Skocz do zawartości

Quantum Break

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla fanow technicznego belkotu. Nie wiem o co chodzi ale sciagnalem gameplay z gamersyde, odpalilem na TV i spadlem z krzesla jak ta gra wyglada :obama: Zero zabkow, textury zyleta i co sie tam odperdala to ja chce takie 720p w kazdej grze :obama:

6VSNWAO.jpg

Gość aphromo
Opublikowano

Chyba taka sama metoda jak w multi Killzone Shadow Fall.

Kij z tą rozdzielczością, to jest kozak :D

1458580003-qb-tree.gif

I tak już anulowali wszyscy pre ordery. 

Bzdura, QB podskoczyło z 90+ na 50 na Amazonie.

Opublikowano (edytowane)

Ale głupoty opowiadasz. Ta gry nie sprzeda się oprócz tych kilku, które kupi kermit. Reszta olała bo nie będzie grała jak zwierze w 720p

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Już wolić te 720p, ale sama gry wydaje się być dla niepełnosprytnych. Ziomuś na każdym video dostaje w plecy full auto cały magazynek i dalej sobie biega zadowolony (nawet na gameplayu z najwyższego poziomu trudności z ign). Co to ma znaczyć?

Gość aphromo
Opublikowano

Ale głupoty opowiadasz. Ta gry nie sprzeda się oprócz tych kilku, które kupi kermit. Reszta olała bo nie będzie grała jak zwierze w 720p

Twoja opinia. Dane pokazują, że podstawka + bundle idą do góry.

Opublikowano

Da się w jakiejś sieciówce kupić za 220 zł, czy wszędzie po 240 zł? Trzeba brać na premierę, bo już teraz widać, że ludzie będą wrzucać gdzie popadnie nawiązania do Alana.

http://www.karen.pl/product/310801/Elektronika/Dla_graczy/Quantum_Break_XONE_.html

Tu masz za 220 zł, plus 8 zł wysyłka do paczkomatu : )

Wysłałem do nich pytanie czy steelbook i American Nightmare są jeszcze dostępne, ale nie otrzymałem odpowiedzi. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Paczka z odcinkami serialu pojawiła się na XBL... 75 Gb :P

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Nie ma tego na płycie. Sama gra zajmuje 45 Gb, czyli prawie cały BD. Odcinki można stremować. Aż tyle bo to jest paczka wszystkich wariacji wszystkich 4 odcinków. Podobno struktury każdego odcinka mogą mieć po kilka wersji w zależności od tego co robiliśmy w grze.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Będzie trzeba trochę oczyścić miejsca na dysku... :obama:

Danych tego serialu zapewne nie można sobie ściągnąć, by czekało na dysku na grę?

Edytowane przez Hum