nobody 3 504 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 AHA. Może argumenty jakieś? Jak pisałem, każdy ma prawo do własnej opinii, moja brzmi więc tak, że trochę się "słabiutko" znasz na gierkach, jeśli właśnie gunplay Ci nie odpowiada. Naprawdę, QB ma sporo wad, jest się do czego przyczepiać, ale akurat: gunplay, czucie broni, ich odmienność, no do tego nikt w recenzjach, czy naszych forumkowych opiniach nie miał zarzutów. Znaczy tyle, masz jakieś skrzywienie. Napisz, że strzelanie w Uncharted Ci odpowiada i wszystko się wyjaśni. ależ te z czwórki nie ma już się czego wstydzić, stojąc już wyżej od choćby tego z RDR i GTA V fun fact: nieopancerzeni przeciwnicy w poprzednich częściach reagowali na bronie tak samo (także na postrzał w nogę), ale beznadziejne brzmiące podstawowe zabawki w rodzaju 45-tki i kałacha sprawiły że dyskusja stała n.t. temat nigdy poza retorykę WC nie wyszła piszę to jako osoba która wyżej stawia gunplay i gameplay Gearsów w co-opie, więc mam nadzieję że nikt z tekstem o zaślepieniu nie wyskoczy 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 (edytowane) Sorry ale pisanie, że gunplay w QB jest słaby zahacza o trolling. Gdyby właśnie nie dobry gunplay i dobra historia to raczej tej sobie odpuścił granie w tę grę bardzo szybko. Co nie zmienia faktu, że jako całość to gra tylko na 7. Edytowane 26 września 2016 przez suteq Cytuj
zloto 737 Opublikowano 26 września 2016 Opublikowano 26 września 2016 Nobody, pardonsik, nie grałem w czwórkę jeszcze, opinie na temat gunplay'u Unczarted mam wyrobioną na podstawie trylogii z ps3. Liczę, że w U4 w końcu coś zmienili w, jakby nie patrzeć, dominującym elemencie gry. Wezyr jaki demydż control. Z mojej strony to koniec : ) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 września 2016 Opublikowano 27 września 2016 Tematy Wam się pomyliły? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Wczoraj ukończyłem, ogólnie bawiłem się dobrze, połaczenie serialu i gry ciekawym pomysłem jest. tak na krótko, bo nie mam weny sie rozpisywać. + Fabuła , kilka epickich momentów* + momentami grafika i dizajn lokacji* + gunplay* - momentami taka nuda się wkradała ;/ - elementy zręcznościowe, no (pipi)a jaki potworek XD -loadingi trwają wieczność -w jednym momencie gra wygląda epicko a dalej w tym samym akcie potrafi wyglądać bardzo słabo wtf? remedy potrafi stworzyć bardzo fajną historię i w dobry sposób ją przekazywać, za co uwielbiam te studio. Nadal wale sobie konia do alana wake. Tutaj troszeczke czuć tego klimatu, ale te elementy zręcznościowe totalnie psują całość ;/ mimo to warto zagrać, rzadko mam tak, że chce ograć jeszcze raz odrazu gierkę po jej przejściu by zobaczyć "drugą opcję" 6-7/10 bardzo uczciwie Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 (edytowane) Ukończyłem/przeczytałem/obejrzałem(nie potrzebne skreślić) ta dziwna hybrydę gry/serialu z tona tekstow, notatek do przeczytania xD Wrażenia? Bardzo fajny serial dynamiczny i z ciekawa obsada ale mam wrażenie ze jakby zabrakło ostatniego odcinka!? Sama gra jest nijaka, SI w tym subbosowie bez większego wyzwania. Gunplay co już wcześniej zauważono bez powera szczególnie mając w pamięci rewelacyjny hit fińskiego studia sprzed ponad 15 lat(!) zatytułowany Max Payne(moze by tak remake?). Grafika choć rozmyta daje rade, muzyka ok, najmocniejszy element to oczywiście historia ale imo to za mało by stać must have dla posiadaczy Xone. Przejść i sprzedać? Niestety... Edytowane 23 marca 2017 przez Mr. Montana 1 Cytuj
