Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Generalnie spoko, ale jakoś nic porywającego aż tak nie zobaczyłem - to co najbardziej kuło w oczy to AI przeciwników którzy praktycznie stali na środku i czekali aż ich zabijesz Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Będzie co najmniej dobrze jeśli w finalnej wersji, na normalnych poziomach trudności (wiadomo, że na konfach leci ultra easy + god mode) główny bohater nie będzie takim supermenem i tak szybko zdolności nie będą się ładować. Fajnie, że przynajmniej jakieś tam elementy otoczenia dadzą się zniszczyć i mają fizykę. Cytuj
Szatanek 116 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) Generalnie spoko, ale jakoś nic porywającego aż tak nie zobaczyłem - to co najbardziej kuło w oczy to AI przeciwników którzy praktycznie stali na środku i czekali aż ich zabijesz :confused: Nie przesadzaj. Nieźle działają i pamiętajmy, że większość rywali atakujemy z zaskoczenia, po zatrzymaniu czasu i zmiany kryjówki. Rywale idą, okrążają ( nawet 2 "roboty" to czyniły ) tam gdzie cię ostatnio widzieli, a tym im nagle robisz plecy. Uwielbiam coś takiego. Wiadomo dodatkowo, że to poziom "Hard" nie był. Jest dobrze. PS : Nie widzę dziur po kulach w ciałach jak w MP3 , co to ma znaczyć ? Edytowane 12 sierpnia 2014 przez Szatanek Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Strasznie efekciarska gra... co mi się bardzo podoba. Motyw z całkowitym zwolnieniem czasu bardzo dobry, dzięki temu można trochę pokombinować. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Ściągnąłem ten gameplay w 1080p, odpaliłem na TV i wooow. Miazga, klimat, grafika, zatrzymywanie czasu, liczba efektów na ekranie, draw distance - miazga. Remedy w formie Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Graficznie jest bardzo fajnie, otoczka, klimat, zatrzymywanie czasu, ale rozgrywka mnie trochę zawiodła, ale przez to, że oczekiwałem chyba czegoś innego, a tu w sumie kopia gearsów i uncharted z mocami, podobna sytuacja co z The Order. To nie oznacza, że jest źle, bo lubię takie tytuły, ale człowiek się napalał chyba za bardzo. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Ściągnąłem ten gameplay w 1080p, odpaliłem na TV i wooow. Miazga, klimat, grafika, zatrzymywanie czasu, liczba efektów na ekranie, draw distance - miazga. Remedy w formie skąd masz? Cytuj
Ins 5 820 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Podłączam się do pytania Ja mam obawy czy to będzie w 1080p chodzić, chyba do tej pory się nie chwalili nie ? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) zly temat Edytowane 12 sierpnia 2014 przez Zeratul Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Jakoś tak mnie to nie zniszczyło. Po prostu dobry, kapiszonowy szuter. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) Prosto z strony Remedy<3 Edytowane 12 sierpnia 2014 przez zloto 1 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Ściągnąłem ten gameplay w 1080p, odpaliłem na TV i wooow. Miazga, klimat, grafika, zatrzymywanie czasu, liczba efektów na ekranie, draw distance - miazga. Remedy w formie skąd masz? http://www.gamersyde.com/news_gc_quantum_break_gameplay-15682_en.html Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Obejrzalem sobie pokaz na Xbonie w swietnej jakosci i mowie tylko jedno - miazdzunia. Szkoda ze nie podali daty premiery czuje w kosciach jesien 2015 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Opublikowano 13 sierpnia 2014 No właśnie szkoda, że brakuje daty premiery, ale mają coś jeszcze na Gamescomie pokazać, więc może gdzieś tam Sam Lake się wygada, które okolice 2015 Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 13 sierpnia 2014 Najlepszy gameplay<>pokaz z GC, Remedy potwierdziło że w tygodniu będzie dużo nowych materiałów z gry. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 http://uk.ign.com/articles/2014/08/13/gamescom-2014-quantum-break-looks-fun-to-play-but-will-it-be-fun-to-watch Sporo ciekawych informacji, miedzy innymi o serialu, czy obecnych w grze logicznych puzlach, ktore do rozwiazania beda wymagaly manipulacji czasem : ) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 (edytowane) Wszystkie deski w tych "trzaskach" ruszają się osobno, tak jak każdy element otoczenia, to nie są zlepki tekstur. Robi wrażenie. Kolejny raz stworzyli niesamowity silnik graficzny. Ciekawe tylko jak będzie z frameratem, bo przy takich efektach gdzie non stop się wszystko rusza cienko widzę zachowanie stałych 30 FPS bez tearingu. Edytowane 14 sierpnia 2014 przez DonSterydo Cytuj
zloto 737 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 (edytowane) Gra korzysta z silnika fizycznego, który nazywa się Digital Molecular Matter, dotychczas był on głownie wykorzystywany w filmach, miedzy innymi 'Avatar'. Tu strona producenta silnika http://www.pixelux.com/index.html Tu film pokazujący działanie silnika, oczywiście pewnie takich rzeczy nie ma co się spodziewać w QB, ale możliwości są spore i robią wrażenie. Edytowane 14 sierpnia 2014 przez zloto Cytuj
Karas 433 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Sporo ciekawych informacji, miedzy innymi o serialu, czy obecnych w grze logicznych puzlach, ktore do rozwiazania beda wymagaly manipulacji czasem : ) Wolałbym dostać właśnie prezentacje takiej przykładowej zagadki , niż ta walkę na moście z tymi dwoma typami Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Struktura gry: podział na odcinki --> na końcu każdego zmieniamy naszego bohatera na tego głównego złego i rozgrywamy nim krótszy etap gdzie wybieramy alternatywne ścieżki wydarzeń --> filmik z prawdziwymi aktorami, w którym odzwierciedlone będą nasze wybory. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 https://vine.co/v/MYIAmbeZ03L Wersja wideo gifa, ktory pare postow temu wrzucal tutaj Don. Krotka prezentacja elementu platformowego? Uwaga, slaba jakosc. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Coś w tym stylu. W tym konkretnym momencie na ekranie widać jak ciężarówka uwięziona jest w zakłóceniach czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi