Skocz do zawartości

Quantum Break

Featured Replies

Opublikowano

Przez płynność ruchów postaci w pierwszej chwili pomyślałem, że to w 60 klatkach chodzi, czyli lepiej niż życie.

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 204,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończyłem wczoraj po 16 godzinach.   Dla mnie to najlepsza gra akcji jaka się ukazała od czasów The Last of Us. Szczerze to gierka mi się spodobała nawet bardziej niż swego czasu Alan Wake, który w

• Kisnę z beki, na tej samej stronie dostajecie previev soundtracka, który zapowiada się genialnie i polecam się z nim zapoznać. Ktoś wrzuca jakieś negatywne informacje o rozdzielczości i oczywiście pik

• cały świat już wie o 720p, ponoć dziś ma być reportaż w Faktach TVN odnośnie tej kwestii, myślę że w dniu premiery gra będzie leżeć w koszykach w Biedronce do kupienia za 15zł.

Opublikowano

Wszystko wygląda lepiej niż życie.

Był to ostatni post Wezyra [*]
Opublikowano

Wszystko wygląda lepiej niż życie.

Chyba twoje.

Opublikowano

Czyli dobrze ze skasowalem preorder.

Opublikowano

myślicie, że przez 720p cena szybko spadnie po premierze? czy standard jak to przy każdej premierze..gracze mamroczą a po grę i tak biegną do sklepu ?

Opublikowano

cena nie spadnie - nikt nie kupi to nie będzie ruchu na aukcjach

dobra gra = dobra sprzedaż

dobra sprzedaż = dużo gier w obiegu

dużo gier w obiegu = szybki spadek ceny

tak jak już pisałem - kupić grę na ruskim sklepie za 180zł, sprzedać kod na wersję w10, sprzedać konto z qb

Opublikowano

Widzę to 720p ładnie nayebalo niektórym w głowach xd

Opublikowano

Ja kupię i sprzedam po przejściu myślę że takich osób będzie więcej. W końcu to gra single player po przejściu do obiegu wraca.

Opublikowano

lSV5GTh.gif

:obama:

Jezu, co tu się dzieje. :exact:

Do tego dźwięki tych wszystkich efektów wypalą nam dziurę w głowie. :banderas: 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Gdzie można najtaniej kupić?

Dzień po premierze na tutejszym pchlim targu.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

Kozak efekty z tym załamywanie czasoprzestrzeni.

Opublikowano

lSV5GTh.gif

:obama:

:ohboy: nie moge sie już doczekać

cos pięknego :banderas:

Opublikowano

Dziewczyna męża mówi co innego

Opublikowano

No nie wiem, cos mi tu nie pasuje, musze sie spytac Baski co tam jej chlop ma pod TV.

A tak na serio to 1 kwietnia opada embargo na recki i bedzie ostateczne rozwiazanie sprawy Quantum Fucking Break ;)

Edytowane przez hav7n