SuperMarcin 6 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Serial ma angielskie napisy? Z napisami jednak się pewniej czuję. Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Serial ma angielskie napisy? Z napisami jednak się pewniej czuję. Tak ma, z tym że moja wersja to anglik ale podejrzewam ze w Polskim wydaniu jest podobnie. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 A polskie napisy dorobili na XO czy nie ma i już nigdy nie będzie? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Opublikowano 3 kwietnia 2017 Nigdy nie było mowy o tym, że będą napisy. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 26 maja 2017 Opublikowano 26 maja 2017 (edytowane) http://www.eurogamer.net/articles/2017-05-25-not-the-finnish-remedys-new-age Bardzo ciekawy artykuł o Remedy, pracach nad Quantum Break, aktualnych multiplatformowych projektach (kampania do koreańskiego shootera i Project 7) itp. Nie wiedziałem, że IP Alan Wake należy do nich, nie do MS. Edytowane 26 maja 2017 przez Kasias 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 (edytowane) Powiedzcie mi proszę, czy serial trzeba ściągnąć (70 GB, ech...), czy też jest gra streamuje go wtedy, kiedy trzeba. No i przede wszystkim, jest to rzecz opcjonalna, czy zintegrowana z grą? ...jakiś śmieszek zamienił dociągnąć na obciągnąć... Edytowane 1 sierpnia 2017 przez Andreal Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Można streamować. No jest opcjonalna bo możesz pominąć, ale wtedy możesz nie skumać pewnych wątków z fabuły. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yXklO1QEBek warto nadmienić że ulepszona wersja dla XOXa to zasługa jednej osoby, która zrobiła to bo po prostu lubi Xboxa Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) Zapomniałem jak świetnie ten tytuł wygląda Ogra się raz jeszcze w pełnym 1080p. Żałuję tylko, że nie ma 720p/60. Edytowane 20 września 2017 przez Paolo de Vesir Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Niepotrzebnie marnuja moc konsol na prawie niewidoczne 4K, lepiej zrobic FHD, ale podkrecone do granic mozliwosci. Zaorać tą propagandę od twórców telewizorow. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Czekam na kolejny super "ficzer" - było zakrzywienie ekranu, było 4K - co będzie następne? :D Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Zapomniałem jak świetnie ten tytuł wygląda Coo? Nie no graficznie to ten tytuł leży i kwiczy, mój pierwszy kontakt z grą to było jedno wielkie wtf? Jak podszedłem do typa to się zastanawiałem czy to jest człowiek, czy jakiś hologram. Do tego jakaś dziwna poświata za poruszającymi się postaciami i cała tona filtrów. Kilka godzin zajęło żeby się do tego przyzwyczaić i przestać zwracać uwagę. No, ale ogólnie gierka za(pipi)ista. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 To jak się przyzwyczaiłeś to chyba zaraz napisy końcowe zobaczyłeś po tych paru godzinach. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 A nie wiem, gdzieś w połowie gry się przyzwyczaiłem. Ogólnie spędziłem ~23h i dwa razy przeszedłem, bo takie fajne było. No, ale nikt mi nie wmówi, że to nie był graficzny balasek. Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Hype był duży więc oczekiwania tylko urosły do niebotycznych rozmiarów. Nawet ciekawy eksperyment ale raczej chybiony. Wolałbym jakąś gierkę w stylu maxa payna a nie ten serial już pal licho grafikę. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Gra wyglada mocno średnio, ale z chęcią ogram to jeszcze raz bo gameplay był bdb Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Grafika była dobra, ale filtry i niska rozdziałka na XO zniszczyły trochę jakość obrazu. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 września 2017 Opublikowano 20 września 2017 Dlatego ogra się po raz kolejny na One X Poza zbyt duża ilością listów ta gra nie miała wad. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi