Okatawo 0 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 Witajcie nie mogę się zdecydować, przeglądając allegro ogólnie byłem nastawiony na 3DSXL ale patrząc na cenny...PSP Vite znalazłem za 700zł a 3DS xl za 800 O.o trochę się zdziwiłem, teraz ma dylemat.Może tak, nie mam uprzedzeń do żadnej firmy i nie jestem fanbojem z żadnych konsol, po prostu lubię grać. Ulubione tytuły Pokemon,Monster Hunter(PSP), Phantasy Star Online(psp), lubię strzelanki typu killzone czy call of duty, również gry typu RPG(Final Fantasy) czy Anime...Wcześniej miałem PSP/ps2/ps1 oraz posiadam jeszcze GB SP i Xbox'a360Plusy 3dsxl -Większy ekran -Rozdzielczość większa -dużo ciekawych gier. -3d plusy pspv -Piękna grafika -Ciekawe tytuły gier takich jak COD czy Killzone -Dual Analog.Doradzicie ?ps.przepraszam jak zły dział nie widziałem odpowiedniego Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 (edytowane) Nowego 3ds'a xl mozna dorwac na allegro ponizej 600zl. Jesli chodzi o gry dla mnie wygrywa 3ds, monster hunter, fire emblem, luigis mansion, virtues last reward [ to jest akurat tez na vite ], zelda ocarina of time i pare nadchodzacych hitow. Lubisz pokemony, na jesien wychodzi x/y i zapowiada sie kozacko, lubisz monster hunter, masz dopakowane Tri i nadchodzi monster hunter 4 ktorego na vicie nie zobaczysz Edytowane 23 maja 2013 przez Guernica Cytuj
Okatawo 0 Opublikowano 23 maja 2013 Autor Opublikowano 23 maja 2013 Nie wiem co się stało ale jeszcze miesiac temu roiło się od xl'ek a teraz jest jedan za 799 i jeszcze godzinne temu były dwie nowe za 900 i 1100 O.o Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 (edytowane) wszystko się zgadza, po tym co piszesz co lubisz - bierz 3DS, jednak małe sprostowanie - Vita ma większą o wiele rozdzielczość ekranu, CoD na tą konsolę to w opinii wszystkich najgorsza gra na tego handhelda ps. ekran Vity też jest większy niż pojedynczy w 3ds xl Edytowane 23 maja 2013 przez Ficuś Cytuj
RoL 561 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 Ja kupilem bialego 3DSa XL (bundle z Mario Kart 7) za 649zl w MadGames. Na stronie maja jedynie czerwone i niebieskie, wiec lepiej zadzwonic i sie dowiedziec, co aktualnie maja na stanie. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 wroce do domu to podesle ci namiar na sprzedawce od ktorego bralem, moze bedzie mial niedlugo znowu 3ds Cytuj
Okatawo 0 Opublikowano 23 maja 2013 Autor Opublikowano 23 maja 2013 Nie chodziło mi żę ma większą Tylko żę większa od zwyczajnego 3ds'a niby ;p Hmm było by miło, przeglądam allegro,mad games żadnego XL nie mają.. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 Jeszcze pare dni temu mieli i to wszystkie 3 kolory. Najlepiej sie ich spytaj. Cytuj
Okatawo 0 Opublikowano 23 maja 2013 Autor Opublikowano 23 maja 2013 hmm po przemyśleniu wezmę raczej 3DS XL, ale poczekam bo w lipcu będe w anglii może tam dorwę coś.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi