Skocz do zawartości

Quantum Break

Featured Replies

Opublikowano

Czy ten serial zwiazny z grą wnosi wiele do fabuły? Czy dużo stracę jak go pominę? 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 204,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończyłem wczoraj po 16 godzinach.   Dla mnie to najlepsza gra akcji jaka się ukazała od czasów The Last of Us. Szczerze to gierka mi się spodobała nawet bardziej niż swego czasu Alan Wake, który w

• Kisnę z beki, na tej samej stronie dostajecie previev soundtracka, który zapowiada się genialnie i polecam się z nim zapoznać. Ktoś wrzuca jakieś negatywne informacje o rozdzielczości i oczywiście pik

• cały świat już wie o 720p, ponoć dziś ma być reportaż w Faktach TVN odnośnie tej kwestii, myślę że w dniu premiery gra będzie leżeć w koszykach w Biedronce do kupienia za 15zł.

Opublikowano

Z tego co pamiętam Twoje decyzje podczas gry wpłyną na niego. Nie stracisz zbyt wiele bo ja jedno przejście robiłem bez serialu(drugie) i chyba nawet przyjemniej mi się grało, bo nie byle wybity z rytmu. 

Obejrzyj pierwszy odcinek i zobacz czy siedzi Ci konwencja.

Opublikowano

Obejrzałem pierwszy oparty na moim wyborze i jest ok. Chyba będę oglądał, bo mamy tu jakiś rozwój postaci, więc trochę to powinno ukolorować podstawową grę.