Okatawo 0 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Witajcie nie mogę się zdecydować, przeglądając allegro ogólnie byłem nastawiony na 3DSXL ale patrząc na cenny...PSP Vite znalazłem za 700zł a 3DS xl za 800 O.o trochę się zdziwiłem, teraz ma dylemat.Może tak, nie mam uprzedzeń do żadnej firmy i nie jestem fanbojem z żadnych konsol, po prostu lubię grać. Ulubione tytuły Pokemon,Monster Hunter(PSP), Phantasy Star Online(psp), lubię strzelanki typu killzone czy call of duty, również gry typu RPG(Final Fantasy) czy Anime...Wcześniej miałem PSP/ps2/ps1 oraz posiadam jeszcze GB SP i Xbox'a360Plusy 3dsxl -Większy ekran -Rozdzielczość większa -dużo ciekawych gier. -3d plusy pspv -Piękna grafika -Ciekawe tytuły gier takich jak COD czy Killzone -Dual Analog.Doradzicie ?ps.przepraszam jak zły dział nie widziałem odpowiedniego Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Nowego 3ds'a xl mozna dorwac na allegro ponizej 600zl. Jesli chodzi o gry dla mnie wygrywa 3ds, monster hunter, fire emblem, luigis mansion, virtues last reward [ to jest akurat tez na vite ], zelda ocarina of time i pare nadchodzacych hitow. Lubisz pokemony, na jesien wychodzi x/y i zapowiada sie kozacko, lubisz monster hunter, masz dopakowane Tri i nadchodzi monster hunter 4 ktorego na vicie nie zobaczysz Edytowane 23 Maja 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Okatawo 0 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Nie wiem co się stało ale jeszcze miesiac temu roiło się od xl'ek a teraz jest jedan za 799 i jeszcze godzinne temu były dwie nowe za 900 i 1100 O.o Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) wszystko się zgadza, po tym co piszesz co lubisz - bierz 3DS, jednak małe sprostowanie - Vita ma większą o wiele rozdzielczość ekranu, CoD na tą konsolę to w opinii wszystkich najgorsza gra na tego handhelda ps. ekran Vity też jest większy niż pojedynczy w 3ds xl Edytowane 23 Maja 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja kupilem bialego 3DSa XL (bundle z Mario Kart 7) za 649zl w MadGames. Na stronie maja jedynie czerwone i niebieskie, wiec lepiej zadzwonic i sie dowiedziec, co aktualnie maja na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 wroce do domu to podesle ci namiar na sprzedawce od ktorego bralem, moze bedzie mial niedlugo znowu 3ds Cytuj Odnośnik do komentarza
Okatawo 0 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Nie chodziło mi żę ma większą Tylko żę większa od zwyczajnego 3ds'a niby ;p Hmm było by miło, przeglądam allegro,mad games żadnego XL nie mają.. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Jeszcze pare dni temu mieli i to wszystkie 3 kolory. Najlepiej sie ich spytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okatawo 0 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 hmm po przemyśleniu wezmę raczej 3DS XL, ale poczekam bo w lipcu będe w anglii może tam dorwę coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi