tukan 1 917 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Jakby ktoś miał jeszcze na zbyciu kod na Alana to z góry dziękuję serdecznie. :łapka: Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) Po przeczytaniu 5-10 recenzji wynika,ze fabula jest konkret, a to cieszy bo poruszajac sie w takim temacie bardzo latwo sie zesr.ac. W koncu pomagal przy tym pewien stozkoglowy,ktory zajmuje sie podobnymi rzeczami w rzeczywistosci. Tymbardziej boli brak kinowych napisow, bo zeby w pelni docenic fabule i wylapac kazdy smaczek/detal wymagany jest zaawansowany angielski, bo troche jest naukowych okreslen itd. Wiadomo gra ma potencjal,zeby przejsc ja przynajmniej 2 razy dokonujac roznych wyborow,ktore wplywaja na serial i gre takze mysle ze bedzie dobrze i wyje.bane na metacritic bo spora czesc ludzi widze stala sie niewolnikami cyferek,a mozna wymienic pelno gier ktore sa bardzo dobre lub odwrotnie mimo ze " tata metacritic powiedzial". Edytowane 2 kwietnia 2016 przez SlimShady 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) Nie zapominaj o efektach w 720p, no nie wiem chyba zaraz pojde przejsc jeszcze raz Infmous bo srednia lepsza Edytowane 2 kwietnia 2016 przez hav7n 2 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) Tam jest oddzielny kod na AW oraz oddzielny na dodatki do niego, czy też dają jeden kod w którym są już zawarte dodatki, przy wykorzystaniu? Jeżeli są to oddzielne kody, to samego AW chętnie odstąpię, gdyż mam wersję pudełkową. Edytowane 2 kwietnia 2016 przez Hum Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Jest jeden kod na całość. 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 no to dziwne, ja wczoraj oddalem kovalowi kod na samo american nightmare Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Ale mu chodziło o dodatki fabularne do podstawki chyba. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Ktoś dostał kod na QB w wersji PC i chętnie chcialby sie pozbyć ? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Chętnie odkupie kod na Alana, jakby ktoś chciał się pozbyć bo ma wersję na płycie Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Tak jak pisze Sutek. Zależy mi tylko na dodatkach do AW, no ale warto było zapytać. Cytuj
Marek_Nawrotkiewicz 3 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Mogę sprzedać kod na aw Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Mogę sprzedać kod na aw Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka za? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Skończyłem dzisiaj w nocy. Trzyma cholerstwo do samego końca, podobnie jak Alan. Od razu zacząłem drugi raz z innymi wyborami. Może i na główny przebieg fabuły te decyzje nie wpływają, ale kilka rzeczy fajnie zobaczyć w innym wydaniu. Polecam grać na hard, bo normal to żadne wyzwanie (hard zresztą też, może poza samym finałem). Ktoś wcześniej pytał o obecność starego Jacka. Faktycznie jest, dopiero przy innym wyborze, kiedy dostaje dłuższą rolę, chłopa poznałem. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Wrogu, a jak sobie z ostatnim bossem poradziłeś? Ja uciekałem jak najdalej w momencie kiedy puszczał shockwave'a i w pewnym momencie wrzucałem sobie osłonkę, ale nie jestem pewien, czy tak trzeba było zrobić, czy może glitchowałem grę. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Ile zajmuje przejście gry? Będzie 10h czy więcej? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Osiem jak przeglądasz znajdźki, liżesz ściany i oglądasz serial. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Jak ci sie ping podoba (badz nie) QB? Napisz cos wiecej jak mozesz. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) Ile zajmuje przejście gry? Będzie 10h czy więcej? Spokojnie będzie 10-12h+ przy przechodzeniu na 100% i czytaniu/oglądaniu wszystkiego. @ping, o bossie: Jak odbiegasz dalej, to ta fala nic nie robi, nie trzeba nawet osłony odpalać. Pewnym problemem była raczej liczba przeciwników połączona z tym czerwonym dziadostwem. Edytowane 2 kwietnia 2016 przez wrog Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Po przeczytaniu 5-10 recenzji wynika,ze fabula jest konkret, a to cieszy bo poruszajac sie w takim temacie bardzo latwo sie zesr.ac. W koncu pomagal przy tym pewien stozkoglowy,ktory zajmuje sie podobnymi rzeczami w rzeczywistosci. Tymbardziej boli brak kinowych napisow, bo zeby w pelni docenic fabule i wylapac kazdy smaczek/detal wymagany jest zaawansowany angielski, bo troche jest naukowych okreslen itd. Wiadomo gra ma potencjal,zeby przejsc ja przynajmniej 2 razy dokonujac roznych wyborow,ktore wplywaja na serial i gre takze mysle ze bedzie dobrze i wyje.bane na metacritic bo spora czesc ludzi widze stala sie niewolnikami cyferek,a mozna wymienic pelno gier ktore sa bardzo dobre lub odwrotnie mimo ze " tata metacritic powiedzial". czekaj, czekaj, w 2016r nie mozna ustawic w grze ang napisow? lel Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Nie o to chodzi, slim ma na myśli brak napisów pl Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 10h ale z tym serialem czy bez niego? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 co za gra dzisiaj cala noc bede tluk w to poki co jestem usatysfakcjonowany Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 10h ale z tym serialem czy bez niego? Z serialem, który łącznie trwa ponad godzinę Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Szkoda, że nie ma polskiej wersji. Dla mnie wprawdzie to żaden problem bo świetnie rozumiem angielski ale dla wielu osób brak lokalizacji może mieć wpływ na zakup. Dziwi mnie to bo M$ szykował przecież trailery w pl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi