Moldar 2 249 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Wiadomo o której godzinie będzie można grać w cyfrówkę? Normalnie o północy, czy to zależne będzie od godzin innego kraju? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Na polskiej stronie gry jest napisane, że 00.01 CET. Czyli u nas to chyba jest 23.01 dzisiaj. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 O fajnie, akurat równo jak wrócę z pracy do domu Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Czas CET obowiązuje w Polsce, więc w jego przypadku nie trzeba niczego przeliczać. Akcja na moście znana z E3 2014 wciąż robi wrażenie Z niecierpliwością czekam na kolejny wieczór z grą Cytuj
Marek_Nawrotkiewicz 3 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Gra skończona 9/10 . Po recenzjach miałem obawy ale teraz wiem ze było warto wydać 250 zł . Dźwięk i grafika ta jest next gen. Są słabsze momenty ale pomimo 720 p i tak robi wrażenie. Fabuła ciekawa zwłaszcza końcówka Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Czas CET obowiązuje w Polsce, więc w jego przypadku nie trzeba niczego przeliczać. Akcja na moście znana z E3 2014 wciąż robi wrażenie Z niecierpliwością czekam na kolejny wieczór z grą Oj robi ale za mało jest dojazdowych akcji. Początek gry jest trochę za spokojny jednak. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Po ile chodza kody Alan Wake i American Nightmare z preordera ? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Chcę pobrać odcinki do oglądania offline i gdy z poziomu gry wchodzę w download, a następnie po wduszeniu 'y' przerzuca do sklepu i tam zamiast opcji 'pobierz' jest 'tylko pakiet'. Wtf? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Ale po co chcesz je pobrać ? Bez problemu sie streamuja Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 haven napiszesz jakąś mini recke jak skończysz? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 (edytowane) Choćby dlatego, że czasami gram offline. U Was da się pobrać ten pakiet? Edytowane 4 kwietnia 2016 przez Hum Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 haven napiszesz jakąś mini recke jak skończysz? Nie. 2 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Choćby dlatego, że czasami gram offline. U Was da się pobrać ten pakiet? nie sprawdzalem, ale skoro u ciebie sie nie da to samo bedzie u mnie ;d Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 haven napiszesz jakąś mini recke jak skończysz? Nie. ;/ Zawiodłem się, a myślałem już że wpuszczę Cie do mej piaskownicy. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Chcę pobrać odcinki do oglądania offline i gdy z poziomu gry wchodzę w download, a następnie po wduszeniu 'y' przerzuca do sklepu i tam zamiast opcji 'pobierz' jest 'tylko pakiet'. Wtf? Jak nie masz wersji cyfrowej, to musisz z menu gry pobrać. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Wyczysc cache kontroli wejdź w opcje gry (Tam gdzie masz save i opcje skopiowania/skasowania gry) i wtedy ten serial pack z pakietu sie zrobi na pobierz. 1 Cytuj
rafcio007 3 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 A ja jeszcze nie mogę odpalić gry dostaje komunikat że jest za wcześnie sprawdź datę premiery ... o której można odpalić grę w UK? Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Pograłem sobie troszeczkę i jest petarda Jak tylko dostałem moce od razu morda sama zaczęła się cieszyć. Niestety trzeba iść spać by do pracy wstać. Coś czuje, że non stop będę myślał o tym by jak najszybciej wrócić do domu i odpalić konsolę. Dawno już tak nie miałem. No i jeżeli tak mają wyglądać gry w 720p to ja nie mam nic przeciwko, pięknie się to prezentuje w akcji. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Źle nie jest ale dobrze też nie, widać rozmycie obrazu i jest spora różnica między przerywnikami, a rozgrywką. Ale szybko człowiek o tym zapomina, bo strzelanie i zabawa mocą faktycznie dają radę, wszędzie błyski, wszystko lata dookoła. Muszę tylko zmniejszyć autoaim, bo ten standardowy zbyt mocno pomaga. Mnie rozwala muzyka, jest fantastyczna. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Wyczysc cache kontroli wejdź w opcje gry (Tam gdzie masz save i opcje skopiowania/skasowania gry) i wtedy ten serial pack z pakietu sie zrobi na pobierz.Dzięki, hard reset pomógł. I co prawda nie było kafelka do pobrania w miejscu o którym napisałeś, ale zwyczajnie z poziomu sklepu, nawet bez potrzebny wchodzenia przez grę, pojawiło się 'instaluj'. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Soundtrack z gry jest już dostępny na Spotify. Nie wszystkie kawałki mi podchodzą, ale sam styl soundtracka jak najbardziej mi odpowiada - takie połączenie muzyki z ostatniego Deus Exa i trylogii Mass Effect. https://open.spotify.com/album/4qOpD0MgKVTaPahw9zHL59 Cytuj
wrog 609 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Brakuje w grze jakiegoś nowego utworu/utworów Poets of the Fall. Jako smaczek jest tylko słyszalny kawałek Children of the Elder God z Alana. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Brakuje w grze jakiegoś nowego utworu/utworów Poets of the Fall. Niezapomniany kawałek... Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Przeszedłem pierwszy akt. Jest dobrze. Czuć tu Remedy na każdym kroku. Bardzo fajne drobne smaczki, nawiązania choćby do AW. Intensywna walka daje radę, na tym polu nie mogli zawieźć. Serial ogląda się dobrze, nie jest to The Wire, czy Soprano, ale też nigdy nie miało być niczym więcej jak dopowiedzeniem do głównej historii. Mam jedno znaczące ale. Nie wciągnęło mnie, nie myślę nawet o powrocie do drugiego aktu by dalej śledzić wydarzenia. Bardziej ciągnie mnie do przejścia najpierw obu dodatków do AW, które dostałem z QB i równie mocno na nie czekałem. Bardziej ciągnie mnie również do Wolf Among Us, które włączyłem na 5 minut, a wyłączyłem przed 1.00 w nocy, gdzie razem z Żoną oglądaliśmy tą świetną opowieść o Bigbym, nie mogąc oderwać się od TV. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Czyli ogolnie wszystko fajne, tylko grac sie nie chce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi