bohaterów i tak były "hintowane" w samej grze. Edytowane 8 kwietnia 2016 przez DonSterydo Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 no i obyło się bez rękoczynów Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Spokojnie Kermit. Nie chciało mi się wieczorem grać to zamiast Comedy Central odpaliłem Quantum Break Cytuj
warblade5 3 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Pany a jak z poziomem trudności ....? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Pany a jak z poziomem trudności ....? Bierzesz hard + wyłączasz aim assist i jest ok. 1 Cytuj
zloto 737 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Btw, czy po przejściu gry raz na hardzie odblokowujemy jeszcze jakiś wyższy poziom, jak to np było w Alanie? Jestem po pierwszym akcie, brak czasu aby grać dalej : / Ale mogę napisać tylko tyle. Strasznie mi podszedł klimat, a tego się najbardziej obawiałem, bo zarówno MP jak i AW były bardziej mroczne, a tutaj niespodzianka. Resztę przyjdzie ocenić jak zakończę całość : ) Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Nie, Hard jest najwyższym dostępnym poziomem trudności. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 skonczylem co za gra Remedy jak zwykle dostarczylo rewelacyjna gre <3 no nic w weekend bedzie trzeba skonczyc raz jeszcze Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 to samo co wcześniej. Kod na American Nightmare po wykasowaniu jednej literki. Kto pierwszy ten lepszy W6Y62-42GXW-F74HH-7_3GK-FG2MZ Cytuj
ofsajd 1 116 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 #2016 jestem po pierwszym akcie, na razie bawię się super i pomimo takich baboli gra wygląda bardzo ładnie. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Trzeba było chwile postać przy tym, tekstura by się wczytała : D Miałem to samo : D Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Jeżeli o mnie chodzi, to żadna gra na mnie nie zrobiła takiego wrażenia pod względem wizualno-technicznym jak Quantum Break. Im dalej tym więcej szczegółów związanych z efektem załamania czasu się dostrzega. Ile ich to pracy musiało kosztować żeby to wszystko działało dynamicznie i nie chodziło w 10 fps to tylko oni wiedzą. 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Ano zabawa czasem i fizyka to cos wspanialego Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Do pełni szczęścia mi brakowało tej większej rozdzielczości, lepszych cieni i lepszego doczytywania się tekstur. Tutaj jest po prostu słabo co rzuca się w oczy podczas eksploracji. Natomiast podczas walk, czysta rozwałka wszystkiego i jest bardzo dobrze. Nie jest to pierwsza liga, ale porządnie wykonana gra. Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) Jakby ktoś miał jeszcze kod na Alan Wake American Nightmare to chętnie przyjmę, wstyd się przyznać ale nie ograłem tego dodatku a Alan Wake był dla mnie świetny Edytowane 8 kwietnia 2016 przez BuRRRza Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 (edytowane) Trzeba przyznac ze 720p to zawod ale czemu nikt nie zauwaza jaka w tej grze jest fizyka? Wszystkie odlamki tez reaguja na nasza manipulacje czasem, nic nie znika i nawet przeciwnicy z tymi urzedzaniami na plecach tez rzucaja wlasne swiatlo, a w dodatku mozna ich tak zawioszonych po smierci dowolnie przesuwac. To wszystko wymaga mocy i zapycha pamiec i wole takie efekty niz zeby gra wygaldala jak zycie ale nie da sie nawet szyby zbic z karabinu maszynowego. Edytowane 9 kwietnia 2016 przez hav7n 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 (edytowane) Moje pierwsze przejscie na hard bez specjalnego czytania znajdziek i ulepszania mocy zajelo jakies 10h. Drugie podejscie juz przeczytane wszystko i kazdemu polecam tak grac bo dowiadujemy sie duzo o fabule z tych znajdziek, a jest i kilka easter eggow. Nie ma co sie iszukiwac ze QB u podstaw to korytarzykowy shooter ale Remedy odwalilo dobra robote dodaja wlasnie duzo czytania i efektywna walke z uzyciem mocy. Jakby zamienic to na 1080p to wyszlo by kolejne nudne strzelanie zza oslony, a tak bawilem sie wybornie Edytowane 9 kwietnia 2016 przez hav7n Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 No ja mam już ponad 10 h a nadal akt 5 nie ruszony. Czytam i staram się znaleźć wszystko. Motyw ze scenariuszem albo babka grająca w alana wake świetny. Fajne są te małe rzeczy jak quantum riples. Np możemy włączyć w radiu tych złych odtwarzanie erotycznego słuchowiska i potem w serialu to jest Cytuj
Ins 5 821 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Ja kilka pierwszych notatek nie przeczytałem, mam nadzieję że dużo mnie nie ominęło. W drugim albo trzecim akcie zacząłem czytać wszystko i teraz nie pojęte jest dla mnie olewanie tego. Samo wytłumaczenie jak działa Lifeboat jest mega interesujące. Już nie mówiąc o pamiętniku Beth <3 i notatkach Amaral. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Opublikowano 9 kwietnia 2016 (edytowane) Pamiętniki beth to goty. Sama zmiana myślenia genialnie ukazana. Edytowane 9 kwietnia 2016 przez blantman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi