Opublikowano 21 marca 20169 l Przez płynność ruchów postaci w pierwszej chwili pomyślałem, że to w 60 klatkach chodzi, czyli lepiej niż życie. Edytowane 21 marca 20169 l przez Hum
Opublikowano 21 marca 20169 l myślicie, że przez 720p cena szybko spadnie po premierze? czy standard jak to przy każdej premierze..gracze mamroczą a po grę i tak biegną do sklepu ?
Opublikowano 21 marca 20169 l cały świat już wie o 720p, ponoć dziś ma być reportaż w Faktach TVN odnośnie tej kwestii, myślę że w dniu premiery gra będzie leżeć w koszykach w Biedronce do kupienia za 15zł.
Opublikowano 21 marca 20169 l cena nie spadnie - nikt nie kupi to nie będzie ruchu na aukcjach dobra gra = dobra sprzedaż dobra sprzedaż = dużo gier w obiegu dużo gier w obiegu = szybki spadek ceny tak jak już pisałem - kupić grę na ruskim sklepie za 180zł, sprzedać kod na wersję w10, sprzedać konto z qb
Opublikowano 21 marca 20169 l Ja kupię i sprzedam po przejściu myślę że takich osób będzie więcej. W końcu to gra single player po przejściu do obiegu wraca.
Opublikowano 21 marca 20169 l Coś szybko ładują się te moce mocarza, stać za ścianą i czekać aż paseczek się naładuje.
Opublikowano 21 marca 20169 l Jezu, co tu się dzieje. :exact: Do tego dźwięki tych wszystkich efektów wypalą nam dziurę w głowie. Edytowane 21 marca 20169 l przez Hum
Opublikowano 21 marca 20169 l Gdzie można najtaniej kupić? Dzień po premierze na tutejszym pchlim targu. Edytowane 21 marca 20169 l przez Tankietka
Opublikowano 21 marca 20169 l Włoski EveryEye.it nie może wyjść z podziwu na jakością gry: świetny VA, wyśrubowana dynamika i efekt zagięcia czasoprzestrzeni robi za każdym razem. Będzie hit, a ja umieram na hype.
Opublikowano 21 marca 20169 l No nie wiem, cos mi tu nie pasuje, musze sie spytac Baski co tam jej chlop ma pod TV. A tak na serio to 1 kwietnia opada embargo na recki i bedzie ostateczne rozwiazanie sprawy Quantum Fucking Break Edytowane 21 marca 20169 l przez hav7n
Opublikowano 21 marca 20169 l srotfl to teraz zamiast 7h grę będę przechodził 15h bo będe sie bawił fizyką tak jak przy Max Payne 2 trzynaście lat temu Edytowane 21 marca 20169 l przez MaZZeo